header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Coal Tar Pitch marktomvang groeit met een CAGR van 5,45% in de prognoseperiode van 2023-2030

May 8, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde koolteerpekmarkt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode 2022-2030. In 2021 werd de wereldmarkt gewaardeerd op 3,8 miljard dollar. Dit aantal zal naar verwachting USD 5,97 miljard bereiken, met een CAGR van 5,45% tegen het einde van 2030. De toenemende vraag naar aluminium uit de automobiel-, lucht- en ruimtevaartindustrie vanwege de sterkte en het lage gewicht en de implementatie van strenge voorschriften met betrekking tot voertuigemissies waardoor fabrikanten lichtgewicht aluminium componenten gebruiken, is voornamelijk de drijvende kracht achter de wereldwijde Coal Tar Pitch-markt.

Een groot deel van de koolteerpek die over de hele wereld wordt geproduceerd, wordt gebruikt om koolstofelektroden te maken. De economische haalbaarheid en duurzaamheid als bindmiddel maken het een ideale grondstof voor koolstofelektroden die worden gebruikt om aluminium te produceren. De stijging van de vraag naar aluminium is de belangrijkste aanjager van de wereldwijde koolteerpekmarkt.  

Bovendien heeft de implementatie van strenge voorschriften voor voertuigemissies plaatsgemaakt voor lichtgewicht auto-onderdelen, en aluminium met zijn lichtgewicht eigenschap wordt beschouwd als een van de beste materialen voor auto-onderdelen. Dezelfde eigenschap houdt aluminium in trek in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Azië-Pacific zal waarschijnlijk de wereldwijde Coal Tar Pitch-markt domineren.

Vraag een voorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11500

Competitief landschap

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt hebben grote productiebases en geavanceerde productiefaciliteiten op nationaal en internationaal niveau. Dit helpt hen het product binnen minder tijd aan verschillende eindgebruikers over de hele wereld te leveren dan de kleinschalige fabrikanten, waardoor ze een concurrentievoordeel op de wereldmarkt hebben. Prominente spelers zijn goed voor het grootste deel van het wereldwijde marktaandeel vanwege hun wereldwijde inkomstenbasis, geavanceerde productietechnologieën, merkidentiteit, uitgebreide ervaring in de industrie, geïntegreerde productiefaciliteiten, beschikbare grondstoffen tegen concurrerende prijzen en een breed distributienetwerk. Bovendien concurreren deze spelers wereldwijd en streven ze naar een sterke positie in de markt. Rain carbon Inc. (VS), Mitsubishi Chemical Carbon Fiber and Composites (VS), Himadri Speciality Chemical Ltd (India), Neptune Hydrocarbons (India), Shandong Gude Chemical Co.Ltd (China), DEZA A.S. (TSJECHIË), Nippon Steel &; Sumikin Chemical Co (Japan), Hengshui Zehao Chemicals Co (China), China Steel Chemical Corporation. (China).. zijn de belangrijkste aandeelhouders in de wereldwijde Coal Tar Pitch-markt.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11500

Segmentatie

Op graad

  • Aluminiumkwaliteit: Het is uniek in zijn eigenschappen om te fungeren als een verbeterd bindmiddel met uitstekende compatibiliteit met koolstofhoudende aggregaten van verschillende oorsprong en aard om superieure elektroden te bieden, hetzij in situ of in Soderberg-type. Dit product helpt bij het geven van technische eigenschappen en het produceren van topklasse anodekwaliteit.

 

  • Graphite Grade: Verbeterde chemische compatibiliteit tussen koolstofhoudend aggregaat (CPC) en de pitch – het is mogelijk om lange duurzame en best presterende grafietelektroden te produceren. Gefabriceerde elektroden kunnen worden gebruikt in elektrische boogovens met hoge capaciteit in probleemloze werking.

 

  • Speciale kwaliteit: Dit product wordt gebruikt bij de productie van industriële siliciumcarbideblokken, smeltkroes en als bindmiddel voor gegoten materiaal.

 

Per toepassing

  • Aluminiumsmelten: Koolteerpek is een belangrijke grondstof voor het binden van koolstofanoden die worden gebruikt voor de productie van aluminium door elektrolyse van smeltflux. Elektrodepek wordt vervaardigd door continue destillatie van ruwe koolteer en daaropvolgende thermische behandeling van de primair geproduceerde pek.

