header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mengvoedermarkt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar vlees en zuivelproducten en de groei van de veeteeltindustrie met een gezonde CAGR van 4,85% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

May 9, 2023 8:00 AM ET

Marktinzichten in mengvoeders

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde mengvoedermarkt naar verwachting een CAGR van 4,85% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 709,65 miljard in 2030.

 

Compound Feed Market

 

Mengvoer, ook bekend als gemengd voer, is een mengsel van verschillende voederingrediënten zoals granen, granen en eiwitbronnen die zijn geformuleerd om aan de voedingsbehoeften van dieren te voldoen. De wereldwijde mengvoedermarkt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar vlees en zuivelproducten, de groei van de veeteeltindustrie en de behoefte aan duurzame en efficiënte diervoederpraktijken.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5384

Regionale analyse

Azië-Pacific is momenteel de grootste markt voor mengvoeders, goed voor een aanzienlijk deel van de wereldmarkt. De regio is de thuisbasis van enkele van de grootste populaties ter wereld, en naarmate de vraag naar vlees en zuivelproducten toeneemt, neemt ook de vraag naar mengvoer toe. Bovendien is de regio de thuisbasis van enkele van de grootste producenten van mengvoeders, waaronder China en India.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor mengvoeders, waarbij de vraag wordt gedreven door de groei van de veeteeltindustrie en de behoefte aan duurzame en efficiënte diervoederpraktijken. De Verenigde Staten en Canada lopen voorop in Noord-Amerika, terwijl Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk belangrijke markten in Europa zijn.

Marktsegmentatie

De wereldwijde mengvoedermarkt is gesegmenteerd in ingrediënt, supplement en vee.

Op basis van het ingrediënt is de markt gesegmenteerd in granen, graanbijproducten, oliezaadmeel, oliën, melasse, supplementen en andere.

Op basis van het supplement is de markt gesegmenteerd in vitamines, antibiotica, antioxidanten, aminozuren, enzymen, zuurteregelaars en anderen.

Op basis van het vee is de markt gesegmenteerd in herkauwers, aquacultuur, pluimvee, varkens en anderen

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/compound-feed-market-5384

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Smithfield, Nutrition N.V, BIOMIN Holding GmbH, Cargill, Novus International Inc., BASF SE, DSM, Addcon Group GmbH, Tyson, Kemin Industries Inc., Adisseo France S.A.S en Elanco Animal Health Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw, door Market Research Future:

Rapport d’étude de marché sur les aliments pour animaux, par forme (granulés, miettes, purée, autres), par espèce (volaille, ruminants, porcs, eau, autres) – Prévisions jusqu’en 2027

Marktforschungsbericht für Futtermittelzusatzstoffe Informationen nach Typ (Aminosäuren, Vitamine, Carotinoide, Enzyme, Präbiotika und Probiotika, Mineralien, Säuerungsmittel, Lipide und andere), Form (trocken und flüssig), Vieh (Geflügel, Schweine, Wiederkäuer und andere) und Region (Nordamerika, Europa, Asien-Pazifik, Rest der World) – Prognose bis 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Compound Feed,Compound Feed Market,Compound Feed Industry,Compound Feed Market Analysis,Compound Feed Market Types,Compound Feed Market Sales,Compound Feed Market Trends,Compound Feed Market Uses,Compound Feed Market Size