header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bedrijfsstrategie actieve farmaceutische ingrediëntenmarkt, toekomstplannen, ontwikkelingsstatus en trends per prognose 2030

May 9, 2023 4:00 PM ET

Actieve farmaceutische ingrediënten Marktonderzoeksrapport Informatie per productieproces (captive manufacturing en contractproductie), per type synthese (synthetisch en biotech), per API-formulering (generieke API en merkgebonden / innovatieve API), per toepassing (hart- en vaatziekten, oncologie, neurologische aandoeningen, orthopedische aandoeningen, luchtwegen, gastro-intestinale stoornissen, urologie en andere), per molecuul (groot molecuul en klein molecuul), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Markt

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde API-markt zal naar verwachting een CAGR van ~ 7,98% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 512,13 miljard in 2030.

De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten (API) verwijst naar de chemische verbindingen die worden gebruikt om farmaceutische geneesmiddelen te produceren. Deze verbindingen zijn biologisch actief en zijn verantwoordelijk voor de therapeutische effecten van de geneesmiddelen.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de API-markt. De verstoringen in de toeleveringsketen en productieprocessen hebben in veel landen geleid tot tekorten aan essentiële geneesmiddelen. Veel farmaceutische bedrijven willen nu hun afhankelijkheid van buitenlandse leveranciers verminderen en de binnenlandse productie van API’s verhogen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1385

Marktsegmentatie

De wereldwijde API-markt is gesegmenteerd op basis van productieproces, type, formulering, toepassing  en moleculen.

Gebaseerd op productieproces: captive manufacturing en contract manufacturing

Gebaseerd op type:  synthese synthetisch en biotech

Gebaseerd op formulering:  generieke API, merked / innovatieve API

Op basis van toepassing: Hart- en vaatziekten, oncologie, neurologische aandoeningen, orthopedische aandoeningen, luchtwegen, gastro-intestinale stoornissen, urologie

Gebaseerd op moleculen:  groot molecuul en klein molecuul 

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Sanofi SA (Frankrijk), Hoffmann-La Roche Ltd. (Zwitserland), Pfizer Inc (VS), Abbott (VS), Bayer AG (VK), Merck &; Co. Inc (VS), GlaxoSmithKline Plc (VK),  Novartis AG (VK) en Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (Israël)

Regionale analyse

Regionaal wordt de API-markt gedomineerd door Azië-Pacific, met name India en China, die belangrijke producenten van generieke geneesmiddelen zijn. De toenemende vraag naar betaalbare geneesmiddelen in ontwikkelingslanden, in combinatie met de aanwezigheid van een groot aantal API-fabrikanten, stimuleert de groei van de markt in deze regio.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (157 pagina’s) over actieve farmaceutische ingrediënten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/active-pharmaceutical-ingredients-market-1385

 

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor API’s, gedreven door de toenemende vraag naar generieke geneesmiddelen en biologische geneesmiddelen. De toenemende prevalentie van chronische ziekten zoals kanker en diabetes voedt ook de vraag naar API’s in deze regio’s.

 

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Chronic Disease Management Market Research Report Informatie per oplossing (educatieve oplossing, implementatieoplossing, consultingoplossing en andere), leveringsmodus (cloudgebaseerd, on-premises en webgebaseerd), toepassing (artritis, hart- en vaatziekten, kanker, diabetes en andere),Eindgebruiker (providers, betalers) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

 

Organ-on-a-chip marktonderzoeksrapport : per orgaantype (long-op-chip, hart-op-chip, lever-op-chip, darm-op-chip, nier-op-chip, mens-op-chip), per toepassing (geneesmiddelenontdekking, toxicologisch onderzoek, anderen) en per eindgebruiker (farmaceutische bedrijven, onderzoeksorganisaties, anderen) – voorspelling tot 2030

 

Small Molecule API Market Research Report: informatie per type (synthetische / chemische API en biologische API), per toepassing (cardiovasculaire, oncologie, diabetes en immunologische aandoeningen), per productiemethode (intern en contract) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Active Pharmaceutical Ingredients Market,Active Pharmaceutical Ingredients Market Size,Active Pharmaceutical Ingredients Market Trends,Active Pharmaceutical Ingredients Market Growth