header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Healthcare Consulting Services Marktanalyse, groeifactoren, belangrijkste bevindingen en trends per prognose tot 2030

May 9, 2023 4:00 PM ET

Healthcare Consulting Services Marktonderzoeksrapport Informatie per type services (IT Consulting, Digital Consulting, Financial Consulting, Operations Consulting en Strategy Consulting), Application (Operations Management, Financial, Population Health en Clinical), Eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, Life Science-bedrijven, overheidsorganisaties) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor gezondheidszorgadviesdiensten zal naar verwachting een CAGR van ~ 12,38% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 40,44 miljard hebben in 2030.

De markt voor adviesdiensten in de gezondheidszorg verwijst naar het leveren van gespecialiseerde adviesdiensten aan gezondheidszorgorganisaties zoals ziekenhuizen, klinieken, farmaceutische bedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Deze diensten omvatten onder andere strategie- en operationeel advies, financieel advies, informatietechnologieadvies en advies over naleving van regelgeving.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor adviesdiensten in de gezondheidszorg. De pandemie heeft zorgorganisaties gedwongen zich snel aan te passen aan snel veranderende omstandigheden en adviesbureaus hebben een cruciale rol gespeeld bij het bieden van begeleiding en ondersteuning in deze uitdagende tijd. De pandemie heeft ook de adoptie van digitale gezondheidstechnologieën versneld, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar adviesdiensten op dit gebied.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7860

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor adviesdiensten voor de gezondheidszorg is gesegmenteerd op basis van type services, toepassing en eindgebruiker.            

Op basis van het type diensten: IT, digitaal, financieel, operations en strategy consulting.

Op basis van de applicatie: operations management, financieel, volksgezondheid en klinisch.

Op basis van de eindgebruiker: ziekenhuizen & klinieken, life science bedrijven en overheidsorganisaties.

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Accenture, McKinsey & Company, Deloitte, PwC, L.E.K. Consulting, Huron Consulting Group Inc., EY Bain & Company, Inc., Boston Consulting Group en IQVIA, Inc.

Regionale analyse

In termen van regionale analyse is Noord-Amerika momenteel de grootste markt voor adviesdiensten voor de gezondheidszorg vanwege de aanwezigheid van een groot aantal zorgorganisaties en het hoge niveau van de zorguitgaven in de regio. Europa en Azië-Pacific zijn ook belangrijke markten voor adviesdiensten voor de gezondheidszorg, met een toenemende vraag naar deze diensten in opkomende economieën zoals China en India.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (164 pagina’s) over adviesdiensten in de gezondheidszorg: 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-consulting-services-market-7860

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Healthcare Big Data Analytics Market Research Report Informatie per type (beschrijvende analyses, voorspellende analyses, prescriptieve analyses en andere), per product (hardware, software en service), per toepassing (financiële analyses, klinische analyses, operationele, administratieve analyses, populatiegezondheidsanalyses en andere), per leveringswijze (on-premise model en cloudgebaseerd model) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Digital Health Market Research Report Information By Technology (Digital Health Systems, Telehealthcare, mHealth and Healthcare Analytics), Application (Cardiology, Diabetes, Neurology, Sleep Apnea, Oncology and others), Delivery Mode (On-Premise and Cloud-Based), Components (Software, Services and Hardware), End User (Healthcare Providers, Healthcare Payers, Pharmaceutical Companies), And By Region ( Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

It-marktonderzoeksrapport voor de gezondheidszorg: per product en dienst (oplossingen voor zorgverleners, oplossingen voor zorgbetalers), per component (services, software), per eindgebruiker (zorgverleners, zorgbetalers, onderzoekscentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Healthcare Consulting Services Market,Healthcare Consulting Services Market Analysis,Healthcare Consulting Services Market Trends,Healthcare Consulting Services Market Growth,Healthcare Consulting Services Market Overview