header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Distillers Grains Market wordt gedreven door de toenemende vraag naar kosteneffectieve en duurzame voederingrediënten, met een gezonde CAGR van 5,60% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032

May 9, 2023 10:00 AM ET

Distillers Granen Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde graanmarkt van distilleerders naar verwachting een CAGR van 5,60% registreren van 2023 tot 2032 en een waarde van meer dan USD 17,7 miljard hebben in 2032.

Granen van distilleerders zijn een bijproduct van het ethanolproductieproces en worden veel gebruikt als een eiwitrijk voederingrediënt voor vee, waaronder runderen, varkens en pluimvee. De graanmarkt van de distilleerders is een groeiende industrie die een alternatieve voerbron voor vee biedt die kosteneffectief, voedzaam en duurzaam is.

 

Distillers Grains Market

 

De vraag naar distilleerdersgranen wordt gedreven door de toenemende vraag naar kosteneffectieve en duurzame voederingrediënten, de groei van de vee-industrie en de toenemende vraag naar hoogwaardige vleesproducten. Het gebruik van granen van distilleerders als voederingrediënt verlaagt de kosten van de voederproductie en biedt tegelijkertijd hoogwaardige eiwitten en vezels voor de dieren.

Vraag gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7839

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor distilleerdersgranen, gedreven door de grootschalige ethanolproductie in de regio en de grote vraag naar veevoer. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei in Noord-Amerika, met een aanzienlijke aanwezigheid van grote graanproducenten van distilleerders en een sterke vraag naar veevoer.

Europa is een andere belangrijke markt voor distilleerdersgranen, gedreven door het toenemende bewustzijn over duurzame voederingrediënten en de groeiende trend van biologische en natuurlijke diervoederproducten. De regio wordt gekenmerkt door een grote vraag naar innovatieve en duurzame diervoederoplossingen en de aanwezigheid van grote graanbedrijven van distilleerders, zoals CropEnergies AG en AB Agri Ltd.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei laten zien, gedreven door de toenemende vraag naar vlees en zuivelproducten, de groei van de vee-industrie en het toenemende bewustzijn over duurzame voederingrediënten. Landen als China, India en Japan zullen naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de marktgroei in de regio.

Marktsegmentatie

De Global Distillers’ Grains-markt is gesegmenteerd in Type, Source en Application

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in natte distilleerderskorrels, gedroogde distilleerderskorrels met oplosbare stoffen en gedroogde distilleerdersgranen.

Op basis van de Bron is de markt gesegmenteerd in Tarwe en Maïs.

Op basis van de Applicatie is de markt gesegmenteerd in Diervoeding en andere

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/distillers-grains-market-7839

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn ADM, Valero, Green Plains Inc., Pacific Ethanol Inc., Flint Hills Resources, Didion Milling Inc., Crop Energies AG, Purina Animal Nutrition, Husky Energy, Bunge Limited.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw, door Market Research Future:

Rapport d’étude de marché sur les engrais NPK informations par type de culture (céréales et céréales, oléagineux et légumineuses, fruits et légumes et autres), mode d’application (fertigation, foliaire et autres), forme (sèche et liquide) et région (Amérique du Nord, Europa, Asie-Pacifique et reste du monde) – Prévisions jusqu’à 2028

Herbiciden Markt Onderzoeksrapport: Informationen nach Wirkstoffen (Glyphosat, 2, 4-D, Atrazin, Diquat und andere), Kategorie (synthetische Herbizide und Bioherbizide), Wirkungsweise (selektiv und nicht selektiv), Erntetyp (Hülsenfrüchte und Ölsaaten, Getreide und Getreide, Obst und Gemüse und Andere) und Region (Nordamerika, Europa, Asien-Pazifik und RoW) — Prognose bis 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervanop verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Distillers Grains Market,Distillers Grains,Distillers Grains Industry,Global Distillers Grains Market,Distillers Grains Market Research,Distillers Grains Market Analysis,Distillers Grains Market Size,Distillers Grains Market Research Report,Distillers Grains Market Forecast,Distillers Grains Market Trends