header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De likeurmarkt is klaar om USD 166,2 miljard te bereiken, met een CAGR van 3,19% tegen 2030 Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 9, 2023 12:03 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde likeurmarkt naar verwachting een CAGR van 3,19% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 166,2 miljard in 2030.

De likeurmarkt verwijst naar de industrie die alcoholische dranken produceert en verkoopt die gezoet en gearomatiseerd zijn. Likeuren worden meestal gemaakt door fruit, kruiden, specerijen en andere smaakstoffen in alcohol te injecteren en vervolgens suiker of siroop toe te voegen om ze een zoete smaak te geven.

De wereldwijde likeurmarkt is een belangrijke en snelgroeiende industrie, met een breed scala aan producten en smaken die beschikbaar zijn voor consumenten. Enkele van de meest populaire likeuren zijn Baileys Irish Cream, Kahlúa, Amaretto, Grand Marnier en Frangelico.

De vraag naar premium en gearomatiseerde likeuren is de afgelopen jaren toegenomen, gedreven door de opkomst van de cocktailcultuur en de groeiende populariteit van ambachtelijke sterke dranken. Daarnaast heeft de toenemende populariteit van online winkelen en het groeiende besteedbare inkomen van consumenten de groei van de likeurmarkt verder aangewakkerd.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4606

Liqueur Market (1)

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn E &; J Gallo, William Grant &; Sons, Boston Beer Miller Coors, Diageo, Treasury Wine Estates, Jose Cuervo, Constellation Brands, Beam-Suntory, Mast-Jaegermeister, Bacardi, Pernod Ricard, Edrington Group, Brown-Forman, Pabst Brewing

Marktsegmentatie

De wereldwijde likeurmarkt is gesegmenteerd in type- en distributiekanalen.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in fruit, koffie, chocolade, kruiden en specerijen, crème en room en anderen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in foodservice en detailhandel (supermarkten en hypermarkten, speciaalzaken en anderen

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/liqueur-market-4606

Regionale analyse

Europa is een van de grootste markten voor likeuren, met landen als Italië, Frankrijk en Spanje als belangrijke producenten en consumenten van likeuren. Enkele van de populaire likeuren in Europa zijn Amaretto, Limoncello, Cointréau en Campari.

De Verenigde Staten en Canada zijn de belangrijkste markten voor likeuren in Noord-Amerika. De vraag naar premium en ambachtelijke likeuren neemt toe in deze regio, waarbij consumenten op zoek zijn naar unieke en innovatieve smaken.

De regio Azië-Pacific is een van de snelst groeiende markten voor likeuren, gedreven door de toenemende vraag naar premium sterke dranken en cocktails. Landen als Japan, China en India zijn grootverbruikers van likeuren, waarbij lokale smaken en ingrediënten de markt beïnvloeden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Suiker alcohol markt Onderzoeksrapportinformatie per type (lactitol, sorbitol, mannitol, maltitol, xylitol), per bron (maïs, rijst, tarwe, aardappel, anderen), per toepassing (tafelblad, zoetstoffen, zoetwaren) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Glutenvrije alcoholische dranken markt Wereldwijde onderzoeksinformatie per type (glutenvrij bier glutenvrije harde cider, glutenvrije wijn, glutenvrije wijnkoelers, glutenvrije sterke drank, glutenvrije gin, glutenvrije rum, glutenvrije sake, glutenvrije tequila, glutenvrije wodka, glutenvrije whisky en anderen), bron (boekweit, sorghum, rijst, maïs, fruit, aardappelen, suikerriet, agavecactus en anderen) en regio – voorspelling tot 2027

Markt voor alcoholische dranken Onderzoeksrapport per type (bier, gedistilleerde dranken, wijn, andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en per regio (noord)Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Liqueur Market,Liqueur Industry,Global Liqueur Market,Liqueur Market Size,Liqueur Market Share,Liqueur Market Demand,Liqueur Market Trends,Liqueur Market Growth,Liqueur Market Statistics,Liqueur Market Segments,Liqueur Market Forecast,Liqueur Market Analysis,Liqueur Market Research Report