header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor brandstofadditieven zal waarschijnlijk groeien met 6,1% CAGR in de periode 2023 – 2030

May 10, 2023 3:00 PM ET

De marktomvang van brandstofadditieven werd gewaardeerd op USD 8,62 miljard in 2022 en zal naar verwachting groeien van USD 9,01 miljard in 2023 tot USD 13,24 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,1% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Brandstofadditieven zijn chemicaliën die zijn gemaakt om de kwaliteit en efficiëntie van autobrandstoffen te verhogen. Ze verhogen het octaangetal van de brandstof of functioneren als corrosieremmer of smeermiddel, waardoor hogere compressieverhoudingen mogelijk zijn voor meer efficiëntie en vermogen. Ruw stationair draaien, langzaam accelereren, struikelen en afremmen kunnen allemaal worden vermeden met het gebruik van brandstofadditieven. Ze worden onder andere gebruikt om slib te verwijderen, roet te reguleren, de verbranding te verbeteren en als biocide te fungeren.

De COVID-19-uitbraak heeft geleid tot een regionale lockdown, grenssluitingen en verstoringen van het transportnetwerk. De impact op de wereldwijde toeleveringsketens voor chemische en materiaal, de internationale handel en productieprocessen zal naar verwachting aanzienlijk zijn. De productiefaciliteiten zijn ernstig verstoord als gevolg van de wereldwijde shutdown. Bovendien hebben grenssluitingen en exportbeperkingen ervoor gezorgd dat de grondstofkosten en -voorraden fluctueren. Dit heeft een aanzienlijke invloed gehad op de ontwikkeling van brandstofadditieven. Naarmate de lockdown en handelsbeperkingen echter worden verlengd, blijft de vraag naar het product dalen, wat de inkomsten van concurrenten op de markt voor benzineadditieven beïnvloedt.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10131

Marktsegmentatie

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Deposit Control, Cetaan & Octane Boosters, Lubricity Improvisers, Cold Flow Improvers, Stability Improvers, Corrosion Inhibitors en Anderen.

Op basis van het brandstoftype is de markt gesegmenteerd in diesel, benzine, vliegtuigbrandstof en andere.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in personenauto’s, bedrijfsvoertuigen, off-highway apparatuur, vliegtuigen, zeeschepen, industriële en andere.

Op basis van de regio is de markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Praat met de analist – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10131

Regionale classificatie

Azië-Pacific was goed voor het grootste deel van de markt en zal naar verwachting het snelst groeien. De toegenomen productie en verkoop van auto’s, met name in China, Japan, India en Zuid-Korea, wordt toegeschreven aan de snelle groei van de regio. De groeiende luchtvaartindustrie in de regio helpt ook om de regionale marktgroei te stimuleren. Vanwege de aanzienlijke productie en verkoop van auto’s in Europese landen zoals Duitsland, Rusland en Frankrijk, was Europa goed voor het op een na grootste deel van de wereldmarkt. Het continent Europa wordt gevolgd door Noord-Amerika. Vanwege de enorme auto- en ruimtevaartindustrie is de groei van Noord-Amerika op de wereldmarkt statisch geweest. Het Midden-Oosten en Afrika daarentegen zullen naar verwachting langzamer groeien dan de rest van de wereld vanwege de aanwezigheid van grootschalige oliebedrijven. Vanwege de toename van de industrialisatie en de toegenomen overheidsinvesteringen in belangrijke landen, zal de Latijns-Amerikaanse markt naar verwachting aanzienlijke vooruitzichten bieden.

Nieuws uit de industrie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Innospec (VS), The Lubrizol Corporation (VS), Afton Chemical (VS), BASF SE (Duitsland), Chevron Corporation (VS), LANXESS (Duitsland), Clariant (VS), Infineum International Limited (VK), BARDAHL Manufacturing Corporation (VS) en Wynn’s (België). Op zowel nationaal als internationaal niveau hebben de belangrijkste spelers op de wereldmarkt enorme productiebases en geavanceerde productiefaciliteiten

Koop nu – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10131

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten,onze klanten in staat stellen om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Industriële stoffen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-fabrics-market-7270

Polymeric Sand Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/polymeric-sand-market-7902

Basalt Fiber Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/basalt-fiber-market-7907

Markt voor oppervlakteactieve stoffen met een laag schuimgehalte https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-foam-surfactants-market-8143

3D Printing Filament Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-filament-market-8427

Geosynthetics Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/geosynthetics-market-8809

Transformer Oil Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/transformer-oil-market-1769

 

 

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Fuel Additives,Fuel Additives Market,Fuel Additives Market Size