header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stijgende vraag naar duurzaam transport stimuleert de groei van de aandrijflijnmarkt voor elektrische voertuigen

May 9, 2023 3:29 PM ET

Marktoverzicht

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt  voor elektrische voertuigen naar verwachting een CAGR van ~ 34,70% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 956,44 miljard hebben in 2030.

De set componenten waaruit de aandrijflijn van een voertuig bestaat, is wat het voertuig vooruit beweegt. De elektrische aandrijflijn, die ook voor de krachtoverbrenging zorgt, bestaat uit de accu en de elektromotor. De kracht die uiteindelijk zal worden gebruikt om het voertuig te verplaatsen of aan te drijven, wordt gecreëerd door deze krachtoverdracht. Een elektrische aandrijflijn voor de bepalende kenmerken van een voertuig zijn prestaties, comfort en veiligheid. Om de hoeveelheid brandstof die hun voertuigen gebruiken te verminderen, zijn fabrikanten van aandrijfsystemen en componenten begonnen met het gebruik van elektrische aandrijflijnen. Andere cruciale componenten van de aandrijflijn zijn het differentieel, assen, aandrijfas of schroefas, koppelings- of koppelomvormer, motor en versnellingsbak. Het wordt vaak gebruikt in batterij-aangedreven auto’s (BEV),

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8276

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn ZF Friedrichshafen AG, EPT Co. Inc, WEG, Bonfiglioli Riduttori S.P.A, IET S.p.A., Automation Tooling Systems Inc, GKN PLC, NXP Semiconductors, Robert Bosch, BorgWarner Inc, Continental AG, AVL List GmbH, Mitsubishi Electric Corp.

De innovaties in batterijtechnologieën hebben EV’s concurrerender gemaakt dan conventionele ICE-voertuigen door een grotere actieradius te bieden in één lading. In het elektrische aandrijflijnsysteem spelen batterijen een integrale rol. Ze dragen een belangrijk aandeel in de totale kosten van elektrische auto’s en hoe hun kosten cruciaal worden verlaagd als gevolg van de vooruitgang van de technologie, optimalisatie van productieprocedures en de schaalvoordelen. De verwachting is dat de prijs in de loop van de geschatte periode zal dalen. Ev’s zullen naar verwachting de weg vrijmaken voor massale marktpenetratie om een total cost ownership-pariteit te bereiken.

Marktsegmentatie

Door Outlook

  • BEV
  • HEV/PHEV

Per component

  • Motor/Generator
  • Batterij
  • Controller voor vermogenselektronica
  • Conversieprogramma
  • Overdracht
  • Ingebouwde oplader


Regionale analyse

De markt voor aandrijflijnen voor elektrische voertuigen in Azië-Pacific zal zich naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR. Een verscheidenheid aan wetgevende inspanningen ter ondersteuning van ev-verkopen, zoals ev-verkoopquota, brandstofbesparingsdoelstellingen en voordelen voor ev’s bij de distributie van kentekenplaten in landen als China, zijn de belangrijkste oorzaken van de groeiende marktpenetratie.


Industrieel nieuws

De belangrijkste spelers raken betrokken bij M&A-activiteiten om hun plaats in de snelle groei te vervoegen. In december 2019 nam Weichai Power Co. Aradex AG over. In hetzelfde jaar werd Nordesa Inc overgenomen door Dana Inc.


Blader door volledige rapportdetails @ 
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-powertrain-market-8276

Ontdek trending onderzoeksrapporten @

Automotive motorkoelsysteem markt

Automotive Inlaatspruitstuk Markt

Retail Logistieke Markt

Markt voor voertuigen op alternatieve brandstof

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun meest recente antwoorden te gevenBelangrijke vragen.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant en voert MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken uit voor zijn leden van onderzoeksanalisten. 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle Powertrain Market,Electric Vehicle Powertrain Market size,Electric Vehicle Powertrain Market share,Electric Vehicle Powertrain Market Growth,Electric Vehicle Powertrain Market trends,Electric Vehicle Powertrain Market research,Electric Vehicle Powertrain Market research report