header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van medisch toerisme zal naar verwachting in 2030 een waardering van USD 93,9 miljard overtreffen en groeien met een CAGR van 23,5%

May 8, 2023 3:39 PM ET

Medische toerismemarkt per behandelingstype (orthopedische / wervelkolombehandelingen, oncologie / kankerbehandelingen, cosmetische behandelingen, cardiovasculaire behandelingen, tandheelkundige behandelingen, vruchtbaarheid / IVF-behandelingen, anderen), per regio – prognose tot 2030

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor medisch toerisme naar verwachting een CAGR van 23,5% registreren van 2022 tot 2030 en tegen 2030 een waarde van meer dan 93,9 miljard hebben. De wereldwijde markt voor medisch toerisme verwijst naar de industrie van mensen die naar verschillende landen reizen om medische behandelingen, procedures of operaties te ontvangen. Deze markt is de afgelopen jaren snel gegroeid als gevolg van verschillende factoren, waaronder de stijgende kosten van de gezondheidszorg in ontwikkelde landen, vooruitgang in medische technologie en de beschikbaarheid van goedkope, hoogwaardige medische faciliteiten in ontwikkelingslanden.

De markt is verdeeld in twee hoofdcategorieën: inkomend medisch toerisme en uitgaand medisch toerisme. Inkomend medisch toerisme omvat patiënten die van hun thuisland naar een ander land reizen om medische behandeling te ontvangen, terwijl uitgaand medisch toerisme verwijst naar patiënten die van hun thuisland naar een ander land reizen om medische behandeling te ontvangen die mogelijk niet beschikbaar is in hun thuisland.

De markt omvat een breed scala aan medische behandelingen en procedures, waaronder cosmetische operaties, tandheelkundige behandelingen, vruchtbaarheidsbehandelingen, hartoperaties, orthopedische operaties en nog veel meer. Landen zoals Thailand, India, Singapore, Maleisië en Mexico behoren tot de meest populaire bestemmingen voor medisch toerisme vanwege hun hoogwaardige medische faciliteiten, bekwame gezondheidswerkers en betaalbare prijzen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1975

Belangrijkste spelers

Bumrungrad International Hospital (Thailand), CHRISTUS MUGUERZA (Mexico), Samitivej PCL (Thailand), Schön-Kliniken (Duitsland), Gleneagles Global Hospitals Group (India), Prince Court Medical Centre (Maleisië), Anadolu Medical Center (Turkije), Shouldice Hospital (Canada), Bangkok Hospital (Thailand), Fortis Healthcare (India), Clemenceau Medical Center (Libanon), Asklepios Kliniken Verwaltungsgesellschaft mbH (Duitsland)

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor medisch toerisme is gesegmenteerd in per producttype.

Type Outlook : Orthopedische / wervelkolombehandelingen, Oncologie / kankerbehandelingen, Cosmetische behandelingen, Cardiovasculaire behandelingen, Tandheelkundige behandelingen, Vruchtbaarheid / IVF-behandelingen

Regionale analyse

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt voor medisch toerisme zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode vanwege de hoge kwaliteit van de gezondheidszorgfaciliteiten en de beschikbaarheid van geavanceerde medische technologieën. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de Noord-Amerikaanse markt voor medisch toerisme.

Europa: De Europese markt voor medisch toerisme zal naar verwachting ook aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende vraag naar cosmetische ingrepen en tandheelkundige behandelingen. Landen als Duitsland, Turkije en Hongarije zijn populaire bestemmingen voor medisch toerisme vanwege hun betaalbare medische behandelingen en hoogwaardige gezondheidszorg.

Azië-Pacific: De aziatisch-pacifische markt voor medisch toerisme zal naar verwachting in een snel tempo groeien tijdens de prognoseperiode vanwege de beschikbaarheid van goedkope medische behandelingen en bekwame professionals in de gezondheidszorg. Landen als India, Thailand en Maleisië leveren de grootste bijdrage aan de markt voor medisch toerisme in de regio.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over medisch toerisme: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-tourism-market-1975

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor medisch toerisme zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de beschikbaarheid van betaalbare gezondheidszorgdiensten en de toenemende vraag naar cosmetische operaties. Landen als Brazilië, Costa Rica en Mexico zijn populaire bestemmingen voor medisch toerisme in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor medisch toerisme in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de beschikbaarheid van geavanceerde medische technologieën en het toenemende aantal medische faciliteiten in de regio. Landen als Dubai en Zuid-Afrika zijn in opkomst als populaire bestemmingen voor medisch toerisme vanwege hun state-of-the-art gezondheidszorgfaciliteiten en bekwame gezondheidswerkers.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over gezondheidszorgIndustrie door Market Research Future:

Cosmetische chirurgie markt Onderzoeksrapportinformatie per geslacht (vrouw en man), per leeftijdsgroep (13 tot 29, 30 tot 54 en 55 en hoger), per procedure (borstvergroting, ooglidchirurgie, liposuctie, neuscorrectie en andere), per eindgebruiker (ambulante chirurgische faciliteit, ziekenhuis en kliniek en kantoor en cosmetisch chirurgisch centrum) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Chemotherapie markt Onderzoeksrapportinformatie per geneesmiddelklasse (alkylerende middelen, mitotische remmers, antimetabolieten, topoisomeraseremmers en antitumorantibiotica), indicatie (longkanker, borstkanker, colorectale kanker, prostaatkanker, maagkanker, lymfoom, leukemie en eierstokkanker), toedieningsweg van geneesmiddelen (intraveneus, oraal, subcutaan, intramusculair, intravesiculair, actueel, intraperitoneaal en intraventriculair / intrathecaal) en eindgebruiker (gespecialiseerde centra en ziekenhuizen en klinieken) -Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Tourism Market,Medical Tourism Market Size,Medical Tourism Market Share,Medical Tourism Market Insights,Medical Tourism Market Outlook,Medical Tourism Market Growth,Medical Tourism Market Overview,Medical Tourism Market Players