header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Azo Pigments Market is klaar om 4,1% groei te registreren tegen het einde van 2030 – Rapport Market Research Future

May 9, 2023 4:00 PM ET

Azo Pigments Market zijn organische chemicaliën die stikstofgroep kunnen bevatten. Ze hebben een chemische structuur die lijkt op azokleurstoffen en zijn meestal onoplosbaar in water. Een nieuw rapport over de wereldwijde azopigmentenmarkt, gepubliceerd door Market Research Future (MRFR), voorspelt dat deze markt tussen 2022 en 2030 kan groeien. In termen van geldwaarde kan de markt USD 1,65 miljard waard zijn tegen het einde van de prognoseperiode 2022 – 2030.

De meest prominente marktmotor voor de wereldwijde groei van de azopigmentenmarkt is een reeks strenge overheidsvoorschriften met betrekking tot het gebruik van organische pigmenten in voedselmaterialen. De conventionele pigmenten op basis van metalen die bestaan uit cadmium, lood en andere zware metalen worden vervangen door innovatieve producten. Dit kan de voedingsindustrie ten goede komen om de azopigmenten te gebruiken in indirecte voedseltoepassingen. Andere marktfactoren voor de wereldwijde groei van de azopigmentenmarkt zijn de toenemende productie van gekleurde drukinkten voor industrieel gebruik en het toenemende budget voor onderzoek en ontwikkeling (R&D). De marktgroei kan echter hindernissen tegenkomen vanwege de hoge prijs van het product ten opzichte van anorganische pigmenten.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7640 

Marktsegmentatie

De wereldwijde marktsegmentatie van azopigmenten omvat toepassing, product en oplosbaarheid. Mrfr’s onderzoek naar de markt belicht vele facetten van de markt diepgaand.

De toepassingsgerichte segmentatie van deze markt omvat voedsel, inkten, verven en coatings, kunststoffen, rubber, briefpapier, textielvezels en andere. Van deze segmenten is het inktsegment het grootste marktsegment vanwege de grote vraag vanuit de drukinktindustrie, waardoor de vraag en de marktgroei toenemen. De innovatie, evenals de ontwikkeling van inkten, zullen naar verwachting de marktgroei tijdens de prognoseperiode verbeteren.

Wat het product betreft, onthult de markt oranje pigmenten, rode pigmenten, gele pigmenten en andere pigmenten. Het segment rode pigmenten domineert de markt vanwege de hoge oplosbaarheid en sterke kleurstofeigenschappen voor veel toepassingen.

Op basis van oplosbaarheid kan de markt worden gesegmenteerd in olieoplosbaar en wateroplosbaar. Tijdens de prognoseperiode heeft het segment van de oplosbaarheid van olie het grootste marktaandeel vanwege een goed mengvermogen van pigmenten dat een sterk effect op de kleur verkrijgt, waardoor de vraag in de kunststofindustrie en de verf- en coatingsindustrie toeneemt.

Regionale segmentatie

Een geografische schets van de wereldwijde azopigmentenmarkt omvat Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika (MEA).

De regio Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel op de wereldmarkten. In China, India en Indonesië neemt de koopkracht van consumenten toe en is China de grootste landspecifieke markt. Vandaar dat de markt in deze landen stijgt. Andere factoren die de marktgroei bevorderen, zijn de acceptatie van milieuvriendelijke producten en toenemende activiteiten voor de ontwikkeling van infrastructuur. Japan is een andere belangrijke landspecifieke markt in deze regio. Een onderzoek van de overige landen in de regio Azië-Pacific in dit rapport geeft een overzicht van de extra marktinkomsten van enkele andere landen. 

In Noord-Amerika en Europa groeit de Azo-pigmentensector; Veel landen eisen producten met een lage koolstofuitstoot om milieu-uitdagingen te verminderen. De goedkeuring van overheidsinstanties heeft het gebruik van azopigmenten in voedseltoepassingen verhoogd. Toenemende investeringen in R&D om de kleurstofsterkte en duurzaamheid te verbeteren, stimuleren ook de markt. De meeste van de belangrijkste marktspelers zijn gevestigd in de VS. Canada is de op één na belangrijkste landspecifieke markt in Noord-Amerika. In Europa zijn dergelijke markten Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Rusland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Controleer Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7640

In Latijns-Amerika is de markt behoorlijk vanwege stabiele economieën. De marktomvang is echter klein omdat economieën kleiner zijn dan Noord-Amerikaanse economieën. De landspecifieke markten met maximale omzet in deze regio zijn Argentinië, Brazilië en Mexico. Een beoordeling van de overige landen in Latijns-Amerika die in dit rapport worden genoemd, verwacht een behoorlijke bijdrage aan de marktinkomsten van veel andere landen.

In de MEA-regio heeft de markt beperkte mogelijkheden vanwege de beperkte productie en de beperkte beschikbaarheid van technologie. De crucialelandspecifieke markten zijn Bahrein, Koeweit, Israël, Noord-Afrika, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië, Turkije en de VAE. Een beoordeling van de overige landen in de MEA-regio die in dit rapport worden genoemd, verwacht een behoorlijke bijdrage aan de marktinkomsten van sommige andere landen.

Belangrijkste spelers

Grote spelers op de wereldwijde azopigmentenmarkt zijn BASF SE (Duitsland), Clariant International (Zwitserland), Crown Color Technology Co. Ltd. (China), DIC Corporation (Japan), Dimacolor Industry Group Co. Ltd (China), Ferro Corporation (VS), Lanxess (Duitsland), Pidilite Industries Limited (India), Sudarshan Chemical Industries Limited (India), Sun Chemical (VS), Tah Kong Chemical Industrial Corp. (Taiwan) en Trust Chem (Nederland).

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/azo-pigments-market-7640 

Laatste nieuws uit de industrie

  • In samenwerking met wetenschappers van de Universiteit van Dar-es-Salaam in Tanzania en de Universiteit van de Witwatersrand in Johannesburg in Zuid-Afrika, hebben de wetenschappers van de Johannes Gutenberg Universiteit Mainz (JGU) in Duitsland met succes een manier gevonden om cashewnotendoopvloeistof (CNSL) te gebruiken als vervanging voor aardolie in organische synthese. 2 SEP 2019

Over Market Research Future – 

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

 MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Azo Pigments,Azo Pigments Market,Azo Pigments Market Size,Azo Pigments Market Share