header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Elevator Market Forecast: Omzet CAGR van 13,54% tijdens de prognoseperiode 2030

May 8, 2023 6:00 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de Smart Elevator Market naar verwachting ongeveer USD 38,91 miljard bereiken bij een CAGR van 13,54% van 2022-2030 (prognoseperiode). Het rapport presenteert de sterke punten, kansen, bedreigingen en toekomstige bedrijfsrisico’s en biedt een systematisch overzicht van de wereldwijde marktomgeving met het resultaat van COVID-19.

Slimme liften zijn liften die zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals sensoren, het Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI) die zorgen voor verbeterde functionaliteit en efficiëntie. Deze liften bieden functies zoals verbeterd verkeersbeheer, energie-efficiëntie en verbeterde beveiliging. De markt voor slimme liften is beïnvloed door de COVID-19-pandemie, waarbij de markt een vertraging ondervindt als gevolg van de tijdelijke sluiting van commerciële gebouwen en verminderde bouwactiviteiten. De verwachting is echter dat de markt zich de komende jaren zal herstellen als de wereld terugkeert naar de normaliteit.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure –https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5504

Marktdynamiek

De snelle groei van verstedelijking heeft een positief effect gehad op de ontwikkeling van slimme projecten zoals smart cities in opkomende economieën. Naarmate meer mensen in steden wonen, hebben ze bouwers en aannemers gemotiveerd om hogere gebouwen in stedelijke gebieden te bouwen, wat uiteindelijk de vraag naar liften zal stimuleren.

Bevolkte steden hebben hoge gebouwen, meestal gebruikt voor kantoren en voor residentiële doeleinden, wat ongemak kan veroorzaken voor het grote publiek bij het wachten op langere perioden in liften, wat de wachttijd en bedrijfskosten van de liften verhoogt. De toenemende behoefte aan energie-efficiënte oplossingen, zoals slimme liften, is nodig om meer gemak voor mensen mogelijk te maken.

Met de komst van technologie zijn de liften die in commerciële en residentiële gebouwen zijn geïnstalleerd, echter uitgerust met slimme oplossingen zoals bestemmingsverzending, gefaciliteerd in gebouwen met meerdere liften, het aantal mensen of passagiers dat wordt geïnformeerd en aangeboden om te selecteren en reisspecifieke verdiepingen te selecteren om hun voertuigen te stoppen, wat de wachttijd verkort. Het geavanceerde systeem identificeert verkeersregelingen, past het aantal liften in de lobby aan en schakelt de liften van de hogere verdiepingen in, waardoor reis- en wachttijden tijdens piekuren worden verminderd.

Aan de andere kant vergt het op grote schaal implementeren van deze slimme oplossingen enorme investeringen, die uiteindelijk als een uitdaging voor de slimme liftindustrie zijn gezien.

Nu kopen— https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5504

Belangrijkste spelers

Bekende spelers op de Smart Elevator-markt zijn ThyssenKrupp AG (Duitsland), Otis Elevator Company (VS), Schindler Group (Zwitserland), KONE Corporation (Finland), Johnson Controls Inc. (VS), Motion Control Engineering (VS), Mitsubishi Electric (Japan), Hyundai Elevator (Zuid-Korea), Hitachi (Japan), Fujitec (Japan) en Hyundai Elevator Co. Ltd (Iran).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor slimme liften is gesegmenteerd in type en toepassing.

Per type is de wereldwijde markt voor slimme liften gesegmenteerd in personenliften, goederenliften en brandwerende liften.

Per onderdeel is de wereldwijde markt voor slimme liften gesegmenteerd in onderhoud, besturingssysteem en communicatiesysteem. Het subsegment besturing is verder onderverdeeld in toegang, lift, sensoren en beveiliging.

Op basis van snelheid is de wereldwijde markt voor slimme liften gesegmenteerd in lage snelheid, hoge snelheid, hoge snelheid en supersnelheid.

Door toepassing is de wereldwijde markt voor slimme liften gesegmenteerd in industriële, commerciële, institutionele en infrastructuur, residentiële en andere.

Aanvraag voor korting— <span style="color:blauw;” >https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5504

Regionale analyse

Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor slimme liften gesegmenteerd in vier verschillende regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting gestaag stijgen in de markt voor slimme liften. Dit komt omdat het gebied al is uitgerust met geavanceerde infrastructuur en een groeiende behoefte aan een energie-efficiënte oplossing om de bestaande liften te vervangen door geavanceerde technologie. Azië-Pacific zal naar verwachting ook het snelst groeiende gebied in de markt voor slimme liften zijn gedurende de prognoseperiode. India, Japan en China zijn de toonaangevende landen in de slimme liftindustrie. Dit komt door een snelle toename van de transformatie van de infrastructuur met slimme oplossingen. Bovendien wordt India beschouwd als de snelstgroeiende economie vanwege een studie van het reguleringsbeleid voor buitenlandse directe investeringen in de vastgoed- en commerciële sectoren.

Gerelateerd rapport

Stone Paper Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/stone-paper-market-1378

Crash Barrier Systems Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/crash-barrier-systems-market-1421

3D Concrete Printing Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-concrete-printing-market-1992

Schranklader Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/skid-steer-loader-market-2328

Wereldwijde energie-efficiënte Windows-markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/energy-efficient-windows-market-2516

Verglaasde tegels Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/vitrified-tiles-market-4800

Milieuvriendelijke tegelmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/eco-friendly-tiles-market-5353

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Smart Elevator,Elevator Market,Smart Elevator Market