header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Contactlenzen Marktonderzoeksstudie, Verkoopomzet, Belangrijkste spelers, Groeifactoren, Trends en Voorspelling 2030

May 10, 2023 12:00 PM ET

Contactlenzen Marktonderzoeksrapport: informatie per gebruik (dagelijks gebruik, langdurig dragen en traditionele kleding), per ontwerp (sferisch, torisch, multifocaal, monovisie en cosmetisch), per materiaal (siliconenhydrogel, hydrogel, glasdoorlatend, hybride en polymethylmethacrylaat (PMMA)), per type (ondoorzichtige contactlenzen, verbeterde contactlenzen en getinte contactlenzen), per toepassing (conventioneel, orthokeratologie en decoratief), per distributiekanaal (winkels, Ziekenhuizen & klinieken, en e-commerce), en regio (Noord-Amerika, Europa, A

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor contactlenzen zal naar verwachting een CAGR van ~ 3,50% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 11,72 miljard hebben in 2030.

De contactlenzenmarkt verwijst naar de markt voor corrigerende en cosmetische lenzen die direct op het oog worden gedragen. Contactlenzen worden gebruikt om zichtproblemen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren en zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen voor cosmetische doeleinden.

De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor contactlenzen. Aan de ene kant heeft het toegenomen gebruik van maskers en gelaatsschermen geleid tot een afname van de vraag naar cosmetische contactlenzen. Aan de andere kant heeft de pandemie geleid tot een toename van de vraag naar contactlenzen als vervanging voor een bril, omdat ze niet beslaan bij het dragen van een masker.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6210

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor contactlenzen is gesegmenteerd op basis van gebruik, ontwerp, materiaal, type, toepassing en distributiekanalen.

Op basis van gebruik: dagelijks gebruik, langdurig dragen en traditionele slijtage

Gebaseerd op ontwerp: bolvormig, torisch, multifocaal, monovisie en cosmetisch

Op basis van materiaal: siliconenhydrogel, hydrogel, glasdoorlatend, hybride en polymethylmethacrylaat (PMMA)

Op basis van type:  ondoorzichtige contactlenzen, verbeterde contactlenzen en getinte contactlenzen

Op basis van toepassing:  conventioneel, orthokeratologie en decoratief

Op basis van distributiekanaal: winkels, ziekenhuizen en klinieken, e-commerce

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Novartis AG, CooperVision, Inc. Bausch Health, Neovision Co. Ltd, Seed Co. Ltd, The Cooper Companies Inc.Hoya Corporation, Menicon Co., Ltd, Oculus Private Limited, Camax Optical Corp. en St. Shine Optical Co., Ltd.

Regionale analyse

De markt voor contactlenzen is verdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika en Europa zijn de grootste markten voor contactlenzen, vanwege het hoge besteedbare inkomen en een groot aantal mensen met zichtproblemen. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende regio zijn, vanwege de toenemende acceptatie van contactlenzen en een groeiende middenklasse met besteedbare inkomens.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (129 pagina’s) over contactlenzen Markt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/contact-lenses-market-6210

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Smart Contact Lenses Market Research Report Information, By Application (Continuous Glucose Monitoring, Intraocular Pressure Monitoring), By End User Type (Hospitals, Clinics And Home Care Settings) – Forecast Until 2027

Cataract Surgery Devices Market Research Report: Informatie per apparaattype(Intraoculaire lens (IOL), Oftalmisch visco-elastisch apparaat (OVD), Phaco-emulsificatieapparatuur en femtoseconde laserapparatuur), door eindgebruikers (oogheelkundige centra, ziekenhuizen en klinieken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

Near Infrared Imaging Market Research Report: per producttype (apparaten, reagentia en andere), per toepassing (kankeroperaties, preklinische beeldvorming en andere) per eindgebruiker (farmaceutische en biotechnologische bedrijven, ziekenhuizen en klinieken) – wereldwijde prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Contact Lenses Market,Contact Lenses Market Size,Contact Lenses Market Analysis,Contact Lenses Market trends,Contact Lenses Market Overview