header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen zal exponentiële groei zien, naar verwachting USD 74,78 miljard in 2030

May 9, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen werd in 2020 gewaardeerd op USD 31,32 miljard, naar verwachting zal deze in 2030 USD 74,78 miljard waard zijn, met een CAGR van 6,5% van 2022 tot 2030. Het handhaven van de integriteit van het pakket is belangrijk voor de bescherming van een medisch hulpmiddel. Meestal moeten medische hulpmiddelen op de juiste manier worden verpakt om biologische besmetting, fysieke schade en andere verstoringen van buitenaf te voorkomen.

Verpakkingen houden dingen veilig en laten mensen en het milieu weten wat erin zit. Bovendien is etikettering een andere reden voor verpakking, die mensen helpt het juiste apparaat te vinden. Ook is de verpakking van een medisch hulpmiddel een belangrijk onderdeel om het op de markt te brengen en ervoor te zorgen dat het veilig blijft gedurende de hele houdbaarheid.

De verspreiding van COVID-19 heeft de manier waarop gezondheidszorg over de hele wereld wordt gedaan verpest. Door de ziekte hebben steeds meer bedrijven een tijdje moeten sluiten. Verschillende delen van de zorgsector hebben hier veel last van.

Daarnaast is er een matig effect op de markt voor medische hulpmiddelen en benodigdheden, waaronder de markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen. Vanwege de pandemie zijn gezondheidswerkers en facilitaire apparatuur allemaal in dezelfde richting gegaan, zodat ze kunnen helpen omgaan met de toename van COVID-19-patiënten.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1934 

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen is onderverdeeld naar type materiaal, type product, het gebruik ervan en regio. Afhankelijk van het type materiaal kan het verder worden afgebroken tot plastic, papier en karton, glas, folies en andere materialen. Het is onderverdeeld in zakjes, dozen, clamshell-verpakkingen, zakken, blisters en verschillende soorten verpakkingen op basis van het type product.

Bovendien is het verdeeld in niet-steriele verpakkingen en steriele verpakkingen op basis van het gebruik ervan.

Regionale classificatie

De markt wordt bestudeerd in vier verschillende regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Europa en het Caribisch gebied (LAMEA).

Tijdens de prognoseperiode zal Noord-Amerika naar verwachting een groot deel van de wereldwijde markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen uitmaken. De verwachting is dat de industrie in de regio de komende jaren zal groeien. Dit komt door ontwikkelde landen met sterke economieën, een vergrijzende bevolking en moderne medische leveringssystemen. De markt groeit ook omdat verschillende landen mensen van verschillende grootte hebben, meer uitgeven aan gezondheidszorg en verschillende soorten ziektekostenverzekeringen hebben. In de komende jaren zal de markt ook worden aangedreven door een sterke primaire medische gemeenschap.

Daarnaast veel medisch en biowetenschappelijk onderzoek, een grote farmaceutische industrie en een grote markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen.

Vraag om maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1934

Lijst van de belangrijkste bedrijven in de markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen zijn:

 • Amcor Limited
 • Bemis Company Inc,
 • Chesapeake Beperkt
 • I. du Pont de Nemours and Company
 • Klöckner Pentaplast Groep
 • 3M Bedrijf
 • WestRock Bedrijf
 • Mitsubishi Chemical Holdings Corporation
 • Oliver-Tolas
 • Sonoco Producten Bedrijf
 • Berry Global Inc
 • Tekni-Plex.
 • Aphena Pharma Oplossingen.
 • CLONDALKIN GROEP

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-device-packaging-market-1934 

Nieuws uit de industrie

In de afgelopen jaren is de wereldwijde markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen snel gegroeid. Dit komt omdat de vraag naar medische hulpmiddelen groeit en belangrijke economieën meer uitgeven aan gezondheidszorg.

De wereldwijde markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen groeit omdat steeds meer mensen verpakkingen willen die gemakkelijk te gebruiken zijn.

Er is veel vraag naar verpakkingsapparaten die de goederen en het pakket gedurende de hele cyclus intact houden. De verpakking van medische hulpmiddelen beschermt ze tegen zaken als schokken, trillingen, lekrijden, scheuren, barsten en splijten. Deze noodzakelijkheidsbescherming zal naar verwachting een belangrijke factor zijn. Het stimuleert de groei van de wereldwijde markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen.

Gerelateerd rapport

Markt voor medische verpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-packaging-market-845

Thermal Paper Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-paper-market-880

Blisterverpakkingen Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/blister-packaging-market-1181

Form-Fill-Seal Machine Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/form-fill-seal-machine-market-1197

Golfkartonnen verpakkingen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-packaging-market-1205

Frozen Food Packaging Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/frozen-food-packaging-market-1249

Farmaceutische verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/pharmaceutical-packaging-market-1291

 

Over Market Research Future – 

 Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles. 

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, is MRFR vaak van plan om een ontmoeting te houden met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Medical Device Packaging,Medical Packaging Market,Medical Device Packaging Market,Medical Device Packaging Market Size