header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor koelisolatiematerialen groeit met een gezonde CAGR van 5%, om tegen 2027 een waarde van $ 5 miljard te bereiken

May 9, 2023 6:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor koelisolatiematerialen naar verwachting een CAGR van meer dan 5% registreren om tegen het einde van 2027 een waarde van ongeveer USD 5 miljard te bereiken.

Bovendien heeft de steeds toenemende vraag naar boodschappen, voedselconservering, gekoelde automaten, magazijnen, enzovoort de vraag naar koelisolatie in eigen land en commercieel aanzienlijk gestimuleerd. 

De steeds toenemende verkoop van koelkasten op commerciële en industriële schaal is een primaire factor in de snelle groei van de industrie. Een andere belangrijke factor die bijdraagt is de vraag naar cryogene isolatie. Bovendien is er een gestage stijging van de vraag naar koude dranken, bier, energiedranken, enz. De sector van de voedselconservering is een andere belangrijke factor achter de groeiende behoefte aan koeling en de isolatiematerialen ervan. Dit komt door de toename van de bevolking en bijgevolg de vraag.

Verder leiden koelisolatiematerialen tot geoptimaliseerde prestaties van verwarmings- en koelsystemen. Het resulteert ook in een langere levensduur van de machines en vermindert hun energieverbruik aanzienlijk. Deze factoren hebben ertoe geleid dat deze markt vandaag de dag is uitgegroeid tot verschillende miljardenindustrieën.

De uitbraak van de Covid-19-pandemie heeft geleid tot een enorme negatieve impact op bijna alle sectoren. Er wordt gespeculeerd dat deze periode van recessie over de wereld zal duren, zelfs tot de eerste helft van het komende jaar. Daarom moeten alle getroffen bedrijven strategische maar kosteneffectieve methoden gebruiken om te herstellen van de verminderde vraag. Daarom hebben experts uit de sector voortdurend verschillende bedrijven geholpen om te herstellen van de gedwongen recessie veroorzaakt door de pandemie.

Download voorbeeldexemplaar van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9699

Marktsegmentatie

De marktsegmentatie van koelisolatiematerialen is gebaseerd op materiaaltype, toepassing en eindgebruiksindustrie. Op basis van de gebruikte materialen zijn de belangrijkste classificaties PU en PIR, elastomeerschuimen, fenolschuim, glasvezel en andere.

Volgens recente rapporten wordt verwacht dat PU & PIR en fenolschuim de markt zullen domineren tegen de prognoseperiode. Dit komt omdat deze twee typen bewezen het meest effectief zijn van alle andere typen. Bovendien kan deze markt op basis van toepassing worden ingedeeld in commercieel, industrieel, cryogene en gekoeld transport.

Koop dit rapport @  https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=9699

Regionale analyse

De markt voor koelisolerende materialen zal waarschijnlijk Europa domineren gedurende het verwachte tijdsbestek. Samen met een toename van energiebesparing en het gebruik van materialen met een laag GWP en ODP, hebben de koelisolatiemarktbedrijven Armacell, Isover, Keflex en Kingspan allemaal invloed op de ontwikkeling van koelisolatiematerialen in de regio. Bovendien maakt de zich ontwikkelende industriële sector in landen als India, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië en anderen het Azië-Pacific-gebied de snelst groeiende regionale markt.

Een toename van de vraag naar verschillende eindproducten als gevolg van economische groei en een groeiende bevolking zal naar verwachting de vraag naar koelisolerende materialen in het Midden-Oosten en Afrika tijdens deze beoordelingsperiode aanwakkeren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/refrigeration-insulation-materials-market-9699

Nieuws uit de industrie

In 2019 werd in Vietnam een nieuwe productiefaciliteit opgericht om aan de toenemende vraag vanuit Azië te voldoen.

In maart 2018 investeerde Kingspan in een fabriek in Zweden om een fenolisch isolatiemateriaal genaamd Kooltherm te produceren. De locatie van de fabriek is gunstig voor de toekomstige uitbreiding van het bedrijf.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Armacell (Luxemburg)
  • Owens Corning (VS)
  • Kingspan Group (Ierland)
  • L’ISOLANTE K-FLEX S.p.A. (Italië)
  • Saint Gobain (Frankrijk)
  • Cabot Corporation (VS)
  • Aspen Aerogels
  • BASF SE (Duitsland)
  • Morgan Advanced Materials (Verenigd Koninkrijk)
  • Johns Manville (VS)
  • NMC SA (Luxemburg)
  • Zotefoams plc (Verenigd Koninkrijk)
  • Lydall

Blader door gerelateerd rapport

NatriumHydrosulfiet Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/sodium-hydrosulfite-market-8041

Functionele textielafwerkingsmiddelen Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/functional-textile-finishing-agents-market-8061

Kalium Formate Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/potassium-formate-market-8176

Fluid Loss Additieven Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/fluid-loss-additives-market-8220

Solar Panel Coatings Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-panel-coatings-market-8283

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Refrigeration Insulation Materials,Refrigeration Insulation Materials Market,Refrigeration Insulation Materials Market Size,Refrigeration Insulation Materials Market Share