header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Transportation Market zal naar verwachting snel groeien met een CAGR van 9,3% en een marktwaarde bereiken van USD 251,45 miljard 2023-2030

May 8, 2023 5:37 PM ET

Smart Transportation Marktinzichten:

Het rapport van Market Research Future biedt waardevolle inzichten in de wereldwijde markt voor slim transport. Het identificeert de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, waaronder de toenemende vraag naar efficiënt en duurzaam vervoer, de groeiende acceptatie van verbonden en autonome voertuigen en de stijgende trend van slimme steden.

Bovendien benadrukt het rapport de belangrijkste uitdagingen waarmee de industrie wordt geconfronteerd, zoals het gebrek aan standaardisatie in de industrie, zorgen over gegevensprivacy en -beveiliging en de hoge implementatiekosten. Het rapport analyseert ook de huidige markttrends en biedt een gedetailleerde prognose voor de toekomst van de slimme transportmarkt.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2467

Belangrijkste spelers:

De wereldwijde markt voor slim transport is zeer concurrerend met verschillende spelers die op de markt actief zijn. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • IBM Corporation,
  • Cisco Systems, Inc.,
  • Siemens AG,
  • Alstom NV
  • Thales Groep,
  • General Electric Bedrijf,
  • TomTom NV,
  • Cubic Corporation,
  • Kapsch TrafficCom AG
  • LG CNS Co Ltd

Marktsegmentatie:

De markt voor slim transport is gesegmenteerd op oplossing, service en regio. Op basis van de oplossing is de markt gesegmenteerd in ticketing en tariefbeheer, verkeersbeheer, parkeerbeheer, passagiersinformatiesystemen, geïntegreerd toezicht en andere. Op basis van service is de markt gesegmenteerd in professionele services, cloudservices en andere.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-transportation-market-2467

Regionale analyse:

Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor slim transport gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de hoge acceptatiegraad van verbonden en autonome voertuigen in de regio. De regio is ook de thuisbasis van enkele van ‘s werelds grootste technologiebedrijven die de groei van de markt voor slim transport stimuleren.

Trends in de branche:

De slimme transportsector is getuige van verschillende trends die de groei vormgeven. Een van de belangrijkste trends is de toenemende acceptatie van geconnecteerde en autonome voertuigen. Deze voertuigen zijn uitgerust met sensoren en geavanceerde technologieën die kunnen communiceren met andere voertuigen, infrastructuur en voetgangers om de veiligheid te verbeteren, congestie te verminderen en de algehele efficiëntie van transportsystemen te verbeteren.

Een andere trend is de groeiende vraag naar duurzame en efficiënte transportoplossingen. Slimme transportoplossingen kunnen helpen de koolstofemissies te verminderen, alternatieve vervoerswijzen te bevorderen en de algehele duurzaamheid van transportsystemen te verbeteren.

Nu kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2467

Conclusie:

De wereldwijde markt voor slim transport zal de komende jaren een snelle groei doormaken, gedreven door de toenemende vraag naar efficiënt en duurzaam vervoer, de groeiende acceptatie van verbonden en autonome voertuigen en de stijgende trend van slimme steden. De industrie wordt echter ook geconfronteerd met verschillende uitdagingen, zoals het gebrek aan standaardisatie in de industrie, zorgen over gegevensprivacy en -beveiliging en de hoge implementatiekosten. Ondanks deze uitdagingen is de industrie klaar voor groei en investeren belangrijke spelers in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te creëren die voldoen aan de veranderende behoeften van consumenten.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem (, High-Integrity Pressure Protection Systems, Distributed Control Systems – Forecast until 2030

Markt voor fabrieksautomatisering Rapport: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport:Informatie per product, per bedrijfstak en per gevaar – prognose tot 2030

CNC Controller Markt Rapport: Informatie per product, per component, per astype, per toepassing, per eindgebruiker, per regio – prognose tot 2030

Markt voor trillingsmonitoring Onderzoeksrapport: Per onderdeel, per systeemtype, per implementatie, per eindgebruiker – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Smart Transportation Market,Smart Transportation Market Size,Smart Transportation Market Share,Smart Transportation Market Growth,Smart Transportation Market Trends,Smart Transportation Industry