header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de olieschaliemarkt met recente trends en vraag op CAGR 7,17% tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030

May 8, 2023 6:00 PM ET

Olieschalie is een sedimentair gesteente dat een aanzienlijke hoeveelheid organisch materiaal bevat, dat kan worden omgezet in vloeibare koolwaterstoffen via een proces dat retorting wordt genoemd. De marktomvang van olieschalie werd in 2021 geschat op USD 3,1 miljard.  De olieschaliemarkt zal naar verwachting groeien van USD 3,2 miljard in 2022 tot USD 5,65 miljard in 2030. De markt is een opkomende industrie die aan kracht wint door de toenemende vraag naar energie wereldwijd. Volgens een rapport van Market Research Future zal de wereldwijde olieschaliemarkt naar verwachting groeien met een CAGR van 7,17% van 2022 tot 2030.

De olieschaliemarkt is een industrie die snel groeit door de toenemende vraag naar energie wereldwijd. In dit artikel geven we u een uitgebreide analyse van de olieschaliemarkt, inclusief de huidige staat, toekomstige groeivooruitzichten en potentiële uitdagingen. We zullen ook de belangrijkste spelers in de markt en hun strategieën bespreken, evenals de impact van regelgevingsbeleid op de industrie.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11496

Olieschaliemarkt: belangrijke spelers en strategieën
De olieschaliemarkt is een zeer concurrerende industrie met een paar grote spelers die de markt domineren. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Amerikaanse schalieolie (USA)
  • Aura Source Inc. (V.S.)
  • Blue Ensign Technologies Ltd (Australië)
  • Chevron Corporation (Verenigde Staten)
  • Electro-Petroleum Inc. (Verenigde Staten)
  • Exxon Mobil Corporation (Verenigde Staten)
  • Occidental Petroleum Corporation (Verenigde Staten)
  • Chesapeake (Verenigde Staten)
  • MARATHON OIL COMPANY (VERENIGDE STATEN)
  • CotCabot Oil & Gas Corporation (Verenigde Staten)
  • Halliburton Energy Services. (Verenigde Staten)

Olieschaliemarkt: overzicht en trends

De olieschaliemarkt is een dynamische industrie die wordt aangedreven door verschillende factoren, zoals de stijgende vraag naar energie, technologische vooruitgang en overheidsbeleid. De markt kan worden onderverdeeld in twee soorten: mijnbouw en verwerking. Het mijnbouwsegment omvat de winning van olieschalie uit de grond, terwijl het verwerkingssegment de omzetting van olieschalie in vloeibare koolwaterstoffen omvat.

Mijnbouwsegment
Het mijnbouwsegment van de olieschaliemarkt omvat de winning van olieschalie uit de grond. Dit proces omvat verschillende technieken zoals open-pit mijnbouw, ondergrondse mijnbouw en in-situ mijnbouw. Open-pit mijnbouw is de meest gebruikte techniek voor olieschaliewinning en omvat het uitgraven van grote putten in de grond.

Verwerkingssegment
Het verwerkingssegment van de olieschaliemarkt omvat de omzetting van olieschalie in vloeibare koolwaterstoffen. Dit proces wordt retorting genoemd en omvat het verwarmen van de olieschalie tot een hoge temperatuur in afwezigheid van zuurstof. De resulterende dampen worden vervolgens gecondenseerd tot vloeibare koolwaterstoffen zoals schalieolie en schaliegas

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11496

Olieschaliemarkt: regelgeving
De olieschaliemarkt is onderworpen aan verschillende voorschriften die door overheden over de hele wereld worden opgelegd. Deze voorschriften zijn gericht op het bevorderen van milieuduurzaamheid en het waarborgen van de veiligheid van werknemers in de industrie. Enkele van de belangrijkste voorschriften die van invloed zijn op de olieschaliemarkt zijn de Clean Air Act, de Clean Water Act en de Resource Conservation and Recovery Act.

Toekomstperspectieven van de olieschaliemarkt
De olieschaliemarkt zal naar verwachting de komende jaren in een aanzienlijk tempo groeien als gevolg van de toenemende vraag naar energie wereldwijd. Volgens een rapport van Market Research Future zal de wereldwijde olieschaliemarkt naar verwachting groeien met een CAGR van 7,17% van 2022 tot 2030. De markt is echter ook onderhevig aan verschillende uitdagingen, zoals hoge productiekosten, milieuproblemen en wettelijke beperkingen.

Regionale analyse :

De olieschaliemarkt onthult aanzienlijke verschillen in de productie, reserves en het potentieel voor schalieoliewinning in verschillende regio’s van de wereld. De grootste olieschaliereserves zijn te vinden in de Verenigde Staten, Rusland en China, die samen goed zijn voor meer dan 80% van de totale reserves van de wereld.

In de Verenigde Staten is de ontwikkeling van schalieoliebronnen geconcentreerd in de Bakken-formatie in North Dakota en Montana, de Eagle Ford-formatie in Texas en het Permian Basin in Texas en New Mexico. De Verenigde Staten zijn momenteel de grootste producent van schalieoliein de wereld, goed voor meer dan 60% van de wereldwijde productie.

In Rusland wordt olieschalie voornamelijk gevonden in de Wolga-Oeralregio, waar verschillende grote afzettingen zijn geïdentificeerd. De ontwikkeling van schalieoliebronnen in Rusland is echter beperkt door een gebrek aan infrastructuur en technologie voor schalieoliewinning.

In China bevinden de grootste olieschalieafzettingen zich in de Fushun- en Maoming-bekkens. China heeft de afgelopen jaren actief zijn schalieoliebronnen ontwikkeld, waarbij de overheid subsidies en stimulansen heeft verstrekt om investeringen in de exploratie en productie van schalieolie aan te moedigen.

Andere landen met aanzienlijke olieschaliereserves zijn Estland, Brazilië, Jordanië en Israël. De ontwikkeling van schalieoliebronnen in deze landen is echter beperkt door verschillende factoren, zoals milieuproblemen, gebrek aan infrastructuur en lage prijzen voor ruwe olie.

Over het algemeen wordt verwacht dat de olieschaliemarkt de komende jaren zal blijven groeien, met een toenemende vraag naar energie en technologische vooruitgang die de ontwikkeling van schalieoliebronnen in verschillende regio’s van de wereld stimuleert.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-shale-market-11496 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

 MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Blader door meer rapporten

Calciumpropionaat markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/calcium-propionate-market-5648

Humuszuur Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/humic-acid-market-5708

Ftaalzuuranhydride markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/phthalic-anhydride-market-5919

Antislip Coatings Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-slip-coatings-market-7394

Coalescing Agents Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/coalescing-agents-market-7540

Polyacrylamide Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyacrylamide-market-7910

Benzeen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/benzene-market-928

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Oil Shale,Oil Shale Market,Oil Shale Industry