header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Celtherapie Marktsegment Belangrijkste spelers, drijfveren, regionaal, concurrerend landschap en voorspelling tot 2030

May 10, 2023 12:00 PM ET

Celtherapie Marktonderzoeksrapport Informatie per celtype (stamcel, {beenmerg, bloed, navelstreng-afgeleide, van vetweefsel afgeleide stamcel, en anderen [Placenta en niet-specifieke cellen]} en niet-stamcel), per therapietype (autoloog en allogeen), per therapeutisch gebied (maligniteiten, musculoskeletale aandoeningen, auto-immuunziekten, dermatologie en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en academische en onderzoeksinstituten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor celtherapie zal naar verwachting een CAGR van ~ 9,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 26,9 miljard in 2030.

Celtherapie, ook bekend als cellulaire therapie, is een soort medische behandeling waarbij levende cellen, zoals stamcellen of immuuncellen, worden gebruikt om ziekten of verwondingen te behandelen of te voorkomen. De wereldwijde markt voor celtherapie omvat een breed scala aan toepassingen, waaronder kankerbehandeling, auto-immuunziekten, hart- en vaatziekten, orthopedie en meer.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor celtherapie. Hoewel de pandemie heeft geleid tot vertragingen in klinische onderzoeken en verstoorde toeleveringsketens, heeft het ook het potentieel van celtherapie bij de behandeling van COVID-19 en de complicaties ervan benadrukt. Daarnaast heeft de pandemie geleid tot een verhoogde focus op gepersonaliseerde geneeskunde, wat naar verwachting de groei van de markt voor celtherapie in de komende jaren zal stimuleren.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5066

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor celtherapie is gesegmenteerd op basis van celtype, therapietype, therapeutisch gebied en eindgebruiker

Gebaseerd op celtype:  stamcellen, {beenmerg, bloed, navelstreng-afgeleide, vet-afgeleide stamcel, en anderen [placenta, en niet-specifieke cellen]}, en niet-stamcellen.

Gebaseerd op het therapietype: autoloog en allogeen.

Gebaseerd op therapeutisch gebied: maligniteiten, musculoskeletale aandoeningen, auto-immuunziekten, dermatologie en andere

Op basis van eindgebruiker: ziekenhuizen & klinieken en academische & onderzoeksinstituten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de topspelers op de markt zijn Kolon TissueGene Inc., AlloSource, Holostem Terapie Avanzate S.R.L., Castle Creek Biosciences Inc. 

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor celtherapie, vanwege de aanwezigheid van een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur, hoge investeringen in onderzoek en ontwikkeling en ondersteunend overheidsbeleid. Europa is ook een belangrijke markt voor celtherapie, gedreven door toenemende investeringen in regeneratieve geneeskunde en de aanwezigheid van een groot aantal biotechnologiebedrijven.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (95 pagina’s) over de markt voor celtherapie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cell-therapy-market-5066

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren de grootste groei in de markt voor celtherapie doormaken, als gevolg van factoren zoals een grote patiëntenpopulatie, toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur en een groeiend bewustzijn over celtherapie. De markt in deze regio is echter ook sterk gefragmenteerd, met verschillende niveaus van regelgeving en investeringen in verschillende landen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Primaire cellen Marktonderzoeksrapport Informatie per bron (hematopoëtische cellen, huidcellen, gastro-intestinale cellen, levercellen, longcellen en skelet- en spiercellen) per type (menselijke primaire cellen en dierlijke primaire cellen), per eindgebruiker(farmaceutische en biotechnologische bedrijven en onderzoeksinstituten), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

CAR T-celtherapiemarkt: informatie per doelantigeen (CD19, CD22), per toepassing (diffuus grootcellig B-cellymfoom, acute lymfatische leukemie) en regio (VS, Europa, China en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

Regeneratieve geneeskunde Marktonderzoeksrapport Informatie per type (celtherapie, gentherapie, weefselmanipulatie, klein molecuul en biologisch), per materiaal (synthetisch, genetisch gemanipuleerd, biologisch afgeleid), per toepassing (musculoskeletale aandoeningen, wondverzorging, oncologie, oogaandoeningen, diabetes), per eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde centra, academische en onderzoeksinstituten) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cell Therapy Market,Cell Therapy Market Growth,Cell Therapy Market Trends,Cell Therapy Market overview