header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor frisdrankverpakkingen groeit met 3,95% CAGR en zal naar verwachting usd 148,1 miljoen bereiken in 2030

May 9, 2023 6:00 PM ET

Soft Drinks Packaging Market zal naar verwachting een CAGR van 3,95% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 148,1 miljoen hebben in 2030.

De frisdrankverpakkingsmarkt verwijst naar de industrie die de verpakkingsmaterialen en containers produceert die worden gebruikt voor het opslaan en distribueren van frisdranken, inclusief koolzuurhoudende en niet-koolzuurhoudende dranken zoals frisdranken, energiedranken, sap, water en sportdranken. De markt omvat ook verschillende verpakkingsoplossingen, zoals etiketten, doppen, sluitingen en rietjes. De markt voor frisdrankverpakkingen wordt gedreven door factoren zoals veranderende consumentenvoorkeuren, gemak en duurzaamheidskwesties.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1503

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor frisdrankverpakkingen. De pandemie heeft verstoringen veroorzaakt in wereldwijde toeleveringsketens, wat heeft geleid tot tekorten aan grondstoffen en verpakkingsmaterialen, hogere prijzen en langere doorlooptijden. Dit heeft geleid tot uitdagingen bij het voldoen aan de vraag naar frisdrankverpakkingen en heeft geleid tot hogere kosten voor fabrikanten.

De sluiting van restaurants, bars en andere horecagelegenheden als gevolg van lockdowns en social distancing-maatregelen heeft ook een grote impact gehad op de vraag naar frisdrankverpakkingen. Met minder mensen die buiten eten en drinken, is er een aanzienlijke verschuiving naar thuisconsumptie, wat leidt tot een toename van de vraag naar grotere verpakkingsgrootten en verpakkingsformaten die geschikt zijn voor thuisbezorging.

Koop dit rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1503

 Regionale analyse

De grootste regio voor de markt voor frisdrankverpakkingen was de regio Azië-Pacific. Dit komt door de grote bevolking van de regio en de toenemende vraag naar frisdranken, vooral in landen als China en India.

Bovendien is er een toename van het aantal productiefaciliteiten in de APAC-regio, wat de marktgroei verder heeft gestimuleerd. Daarnaast hebben de toenemende verstedelijking en veranderende levensstijlen ook bijgedragen aan de groei van de markt voor frisdrankverpakkingen in de APAC-regio.

Marktsegmentatie

De markt voor frisdrankverpakkingen is gesegmenteerd in materiaal en verpakkingstype.

Op basis van het verpakkingstype is de markt gesegmenteerd in koolzuurhoudende frisdranken, functionele dranken en sappen.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in glas, plastic, metaal en karton.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/soft-drink-packaging-market-1503

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Amcor Ltd. (Australië)
  • Mondi Group (Zuid-Afrika)
  • Crown Holdings Inc. (VS)
  • CKS Packaging Inc. (VS)
  • AptarGroup Inc.(VS)
  • CAN-PACK S.A. (Polen)
  • Ardagh Group Inc. (Luxemburg)
  • Bemis Company Inc. (VS)

Blader door gerelateerd rapport

Markt voor oppervlaktebehandeling van gefluoreerd plasma https://www.marketresearchfuture.com/reports/fluorinated-plasma-surface-treatment-market-9517

Markt voor koelisolatiematerialen https://www.marketresearchfuture.com/reports/refrigeration-insulation-materials-market-9699

Sugarcane Wax Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/sugarcane-wax-market-10104

Acrylamide Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/acrylamide-market-10300

Cyclopentane Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyclopentane-market-10458

Glycoproteïne Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/glycoprotein-market-10533

Organosilicon Polymeren (Polysiloxaan) Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/organosilicon-polymers-polysiloxane-market-10655

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Soft Drinks Packaging,Soft Drinks Packaging Market,Soft Drinks Packaging Market Size