header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De IoT-cloudplatformmarkt zal naar verwachting een waardering van USD 23,66 miljard bereiken bij een CAGR van 14,10% tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

May 9, 2023 4:00 PM ET

IoT-cloudplatform marktinzichten:

De markt voor Internet of Things (IoT) cloudplatforms zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken. Volgens een rapport van Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde IoT-cloudplatformmarkt naar verwachting in 2030 een waardering van USD 23,66 miljard bereiken, met een CAGR van 14,10% tijdens de prognoseperiode van 2023-2030. De toenemende vraag naar real-time data-analyse, cloud computing en de integratie van big data met IoT-platforms zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor IoT-cloudplatforms zijn

  • Amazon Web Services, Inc. (VS),
  • Cisco Systems, Inc. (VS),
  • General Electric (VS),
  • IBM Corporation (VS),
  • Microsoft Corporation (VS),
  • Oracle Corporation (VS),
  • com, Inc. (VS),
  • SAP SE (Duitsland),
  • Siemens AG (Duitsland), en
  • Google LLC (VS).

Deze spelers richten zich op het ontwikkelen van geavanceerde IoT-cloudplatforms om tegemoet te komen aan de groeiende vraag vanuit verschillende industrieën. Ze passen ook verschillende strategieën toe, zoals partnerschappen, samenwerkingen en fusies en overnames om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden.

Ontvang een compleet PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6843

Marktsegmentatie:

De IoT-cloudplatformmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van platformtype, implementatie, organisatiegrootte, toepassing en eindgebruiker. Op basis van het platformtype kan de markt worden onderverdeeld in platforms voor apparaatbeheer, applicatie-enablement en connectiviteitsbeheer. Door implementatie kan de markt worden gesegmenteerd in publieke, private en hybride cloudimplementatiemodellen. Op basis van organisatiegrootte kan de markt worden onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen. Door toepassing kan de markt worden gesegmenteerd in slimme detailhandel, slimme gezondheidszorg, slimme logistiek, slimme landbouw en andere. Op basis van de eindgebruiker kan de markt worden onderverdeeld in de overheids- en publieke sector, productie, gezondheidszorg, detailhandel en andere.

Download het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/internet-of-things-cloud-platform-market-6843

Regionale analyse:

Geografisch gezien kan de IoT-cloudplatformmarkt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de aanwezigheid van grote spelers, technologische vooruitgang en de toenemende acceptatie van IoT in verschillende industrieën. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien als gevolg van het groeiende bewustzijn over IoT en het toenemende aantal start-ups in de regio.

Trends in de branche:

De IoT-cloudplatformmarkt is getuige van verschillende trends die de markt de komende jaren waarschijnlijk zullen vormen. Een van de belangrijkste trends is de integratie van big data-analyse met IoT-platforms. De combinatie van IoT en big data-analyse stelt organisaties in staat om waardevolle inzichten te krijgen in klantgedrag, productgebruik en operationele efficiëntie. Een andere trend is de toenemende vraag naar real-time data-analyse. Organisaties maken steeds vaker gebruik van IoT-cloudplatforms om gegevens in realtime te bewaken en te analyseren, wat helpt bij het nemen van betere beslissingen en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarnaast stimuleert de toenemende adoptie van cloud computing de groei van de IoT-cloudplatformmarkt. Cloud computing stelt organisaties in staat om gegevens efficiënt en kosteneffectief op te slaan, te beheren en te analyseren.

Koop nu Premium Research Report: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6843

Conclusie:

De IoT-cloudplatformmarkt is getuige van een aanzienlijke groei als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT in verschillende industrieën, de integratie van big data-analyse met IoT-platforms en de toenemende vraag naar realtime gegevensanalyse. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, terwijl de regio Azië-Pacific naar verwachting het hoogste groeipercentage zal zien. De belangrijkste spelers in de markt richten zich op het ontwikkelen van geavanceerde IoT-cloudplatforms en het toepassen van verschillende strategieën om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden.

Lees meer artikel-

Video Surveillance Market Research Report – Prognose 2027          

Quantum Sensoren Markt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2027        

Wi-Fi Chipset Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2027 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  IoT cloud platform market,IoT cloud platform market Size,IoT cloud platform market Trends