header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Core HR Software marktomvang bereikt USD 35,13 miljard, met een CAGR van 11,1% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 9, 2023 6:00 PM ET

Marktanalyse

De wereldwijde kernmarkt voor HR-software zal tegen 2030 USD 35,13 miljard aanraken bij een CAGR van 11,1%, volgens het huidige Market Research Future-rapport.

Belangrijkste spelers

Eminente marktspelers geprofileerd in het kern HR software marktrapport omvatten,

  • Employwise (Indië)
  • IBM Corporation (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Ceridian HCM, Inc. (VS)
  • Automatische gegevensverwerking (VS)
  • Sap SE (Duitsland)
  • CoreHR (Ierland)
  • Paycom Software, Inc. (VS)
  • Paychex, Inc. (VS)
  • Workday, Inc. (VS)

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3183

Core HR software markt Rapport Scope:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 35,13 miljard

Groei:

CAGR van 11,1% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

De Core HR Software Industry evolueert in een sneller tempo over de hele wereld, en in de afgelopen jaren zal de marktgroei zich tot de hoogste punten verspreiden.

 

Marktsegmentatie

De belangrijkste HR-softwaremarkt is opgesplitst op basis van component, implementatie en verticaal.

Per onderdeel zal software de markt leiden gedurende de prognoseperiode.

Door de implementatie zal de cloud de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Verticaal zal BFSI de markt leiden gedurende de prognoseperiode.

Koop nu dit Premium-rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3183

Stuurprogramma ‘s

Groeiende vraag naar cloudtechnologie om marktgroei te ondersteunen

In de loop van de projectieperiode zal de marktgroei worden ondersteund door de stijgende vraag naar cloud computing en mobiele implementatie. De productiviteit van werknemers stijgt als gevolg van het feit dat de gegevens niet fysiek worden bewaard, wat de vermindering van papierrommel ondersteunt en werknemers toegang geeft tot de cloud wanneer ze het nodig hebben en vanaf elk apparaat.

Kansen

Groeiende acceptatie door kmo’s om lucratieve kansen te bieden

In de loop van de projectieperiode zal de markt een sterke groei doormaken als gevolg van de toenemende adoptie van de kern HR-software via kmo’s. Kleine en middelgrote bedrijven maken gebruik van marktvoordelen in hun reguliere bedrijfsactiviteiten. Het gebruik van deze software in kleine en middelgrote organisaties wordt aangedreven door een aantal factoren, waaronder lagere arbeidskosten, verbeterde toegankelijkheid voor gebruikers en verhoogde productiviteit van werknemers.

Beperkingen en uitdagingen

Terughoudendheid en aarzeling om op te treden als marktbeperking

De terughoudendheid en aarzeling om hr-kernsoftware te gebruiken, het gebrek aan bewustzijn en het gebrek aan technische expertise kunnen gedurende de prognoseperiode als marktbeperkingen werken.

Toegang tot het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/core-hr-software-market-3183

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie vernietigde de hele planeet en had een enorme impact op ieders gezondheid en financiële situatie. De pandemie veroorzaakte een vertraging van de wereldwijde economische groei en het zal lang duren voordat alles weer normaal is. De epidemie zorgde ervoor dat de werkende sector en tal van bedrijven aanzienlijke financiële verliezen leden, waarbij velen van hen gedwongen werden om gesloten te blijven. Verschillende industriële processen en productie-eenheden waren tijdens de lockdown opgeschort, wat de economische expansie verder vertraagde. Aan de andere kant heeft de markt een gestage groei kunnen volhouden. Tijdens de pandemie waren er meer kansenin de markt voor verbeterde groei als gevolg van het toenemende gebruik van mobiele apparaten en de implementatie van geautomatiseerde systemen. De meerderheid van de mensen bleef thuis tijdens de lockdown en bedrijven voerden ook een WFH-beleid in. Daarna was er een toename in het gebruik van moderne gadgets en de vraag naar kern HR-software die alleen wordt gebruikt voor het bijhouden van werknemersinformatie. De enorme behoefte aan de markttrends wordt aangetoond door de toenemende behoefte aan geautomatiseerde systemen en geavanceerde technologie in ondernemingen tijdens de pandemie. Het spreekt voor zich dat de toenemende marktvraag het marktaandeel in de toekomst zal ondersteunen.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan het hoofd van de belangrijkste HR-softwaremarkt

Vanwege het wijdverbreide gebruik van smartphones, cloud computing en andere geavanceerde technologie, heeft Noord-Amerika wereldwijd het grootste regionale marktaandeel voor kern-HR-software. Nieuwe marktconcurrenten winnen gestaag een aanzienlijk marktaandeel in Noord-Amerika door gespecialiseerde, aanpasbare en onderscheidende producten te leveren die het HR-proces eenvoudig maken. Vanwege het toegenomen gebruik van nieuwe technologieën zoals smartphones en cloudplatforms, wordt verwacht dat Noord-Amerika het grootste marktaandeel zal hebben en de industrie zal domineren tijdens de prognoseperiode. Om aan de behoeften van HR-professionals te voldoen, bieden de startups en opkomende bedrijven in de regio gespecialiseerde, unieke en aanpasbare goederen.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3183

APAC heeft bewonderenswaardige groei in de belangrijkste HR-softwaremarkt

In de primaire HR-softwaremarkt is APAC de op één na meest dominante regio. Dit komt omdat ontwikkelingslanden zoals China en India zich meer bewust worden van het belang van het inhuren van gekwalificeerde HR-professionals, nieuwe technologieën worden geadopteerd en meer gedigitaliseerd, er zijn meer kleine en middelgrote bedrijven en de interesse in de cloudgebaseerde bedrijfsoplossing groeit. Bovendien is er een aanzienlijke toename van hr-kernsoftware in de productie-, gezondheidszorg-, energie- en nutssector, overheid, consumentengoederen, transport en logistiek en detailhandel in de regio. De snel groeiende IT-infrastructuren van APAC zijn het gevolg van de toenemende behoefte van de regio aan analytische oplossingen. Hier zal de markt zich de komende jaren ontwikkelen als gevolg van al deze groeifactoren.

Gerelateerde rapporten:

Retail Cloud Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030
https://www.marketresearchfuture.com/reports/retail-cloud-market-2414

Voice Assistant Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030
https://www.marketresearchfuture.com/reports/voice-assistant-market-4003

Grid Computing Market Research Report – Prognose tot 2030
https://www.marketresearchfuture.com/reports/grid-computing-market-1314

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Core HR Software Market,Global Core HR Software Market,Core HR Software Market 2030,Core HR Software Market Size,Core HR Software Market Share,Core HR Software Market Overview,Core HR Software Market Demand