header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische tandenborstels wordt gedreven door een toenemend bewustzijn van mondhygiëne en de voordelen van elektrische tandenborstels met een gezonde CAGR van 8,24% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

May 10, 2023 11:00 AM ET

Marktinzichten voor elektrische tandenborstels

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor elektrische tandenborstels naar verwachting een CAGR van 8,24% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 7519,6 miljoen hebben in 2030.

De markt voor elektrische tandenborstels verwijst naar de industrie die de productie, marketing en verkoop van elektrisch aangedreven tandenborstels omvat. Elektrische tandenborstels zijn ontworpen om een effectievere en efficiëntere manier van tandenpoetsen te bieden in vergelijking met traditionele handtandenborstels. Ze zijn meestal voorzien van oscillerende of roterende opzetborstels, timers en druksensoren om ervoor te zorgen dat gebruikers de aanbevolen twee minuten poetsen en de juiste hoeveelheid druk uitoefenen.

 

Electric Toothbrush Market

 

De markt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder het toenemende bewustzijn van mondhygiëne en de voordelen van elektrische tandenborstels, technologische vooruitgang en een stijgend besteedbaar inkomen. Bovendien heeft de COVID-19-pandemie geleid tot een verhoogde focus op persoonlijke hygiëne en mondgezondheid, waardoor de vraag naar elektrische tandenborstels verder is toegenomen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7983

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor elektrische tandenborstels is de grootste ter wereld, met de Verenigde Staten als dominante markt. De regio kenmerkt zich door een hoog besteedbaar inkomen en een groeiend besef van het belang van mondhygiëne. De markt wordt gedomineerd door gevestigde spelers als Philips Sonicare, Oral-B en Waterpik.

Europa is een belangrijke markt voor elektrische tandenborstels, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië als grote consumenten. De markt wordt gedreven door de hoge prevalentie van gebitsproblemen en een groeiende voorkeur voor premium producten. De regio wordt gedomineerd door gevestigde spelers zoals Philips Sonicare en Oral-B, waarbij ook opkomende spelers tractie krijgen.

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-toothbrush-market-7983

De aziatisch-pacifische markt voor elektrische tandenborstels is de snelst groeiende ter wereld, gedreven door een stijgend besteedbaar inkomen, een groeiend bewustzijn van mondhygiëne en de toenemende acceptatie van westerse levensstijlgewoonten. China is de grootste markt in de regio, met andere belangrijke markten, waaronder Japan, Zuid-Korea en Australië. De markt wordt gedomineerd door gevestigde spelers zoals Philips Sonicare, Oral-B en Colgate-Palmolive, waarbij ook lokale spelers marktaandeel winnen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor elektrische tandenborstels is gesegmenteerd in producttype en eindgebruiker.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in oplaadbaar en batterij

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in volwassenen en kinderen.

Vraag om maatwerk in Report @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7983

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Colgate Palmolive Co., FOREO, Mouth Watchers, Church and Dwight, JSB Healthcare, Panasonic en Oral – B.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Bamboe Tandenborstel Markt Onderzoeksrapportinformatie per eindgebruiker (volwassenen en kinderen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Tandpasta markt Onderzoeksrapportinformatie per type (gevoeligheid, whitening, kinderen, rokers en kruiden), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken voor beter overwegenAnalyse van markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Electric Toothbrush Market,Electric Toothbrush,Electric Toothbrush Market Research Report,Electric Toothbrush Market Analysis,Electric Toothbrush Market Size,Electric Toothbrush Market Trend,Electric Toothbrush Industry,Electric Toothbrush Market Share,Electric Toothbrush Market Growth