header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De diagnostische marktomvang van de ziekte van Alzheimer zal naar verwachting usd 7.100 miljoen bereiken in 2030 bij 8,90% CAGR | Marktonderzoek Toekomst

May 9, 2023 11:46 PM ET

Alzheimer’s Disease Diagnostic Market Size, Trends and Insights by Type (Early-onset Alzheimer’s, Late-onset Alzheimer’s, Familial Alzheimer’s disease), Diagnostic test (Genetic testing, Neurological examination, Mini-mental state exam (MMSE), Brain imaging), End Users (Clinics, Hospitals, Diagnostic Centers ) – Forecast Till 2030

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer zal naar verwachting usd 7.100 miljoen bereiken in 2030 met 8,90% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030. De diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer verwijst naar het segment van de gezondheidszorg dat zich richt op de ontwikkeling, productie en marketing van diagnostische tests, apparaten en procedures die worden gebruikt om de ziekte van Alzheimer te diagnosticeren, een neurodegeneratieve aandoening die de cognitieve functie en het geheugen bij ouderen beïnvloedt.  Deze markt omvat een reeks diagnostische hulpmiddelen, waaronder beeldvormingstests zoals PET- en MRI-scans, bloedtesten en cognitieve beoordelingen, onder andere. De markt wordt gedreven door de toenemende prevalentie van de ziekte van Alzheimer en de groeiende vraag naar nauwkeurige en vroege diagnose van de ziekte.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer. De pandemie heeft de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot vertragingen in de productie en levering van diagnostische tests en apparatuur voor de ziekte van Alzheimer.

De pandemie heeft geleid tot een afname van het aantal bezoeken van patiënten aan zorginstellingen voor routinecontroles en screenings, waaronder cognitieve beoordelingen voor de ziekte van Alzheimer. Dit heeft geresulteerd in een afname van de vraag naar diagnostische tests voor de ziekte van Alzheimer.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2149

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

Eli Lilly and Company (Verenigd Koninkrijk)

TauRx (Republiek Singapore)

Alector LLC (VS)

Accera (Verenigde Staten)

Treventis Corporation (VS)

Neuro-Bio Ltd (Verenigd Koninkrijk)

Cognition Therapeutics Inc. (VS)

Marktsegmentatie

De diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer is gesegmenteerd in type, diagnostische test en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in alzheimer met vroege aanvang, ziekte van Alzheimer met late aanvang en familiale ziekte van Alzheimer.

Op basis van de diagnostische test is de markt gesegmenteerd in genetische testen, neurologisch onderzoek, mini-mentaal toestandsonderzoek en beeldvorming van de hersenen.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd klinieken, ziekenhuizen en diagnostische centra.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio van de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer, goed voor het hoogste marktaandeel. De dominantie van de regio op de markt is voornamelijk te wijten aan de hoge prevalentie van de ziekte van Alzheimer in de Verenigde Staten en Canada, en de aanwezigheid van een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur, geavanceerde medische faciliteiten en hoge uitgaven voor gezondheidszorg.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over de ziekte van Alzheimer Diagnosticaal https://www.marketresearchfuture.com/reports/alzheimers-disease-diagnostic-market-2149

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei in de markt vertonen, voornamelijk als gevolg van de stijgende geriatrische bevolking, het toenemende bewustzijn over de ziekte van Alzheimer en de groeiende vraag naar vroege diagnose en behandelingsopties.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Chronic Disease Management Market Research Report Information By Solution (Educational Solution, Implementation Solution, Consulting Solution and others), Delivery Mode (Cloud-Based, On-Premises and Web-Based), Application (Arthritis, Cardiovascular Disease, Cancer, Diabetes and others), End-User (Providers, Payers), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Until 2030.

Blockchain-technologie in de gezondheidszorg Marktonderzoeksrapport : informatie per toepassing (supply chain management, patiëntgegevensbeheer, traceerbaarheid van geneesmiddelen, klinische onderzoeken en gegevensBeveiliging, claimbeoordeling, facturering, overige), per type (openbaar, privé), per eindgebruiker (farmaceutische bedrijven, zorgverleners, consumenten in de gezondheidszorg, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Keelkanker Marktonderzoeksrapport Informatie, per type (farynxkanker en strottenhoofdkanker), behandelingen (chirurgie, bestralingstherapie, chemotherapie, anderen) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com