header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktwaarde lamineerlijmen overschrijdt usd 4,8 miljard in 2027 | Topbedrijven en inzichten in de groei van de industrie

May 9, 2023 7:00 PM ET

De markt voor lamineerlijmen zal naar schatting groeien met een CAGR van 6,9% tot USD 4,8 miljard in 2027.

Markt Synopsis

Lamineerlijmen gebruiken druk en warmte terwijl ze de objecten afschermen om zich aan het substraat te hechten. Ze worden veel gebruikt in de industrie en verpakkingen en in de auto- en elektronica-industrie, waar labels voor kwetsbare componenten nodig zijn. De vraag naar consumentvriendelijke verpakkingen, gemaksvoeding en dranken zijn enkele van de belangrijkste redenen voor de groei van de markt voor lamineerlijmen. Een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor lamineerlijmen stimuleren, zijn de potentiële voordelen van de lijmen, zoals hun lage gewicht, gebruiksgemak, behoefte aan minder ruimte, langere houdbaarheid en grote weerstand tegen slijtage en slijtage. De productiesectoren bewegen zich samen met de verpakkingssector in de richting van flexibele verpakkingen.

Door het lamineren van verschillende films zijn lamineerlijmen geëvolueerd tot de perfecte opties voor het maken van films met nieuwe functies. Ze worden vaker gebruikt in verschillende verpakkingstoepassingen die een krachtige verlijming vereisen. Tijdens de verwachte periode wordt verwacht dat de vraag naar flexibele verpakkingen in verschillende industrieën aanzienlijk zal toenemen. De behoefte aan structurele lijmproducten op basis van cyanoacrylaat zal naar verwachting de komende jaren toenemen. Kunststoffen, rubber en metalen substraten kunnen allemaal worden samengevoegd met cyanoacrylaten. Ze kunnen worden toegepast op plastic buizen, IV-buissets en naaldverlijming.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7223

Marktdrivers:

In de loop van de tijd wordt verwacht dat de stijgende farmaceutische vereisten voor tabletten, zakjes en medische apparatuur de marktuitbreiding zullen ondersteunen. De zorgbehoeften ontwikkelen zich snel door een groeiende bevolking en een toenemend percentage ouderen in sommige landen. Bij het bevestigen van papier, kunststoffen en aluminium worden lamineerlijmproducten veel gebruikt in verpakkingen voor de gezondheidszorg. De marktuitbreiding zal naar verwachting worden geholpen door de vooruitgang in plastic verpakkingen en een focus op het verhogen van de machineproductiviteit door middel van geavanceerde verpakkingsmaterialen. De wereldwijde acceptatie van flexibele verpakkingen, gemak en andere functies stimuleren de algehele uitbreiding van de lamineerlijmindustrie.

Bovendien wordt verwacht dat de stijgende vraag naar diepvriesproducten en overheidssteun voor de ontwikkeling van verwerkte agrovoedingsmiddelen de marktwaarde voor lamineerlijmen zullen verhogen. Het wijdverbreide gebruik van lamineerlijmen in consumentenapparaten en de elektrische sector zal naar verwachting de markt voor lamineerlijmen uitbreiden. Als gevolg van overheidsregels die in alle geïndustrialiseerde landen zijn vastgesteld, neemt de behoefte aan lamineerlijmen op waterbasis toe ten opzichte van lijmen op basis van oplosmiddelen, waardoor het winstpotentieel voor de algehele groei van de industrie ontstaat.

Marktbeperkingen:

Ondanks hun betere prestaties beperkten overheidswetten het gebruik van de lamineerlijmen op basis van oplosmiddelen. Lijmen op waterbasis worden daarentegen voorgesteld voor industrieel gebruik. De droog- en uithardingsprocedures voor lijmen op waterbasis duren lang en de verschillende stromingseigenschappen en andere problemen, zoals het drogen van water in vochtige omstandigheden, zijn enkele van de belangrijkste obstakels voor de uitbreiding van de markt voor lamineerlijmen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor lamineerlijmen is gesegmenteerd op type, hars, toepassing en regio. Op basis van type is de markt gesegmenteerd in oplosmiddelgebaseerde, oplosmiddelvrije, op waterbasis, hotmelt, stralingshardend en andere.  De vraag naar lamineerlijmen op waterbasis neemt toe in de eindgebruiksindustrieën als gevolg van de toenemende regelgeving tegen VOS-emissies die optreedt bij het gebruik van lijmen op basis van oplosmiddelen. Lijmen op waterbasis worden vervaardigd met behulp van natuurlijk voorkomende materialen zoals dextrine, natriumsilicaten en natuurlijk rubber. De vraag naar lijmen op waterbasis neemt toe in tal van toepassingen, waaronder flexibele verpakkingen en auto’s. Oplosmiddelvrije lamineerlijmen hebben de voorkeur in natte omgevingen en ook in voedseltoepassingen vanwege het groeiende bewustzijn over de materiaalveiligheid die voor verpakkingen wordt gebruikt. Laminaten op basis van oplosmiddelen worden gebruikt in zowel food- als non-foodtoepassingen, zoals auto-interieurs, bouwmaterialen en elektrische materialen.