 

  • Grafietelektroden: Koolteerpek wordt gebruikt als bindmiddel en impregneermiddel bij de productie van grafietelektroden, en een gemodificeerde koolteerpek bij gemiddelde of gemiddelde temperatuur met een matig verwekingspunt en een hoge cokeswaarde wordt over het algemeen gebruikt.

 

  • Dakbedekking: Een koolteerdaksysteem vertegenwoordigt de belangrijkste opgebouwde dakmembraanassemblage in de industrie. De unieke moleculaire structuur van koolteer biedt een systeem dat bestand is tegen water- en damppenetratie, insectenschade, chemische aantasting, UV-blootstelling en de meeste elementen die als gemeenschappelijke vijanden van andere dakmembraan worden beschouwd

Systemen.

 

  • Koolstofvezel: Koolteerpek, een bijproduct van de cokesoven, wordt vaak gebruikt als bindmiddel en impregnator bij de vervaardiging van elektroden in de aluminium- en staalindustrie. Koolteerpek kan ook worden gebruikt als matrixvoorloper voor koolstof / koolstofcomposiet vanwege de hoge koolstofopbrengst.

 

  • Vuurvaste materialen: Het wordt ook gebruikt om vuurvaste baksteen te impregneren en te versterken (voor het bekleden van industriële ovens) en in oppervlaktecoatings, zoals geëmailleerde pijpcoatings en zwarte vernissen die worden gebruikt als beschermende coatings voor industrieel staalwerk en als antifoulingverven voor boten.

 

  • Andere: Vaste koolteerpek wordt geëxtrudeerd tot kleine staafjes en wordt om deze reden vaak ‘potloodpek’ genoemd. In de aluminiumindustrie wordt koolteerpek gebruikt als bindmiddel bij de vervaardiging van elektroden die voornamelijk bestaan uit aardolie of antracietkool. Omdat deze elektroden gedurende een periode van weken bij hoge temperaturen worden verwarmd, worden de ingrediënten in de elektroden omgezet in C Pitch.

 

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/coal-tar-pitch-market-11500

Per regio

  • Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting een opwaartse trend laten zien in de Coal Tar Pitch-markt met een hoge groeisnelheid gedurende de prognoseperiode, aangedreven door de toename van de vraag vanuit de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie.

 

  • Latijns-Amerika: Latijns-Amerika zal naar verwachting een gezonde groei laten zien met de vooruitgang in auto’s.

 

  • Europa: De koolteerpekmarkt zal naar verwachting gestaag toenemen in Europa als gevolg van de uitbreiding van de automobielindustrie.

 

  • Azië-Pacific: Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren met een grote vraag naar Coal Tar Pitch’s toegeschreven aan de groeiende toenemende vraag naar aluminium uit de automobiel-, ruimtevaart- en ruimtevaartindustrie vanwege de sterkte en het lage gewicht en de implementatie van strenge voorschriften met betrekking tot voertuigemissies waardoor fabrikanten lichtgewicht aluminium componenten gebruiken. Bovendien wordt verwacht dat de Coal Tar Pitch-markt in de regio Azië-Pacific zal groeien naarmate meer landen, zoals China en India, hun investeringen in de ontwikkeling en versterking van hun auto’s verhogen.

 

  • Het Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een duurzame groei laten zien in de Coal Tar Pitch-markt als gevolg van de vooruitgang in de infrastructuur.

 

Blader door meer rapporten:

Mierenzuur markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/formic-acid-market-1132

Global &; US Anorganic Salt Market           https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-inorganic-salt-market-774

Ethylacetaat markt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/ethyl-acetate-market-945

Benzoëzuur markt            https://www.marketresearchfuture.com/reports/benzoic-acid-market-1119

Fosgene markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/phosgene-market-1184

Mono-ethyleenglycol (MEG) Markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/mono-ethylene-glycol-market-2709 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Coal Tar Pitch,Coal Tar Pitch Market,Coal Tar Pitch Market Price,Coal Tar Pitch Market Size