header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde groei van de markt voor elektrische rolstoelen, omzet, concurrentielandschap en marktuitbreidingsstrategieën 2030

May 9, 2023 4:00 PM ET

Global Electric Wheelchair Market Research Report: informatie per type (center wheel drive chair, front wheel drive chair en rear wheel drive chair), by end-users (home care settings and hospitals & clinics), and by region (North America, Europe, Asia-Pacific, and rest of the world) – marktprognose tot 2030.

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor elektrische rolstoelen zal naar verwachting een CAGR van ~ 6,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6,43 miljard in 2030.

De markt voor elektrische rolstoelen verwijst naar het segment van de markt voor mobiliteitshulpmiddelen dat gericht is op gemotoriseerde rolstoelen. Deze rolstoelen worden aangedreven door oplaadbare batterijen en zijn ontworpen om mensen met een mobiliteitsbeperking te helpen zich gemakkelijker en onafhankelijker te verplaatsen.

Met de toegenomen aandacht voor sociale afstand en de noodzaak om fysiek contact te beperken, hebben veel mensen met mobiliteitsbeperkingen meer moeten vertrouwen op elektrische rolstoelen om zich te verplaatsen. Bovendien heeft de pandemie geleid tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, wat heeft geleid tot tekorten aan belangrijke componenten voor elektrische rolstoelen, zoals batterijen en motoren.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6618

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor elektrische rolstoelen is gesegmenteerd op basis van type en  toepassing.

Op basis van types: middenwielaangedreven stoelen, voorwielaangedreven stoelen en achterwielaangedreven stoelen.

Op basis van toepassing: thuiszorginstellingen en ziekenhuizen en klinieken.

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Sunrise Medical (Duitsland), Quantum Rehab (VS), Permobil AB (Zweden) en Pride Mobility Products Corp., Drive Medical, Inc. (VS), Ottobock (Duitsland) (Duitsland), Levo AG (Zwitserland), Karman Healthcare (VS), ceuticals Inc en  ZIM Laboratories Limited

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor elektrische rolstoelen, met de Verenigde Staten als dominante speler in de regio. De hoge prevalentie van handicaps en een snel vergrijzende bevolking zijn de belangrijkste aanjagers van de marktgroei in Noord-Amerika.

Europa is de op een na grootste markt voor elektrische rolstoelen, met Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk als de belangrijkste bijdragers aan de marktgroei. De toenemende geriatrische bevolking en de toenemende incidentie van handicaps zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor elektrische rolstoelen in Europa stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (98 pagina’s) over elektrische rolstoelen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-wheelchair-market-6618

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor elektrische rolstoelen zijn, waarbij China en Japan de belangrijkste bijdragen leveren aan de marktgroei. De toenemende incidentie van handicaps, in combinatie met de groeiende geriatrische bevolking en de verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur, zal naar verwachting de marktgroei in de regio stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Rolstoelmarkt: informatie per product (elektrische rolstoel, handmatige rolstoel, accessoires), per categorie (volwassenen en kinderen), eindgebruik (thuiszorginstellingen, ziekenhuizen en klinieken) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2027

Marktgrootte van draagbare medische hulpmiddelen , trends per type (activiteitenmonitoren, slimme horloges, slimme kleding, patches), apparaattype (diagnostische en bewakingsapparatuur, therapeutischApparaten), Applicatie (Sportacademies en Fitness, Patiëntbewaking op afstand, Thuiszorg), Distributiekanaal (Apotheken, Online Kanaal, Hypermarkten) – Prognose tot 2030

Marktonderzoeksrapport over het managementsysteem voor klinische proeven per type (Enterprise CTMS en on-site CTMS), leveringsmodel (webgebaseerd [gehost CTMS], gelicentieerde onderneming, cloudgebaseerd CTMS [SaaS]), component (software, service en hardware), eindgebruiker (farmaceutische en biofarmaceutische bedrijven, fabrikanten van medische hulpmiddelen, contractonderzoeksorganisaties en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Electric Wheelchair Market,Electric Wheelchair Market Size,Electric Wheelchair Market Analysis,Electric Wheelchair Market Trends