Op basis van hars is de markt gesegmenteerd in polyetherurethaan, polyester, polyesterurethaan, acryl en andere. Het acrylsegment was in 2017 goed voor het grootste aandeel van de wereldwijde lamineerlijmen. Deze marktgroei kan worden toegeschreven aan de superieureVoordelen zoals kosteneffectiviteit en de mogelijkheid om verbindingen te bieden voor alle materialen, variërend van flexibel en taai tot stijf en hard.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in verpakkingen, auto-interieurs, bouwmaterialen, vloerbasis, elektrische materialen en andere. Verpakkingen zijn verder onderverdeeld in voedsel, medische en andere. Het verpakkingssegment was goed voor het grootste marktaandeel vanwege de toenemende vraag naar flexibele verpakkingstoepassingen, met name voedingsmiddelen. Het segment auto-interieurs zal de marktgroei waarschijnlijk aanzienlijk stimuleren vanwege de toenemende productie van voertuigen wereldwijd.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7223

Regionale inzichten

De meerderheid van de mensen in de regio verandert hun houding en manier van leven als gevolg van het wijdverbreide gebruik van sociale media en internet, die van invloed zijn op hoe verpakte goederen worden geconsumeerd en hoe de verpakkingsindustrie wordt ondersteund. Deze elementen zullen naar verwachting de algehele groei van de industrie in Noord-Amerika voor lamineerlijmen ondersteunen. De herstructurering van de Amerikaanse farmaceutische industrie zal naar verwachting een breed scala aan vooruitzichten bieden voor marktverkopers. Farmaceutische bedrijven concentreren zich op het creëren van kosteneffectieve goederen en gediversifieerde tactieken om zichzelf te herstructureren. Na verloop van tijd zal dit waarschijnlijk een positief effect hebben op het lamineren van lijmproducten. De grootste markt ter wereld qua omzetaandeel bleek Azië-Pacific te zijn. De langetermijninteresse in lamineerlijmen zal naar verwachting worden aangetrokken door de toenemende uitbreiding van de sector voor eindgebruik.

De consumentengoederen-, gezondheidszorg- en automobielindustrie zullen waarschijnlijk een verhoogde productiecapaciteit zien als gevolg van investeringen in nieuwe productiefaciliteiten, waardoor de marktgroei wordt versneld. Vanwege het gemak en de lagere productiekosten hebben de verwerkende en industriële industrie de afgelopen jaren vaker flexibele verpakkingen toegepast. Vanwege de talrijke productie- en industriële faciliteiten in de regio Azië-Pacific, wordt verwacht dat de markt voor lamineerlijmen tijdens de verwachte periode een hogere groei zal doormaken. In de afgelopen decennia hebben landen als China en India het goed gedaan in de contractproductie van geneesmiddelen. De expansie van de sector is geholpen door lagere bedrijfskosten voor alle middelen, inclusief arbeid. Etiketten, tassen, deksels en andere medische producten zijn erg in trek in deze industrie.

Belangrijkste marktspelers:

De belangrijkste kanshebbers op de markt voor lamineerlijmen zijn: Henkel AG & Co. KGaA (Duitsland), H.B. Fuller Company (VS), Vimasco Corporation (VS), Toyo-Morton, Ltd (Japan), 3M (VS), DowDuPont (VS), Coim Group (Italië), Ashland (VS), Bostik (VS), Flint Group (Luxemburg), LD Davis (VS)

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (140 pagina’s) over lamineerlijmen https://www.marketresearchfuture.com/reports/laminating-adhesives-market-7223

Blader door het rapport Meer

Fluorelastomeren (FKM) Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/fluoroelastomers-market-8566

Ethanol markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/ethanol-market-7304

Markt voor antimicrobiële additieven

https://www.marketresearchfuture.com/reports/antimicrobial-additives-market-1749

Oilfield Chemicals Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-field-chemicals-market-1755

Specialty Chemicals Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/specialty-chemicals-market-2026

Textile Chemicals Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/textile-chemicals-market-2063

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onsmarktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Laminating Adhesives,Laminating Adhesives Market,Laminating Adhesives Industry,Laminating Adhesives Market Size,Laminating Adhesives Market Share