header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cool Roof-markt zal de komende jaren uitbreiden en naar verwachting in 2028 een waarde van $ 38,20 miljard bereiken

May 10, 2023 3:00 PM ET

De wereldwijde markt voor koeldaken groeit snel. De marktgroei is toe te schrijven aan de ontluikende bouwsector. Beter gebruik maken van daken is een van de oplossingen om de binnentemperatuur te verlagen en tegelijkertijd het milieu ten goede te komen. Daarom spelen koele daken een oorzakelijke rol in de moderne architect, wat het potentieel aantoont om actieve daken in gebouwen op te nemen.

Bovendien escaleert de stijgende vraag naar koeldaksystemen met verschillende technologieën die zonnestraling reflecteren om te voorkomen dat het dak opwarmt, de marktgroei. De Cool Roof Market heeft een geweldige groei die kan worden bereikt in $ 38,20 miljard met een CAGR van 7,8% tijdens de prognoseperiode (2021-2028)

De toenemende vraag naar koeldaksystemen vanuit de commerciële en residentiële sector versnelt de marktgroei. Er is een hoger volume tractie voor koeldak en antimicrobiële staalgecoate producten die de markt enorm zullen helpen groeien. Het product vindt toepassing in segmenten zoals warehousing, apparaten, koelopslag en ziekenhuizen.

Bovendien onderbouwen problemen met de opwarming van de aarde met verzengende zomers de marktvraag, waardoor de temperaturen in het gebouw stijgen. Koele daken zijn energiezuinig en minder afhankelijk van mechanische koeling, aangedreven door een al gespannen elektriciteitsnet.  Koele dakbedekkingstechnologie biedt aanzienlijke energiebesparingen en ondersteunt het creëren van een groenere economie, waardoor de markt voor koeldaken groter wordt.

Bovendien vereisen de toenemende hernieuwbare energie en energie-efficiënte praktijken koeldaktechnologie die een haalbare en goedkope en duurzame passieve energieoplossing kan bieden. Aan de andere kant zijn hoge productiekosten een belangrijke factor die naar schatting de marktgroei belemmert.  Niettemin zouden de unieke eigenschappen van koele daken die zorgen voor een koele en aangename omgeving binnenshuis de marktgroei ondersteunen.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8647

Wereldwijde cool roof markt – Segmentatie

Het rapport is onderverdeeld in vier dynamieken;

Op daktype       : steil hellend dak, laag hellend dak en anderen.

Op producttype : gecoate daken, schuimdaken, enkellaags membraan, gemodificeerde bur, metalen daken, asfaltshingles, tegels, leien en anderen.

Door toepassing   : Residentieel, commercieel en industrieel.

Per regio: Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

 

Global Cool Roof Market – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor koeldaken. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan de bloeiende bouwsector, getuige de toenemende renovatieactiviteiten van huizen en de reeds goed gedefinieerde infrastructuur in de regio. Bovendien stimuleren de toenemende R&D-investeringen voor productinnovatie en de ontwikkeling van energie-efficiënte gebouwen de marktgroei. 

Bovendien stimuleren strenge overheidsvoorschriften om energiebesparing in gebouwen te beheersen de vraag naar koele dakcoatingproducten en reflecterende daken. Ook het hoge groeipotentieel, de toenemende productiecapaciteit en de goed ontwikkelde economie stimuleren de groei van de regionale markt. De VS en Canada hebben het grootste aandeel in de regionale markt. 

De regio Azië-Pacific staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor koeldaken. De marktgroei wordt gedreven door de ontluikende bouw- en constructiesector in de regio. De steeds groter wordende bevolking onderbouwt de marktgroei en bevordert de vraag naar de uitstekende infrastructuur en hoogwaardige woningen, waardoor de bouwsector in de regio wordt gestimuleerd. Bovendien schrijven de snelle verstedelijking en industrialisatie toe aan de groei van de regionale markt.

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor koeldaken. Factoren zoals grootschalige investeringen in de bouw van residentiële en commerciële gebouwen dragen bij aan de groei van de regionale markt. Bovendien stimuleren de groeiende koopkracht van consumenten als gevolg van de oplevende economie in de regio en toenemende uitgaven in innovaties en implementaties de marktgroei. De Europese landen zoals Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn de drijvende kracht achter de regionale markt. 

Praat met de analist – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8647

Global Cool Roof Market – Concurrentieanalyse

Fel concurrerend, het koele dakDe markt lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel gevestigde spelers. Om een groter concurrentieaandeel te krijgen, nemen spelers strategische initiatieven zoals fusies en overnames, samenwerking, uitbreiding en product- / technologielancering. Ze investeren fors in productontwikkeling en geografische uitbreiding.

De markt zal naar verwachting getuige zijn van meedogenloze innovaties en nieuwe productlanceringen, wat zou resulteren in een verdere intensivering van de marktconcurrentie. Sterke financiële steun wordt de enige prioriteit van leveranciers om zich in de markt te handhaven. Om de totale kosten van hun producten te minimaliseren, passen fabrikanten kosteneffectieve productietechnieken toe. 

Grote spelers

Spelers die de wereldwijde markt voor koeldaken leiden, zijn onder andere GAF Materials Corporation (VS), Owens Corning (VS), Certain Teed Corporation (VS), Tamko Building Products, Inc. (VS), IKO Industries Ltd. (Canada), Henry Company (VS), PABCO Building Products, LLC (VS), ATAS International Inc (VS), Polyglass SpA (Italië) en Malarkey Roofing (VS). 

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws:

Augustus 28, 2020 —-  JSW Steel Ltd. (India), een toonaangevend wereldwijd staalproductiebedrijf, begon met de uitrol van het JSW Radiance Colour Coated Steel-productassortiment in hoogglansfuncties met meerdere varianten. Het nieuwe product biedt een optie om te kiezen uit antimicrobiële, anti-graffiti, anti-stof, antistatische en koele daksystemen. Het bedrijf verwacht een uitgebreider spel in de specialty coil coating business. JSW-straling is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, variërend van opslag, apparaten, koelopslag, ziekenhuizen, enz. 

Koop nuhttps://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8647

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Markt voor kant-en-klare gebouwen https://www.marketresearchfuture.com/reports/pre-engineered-buildings-market-1304

Wereldwijde zelfconsoliderende betonmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-consolidating-concrete-market-1346

Prefab bouwmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/pre-cast-construction-market-1496

Metaalrecyclingmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-recycling-market-2201

Wereldwijde composiet deuren en ramen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/composite-doors-windows-market-2764

Kraanmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/crane-market-2934

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Cool Roof,Cool Roof Market,Cool Roof Market Size