header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


A2-melkmarkt overschrijdt USD 28,55 miljard in 2030 omdat steeds meer consumenten zich wenden tot een gezonder en duurzamer alternatief voor traditionele koemelk | MRFR

May 9, 2023 10:41 AM ET

A2 Overzicht melkmarkt:

Volgens mrfr-analyse werd de wereldwijde A2-melkmarktomvang in 2021 gewaardeerd op USD 9,45 miljard. De A2-melkmarktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 10,85 miljard in 2022 tot USD 28,55 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,75% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

A2 Milk Market wordt gedreven door de vraag van de consument naar gezondere zuivelproducten en zorgen over lactose-intolerantie en spijsverteringsproblemen met een gezonde CAGR van ~ 17,75% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

De A2-melkmarkt verwijst naar de markt voor melk die alleen het A2-bèta-caseïne-eiwit bevat, waarvan wordt aangenomen dat het gemakkelijker te verteren is dan het A1-bèta-caseïne-eiwit in traditionele melk. A2-melk wordt geproduceerd door koeien die genetisch zijn geselecteerd om alleen het A2-eiwit te produceren of door een proces van het scheiden van A1- en A2-eiwitten tijdens de melkverwerking.

De wereldwijde A2-melkmarkt groeit snel, gedreven door de vraag van de consument naar gezondere zuivelproducten en zorgen over lactose-intolerantie en spijsverteringsproblemen.

Download pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6495

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn The A2 Milk Company Limited, Nestle S.A., Provilac Dairy Farms Pvt Ltd, Olivia Foods Pvt Ltd, Ripley Farms LLC, Freedom Foods Group Limited, Taw River Dairy, Vinamilk, Urban Farms Milk en Gujarat Cooperative Milk Marketing Federation Ltd.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde A2-melkmarkt is gesegmenteerd in type, verpakkingstype en distributiekanaal.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Guernsey, Jersey, Holstein en Brown Swiss.

Op basis van de categorie is de markt gesegmenteerd in flessen, kartons en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based

Om het onderzoeksrapport te kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6495

Regionale analyse:

Azië-Pacific is de grootste markt voor A2-melk, waarbij China en India de belangrijkste bijdragen leveren aan de groei van de markt. De toenemende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en het groeiende bewustzijn over de gezondheidsvoordelen van A2-melk stimuleren de vraag naar A2-melkproducten in de regio.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor A2-melk, waarbij de Verenigde Staten, Canada en verschillende Europese landen een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de markt. Het toenemende bewustzijn over de gezondheidsvoordelen van A2-melk, de toenemende lactose-intolerantie bij consumenten en de beschikbaarheid van A2-melkproducten in winkels en supermarkten stimuleren de groei van de markt in deze regio’s.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedsel-, dranken- en voedingsmarkt, door Market Research Future:

Melkeiwit markt Onderzoeksrapport Informatie per type (melkeiwitconcentraat, melkeiwitisolaat [MPI], melkeiwithydrolysaten, caseïne; Caseïnaten, wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat en andere), per vorm (droog en vloeibaar), per toepassing (zuivelproducten, bevroren desserts, zuigelingenvoeding, voedingssupplementen, bakkerij, zoetwaren, dranken, zoete, hartige snacks en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

Amandelmelkmarkt Per type (gewoon en gearomatiseerd), per categorie (biologisch en conventioneel), per verpakkingstype (karton, glas en andere), per toepassing (dranken, bevroren desserts, persoonlijke verzorging en andere), per distributiekanaal (hypermarkten en supermarkten, gemakswinkels, online winkels en andere) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Gezoete gecondenseerde melkmarkt Onderzoeksrapportinformatie per type (gearomatiseerd, niet-gearomatiseerd), per verpakkingsmateriaal (glas, plastic, metaal), per distributiekanaal (supermarkt en hypermarkt, gemakswinkels, voedsel- en drankspecialisten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest vanDe wereld) – Marktverwachting tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  A2 Milk Market,A2 Milk Market Size,A2 Milk Market Share,A2 Milk Market Overview,A2 Milk Market Trends,A2 Milk Market Research,A2 Milk Market Outlook