header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde verticale landbouwmarkt zal naar verwachting in 2030 USD 25,1 miljard bedragen, met een CAGR van 23,3% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

May 9, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde verticale landbouwmarkt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien

Het concept van verticale landbouw omvat het cultiveren van gewassen in gestapelde lagen of verticaal hellende oppervlakken met behulp van kunstlicht, milieucontrolesystemen en andere technologieën. Deze vorm van landbouw stelt telers in staat om verse, gezonde en duurzame producten te produceren in een gecontroleerde omgeving.

Verticale landbouwmarkt Belangrijke spelers

De belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde verticale landbouwmarkt zijn onder meer:

  • Aerofarms (VS)
  • BrightFarms (VS)
  • AeroGrow International, Inc. (VS)
  • Vertical Harvest (VS)
  • Green Sense Farms Holdings, Inc. (VS)
  • Sky Greens (Singapore)
  • Everlight Electronics Co., Ltd. (Taiwan)
  • Spread Co, Ltd (Japan)
  • Koninklijke Philips N.V. (Nederland)
  • Illumitex Inc. (VS).

Deze spelers richten zich op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en oplossingen voor verticale landbouwsystemen om de gewasopbrengsten te verbeteren, de operationele kosten te verlagen en te voldoen aan de groeiende vraag naar verse en gezonde producten.

Download PDF-voorbeeld van verticale landbouwmarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2779

Verticale landbouw marktsegmentatie

Op basis van de component wordt de markt gesegmenteerd in hardware, software en services. Het hardwaresegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, als gevolg van de toenemende acceptatie van verticale landbouwsystemen en -apparatuur.

Op basis van het groeimechanisme is de markt gesegmenteerd in aeroponics, hydroponics en andere. Het hydrocultuursegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, vanwege het hoge rendement en de efficiëntie.

Op basis van de structuur is de markt gesegmenteerd in gebouwgebaseerd en containergebaseerd. Het gebouwgebaseerde segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, vanwege het toenemende aantal verticale boerderijen dat in gebouwen is opgezet.

Op basis van het gewastype is de markt gesegmenteerd in bladgroenten, tomaten, paprika’s, cannabis, aardbeien en andere. Het bladgroentensegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, vanwege de grote vraag naar verse producten onder consumenten.

Nu kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2779

Verticale landbouwmarkt regionale analyse

De wereldwijde verticale landbouwmarkt is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, vanwege de toenemende vraag naar verse en lokaal geteelde producten en de aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende toepassing van verticale landbouwtechnieken en de behoefte aan duurzame landbouwpraktijken.

Trends in de branche

De wereldwijde verticale landbouwmarkt is getuige van verschillende trends in de sector die naar verwachting het groeitraject van de markt in de komende jaren zullen bepalen.

Een van de belangrijkste trends is de toenemende adoptie van verticale landbouwtechnieken door commerciële boeren en agrarische bedrijven. De groeiende vraag naar verse, gezonde en duurzame producten stimuleert de adoptie van verticale landbouwsystemen, omdat ze telers in staat stellen om gewassen te produceren in een gecontroleerde omgeving met hogere opbrengsten en minder waterverbruik.

Een andere trend is de integratie van geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en het Internet of Things (IoT), in verticale landbouwsystemen. Deze technologieën stellen telers in staat om verschillende omgevingsparameters, zoals temperatuur, vochtigheid en lichtintensiteit, in realtime te bewaken en te controleren, waardoor de gewasopbrengsten worden verbeterd en de operationele kosten worden verlaagd.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2779

Conclusie

De wereldwijde verticale landbouwmarkt zal naar verwachting de komende jaren een robuuste groei doormaken, als gevolg van de toenemende toepassing van duurzame landbouwpraktijken, de behoefte aan verse en gezonde producten en de integratie van geavanceerde technologieën in verticale landbouwsystemen. Belangrijke spelers in de markt richten zich op het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen en apparatuur om te voldoen aan de groeiende vraag naar verticale landbouwsystemen en om de gewasopbrengsten te verbeteren en te verminderenOperationele

Gerelateerde rapporten:

Power Electronics Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2027                     

SiC Power Semiconductor Markt Onderzoeksrapport prognose tot 2027                                         

Halfgeleider IP-markt Onderzoeksrapport Prognose tot 2030                                        

Meerlaagse keramische condensator (MLCC) markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030                                       

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99
5e verdieping,
New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Vertical Farming Market,Vertical Farming Market Analysis,Vertical Farming Market Trends