header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De ammoniumnitraatmarkt blijft groeien, met een waardering van USD 28,87 miljard en 5,55% CAGR voorspeld voor 2022-2030

May 10, 2023 5:00 PM ET

De ammoniumnitraatmarkt zal naar verwachting groeien van USD 18,10 miljard in 2022 tot USD 28,87 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,55% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). Ammoniumnitraat of het zout van ammoniak en salpeterzuur is een bijna geurloze en kleurloze chemische verbinding die oplosbaar is in water. Het wordt geleverd in een kristallijne vaste vorm die kan worden gemaakt in prills voor sommige specifieke toepassingen. Vanwege zijn verleidelijke eigenschappen en meerdere voordelen heeft ammoniumnitraat brede toepassingen in meststoffen, explosieven en andere. 

Verschillende factoren dragen bij aan de wereldwijde groei van de ammoniumnitraatmarkt. Dergelijke factoren, volgens het nieuwe MRFR-rapport, omvatten toenemende reparatie-infrastructuuractiviteiten, stijgende bouwactiviteiten in ontwikkelings- en ontwikkelde regio’s, groei in mijnbouwactiviteiten die resulteren in een verhoogd verbruik van explosieven en toenemende mijnbouwactiviteiten als gevolg van het toenemende verbruik van steenkool voor energieproductie. Bovendien zorgt de groeiende vraag naar meststoffen, waardoor de behoefte aan ammoniumnitraat, de toenemende bevolking en de toenemende consumptie in bouwactiviteiten en explosieven toenemen, ook voor marktgroei. 

Integendeel, strikte regelgeving van overheidsinstanties in combinatie met de impact op de gezondheid op de werkplek zijn factoren die de wereldwijde groei van de ammoniumnitraatmarkt gedurende de prognoseperiode kunnen beperken. 

Download het gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5259

Marktsegmentatie

Het MRFR-rapport biedt een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde ammoniumnitraatmarkt op basis van toepassing en eindgebruiker. 

Door toepassing is de wereldwijde ammoniumnitraatmarkt gesegmenteerd in meststoffen, explosieven en andere. Hiervan zal het kunstmestsegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode voor de ontluikende behoefte aan kunstmest om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar voedsel. 

Per eindgebruiker is de wereldwijde ammoniumnitraatmarkt gesegmenteerd in landbouw, steengroeve, mijnbouw, bouw en andere. Hiervan zal het landbouwsegment de markt domineren gedurende de prognoseperiode. 

Regionale analyse

Op basis van de regio behandelt het wereldwijde ammoniumnitraatmarktrapport de groeimogelijkheden en recente trends in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Onder hen zal Europa de ammoniumnitraatmarkt leiden gedurende de prognoseperiode. Breed gebruik in kunstmest en explosieve toepassingen, toenemende investeringen om de bouwsector nieuw leven in te blazen en een sterke consumentenbasis voor verschillende eindgebruiksindustrieën dragen bij aan marktgroei in de regio. Frankrijk, Rusland en Duitsland zijn de belangrijkste bijdragers in de regio. 

De APAC-regio zal waarschijnlijk een gezonde groei hebben in de ammoniumnitraatmarkt gedurende de prognoseperiode. Het nuchter strikte regelgevingskader, de beschikbaarheid van kosteneffectieve grond, arbeid en materiaal, toenemende bouwactiviteiten en gunstige overheidsvoorschriften dragen bij aan de marktgroei in de regio. Bijkomende factoren die de marktgroei in de regio toevoegen, zijn de bloeiende mijnbouw-, bouw- en landbouwindustrieën en de ontluikende vraag in Maleisië, Vietnam, Zuid-Korea, India, Japan, China en Bangladesh voor de groeiende consumentenbasis. 

De wereldwijde ammoniumnitraatmarkt in Noord-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De groeiende vraag naar ammoniumnitraat uit de bouw-, steengroeve- en mijnbouwsector in combinatie met de sterke vraag van de defensiesector uit de VS en Canada, die de belangrijkste bijdragers in de regio zijn, dragen bij aan de marktgroei in de regio.

De wereldwijde ammoniumnitraatmarkt in Latijns-Amerika zal naar verwachting een gemiddelde groei hebben gedurende de prognoseperiode voor de groeiende vraag vanuit de landbouwsector naar kunstmest op basis van ammoniumnitraat. 

De wereldwijde ammoniumnitraatmarkt in de MEA zal naar verwachting een opmerkelijke groei laten zien gedurende de prognoseperiode voor de stijgende vraag vanuit de mijnbouwsector. De VAE, Saoedi-Arabië, Oman en Qatar zijn de belangrijkste bijdragers in de regio. 

Snel kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5259

Belangrijkste spelers

Toonaangevende spelers geprofileerd in het wereldwijde ammoniumnitraat marktrapport zijn Fertiberia SA (Spanje), Vijay Gas Industry P Ltd (India), Orica Limited (Australië), OSTCHEM (Oostenrijk), YaraInternational ASA (Noorwegen), Abu Qir Fertilizers and Chemicals Company (Egypte), Austin Powder (VS), San Corporation (China), URALCHEM JSC (Rusland), Neochim Plc (Bulgarije), Incitec Pivot Limited (Australië), CF Industries Holdings, Inc. (VS), EuroChem Group AG (Zwitserland) en Enaex (Chili). 

Gerelateerd rapport

Chroomoxide Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/chromium-oxide-market-8113

Semiconductor Materials Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/semiconductor-materials-market-8605

Alkylamines Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/alkylamines-market-10674

Basic Chemicals Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/base-chemical-market-998

Wereldwijde fenolharsen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/phenolic-resins-market-one-1114

Pyridines Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/pyridines-market-1145

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ammonium Nitrate,Ammonium Nitrate Market,Ammonium Nitrate Market Size