header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gasbehandeling zal tegen 2030 usd 4950 miljard overschrijden (bijgewerkte PDF 2023)

May 10, 2023 5:00 PM ET

De gasbehandelingsmarkt werd in 2017 gewaardeerd op USD 3.572 Mn en zal naar verwachting tegen het einde van 2030 naar USD 4.950 Mn katapulteren. Een exponentiële stijging van de vraag naar aardgas wordt geschat als de meest cruciale factor die de wereldwijde gasbehandelingsmarkt in 2022 aandrijft. De toenemende bezorgdheid over de bescherming van het milieu zal waarschijnlijk de markt voor aardgas voortstuwen, bestaande uit verschillende kenmerken die het milieu ten goede komen. Verder heeft de erkenning van verschillende nieuwe gasreserves in verschillende delen van de wereld verschillende mogelijkheden voor uitbreiding geboden voor de opkomst van gasbehandeling. Bovendien wordt geschat dat de implementatie van verschillende regels en voorschriften in verschillende landen een andere factor is die de wereldwijde gasbehandelingsmarkt voortstuwt. Verder is er een stijging in de industriële sector, die een cruciale factor is in de groei tijdens de beoordelingsperiode.

De wereldwijde markt voor gasbehandeling wordt echter naar schatting belemmerd door de vraag naar massaal kapitaal, wat de markt streng maakt. Door de zware investering kunnen startups de markt niet betreden. Verder is de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen een ander element dat de markt in de komende periode belemmert.

Download het gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6690

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor gasbehandeling kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing, type en regio.

Op basis van de toepassing kan de wereldwijde markt voor gasbehandeling worden gesegmenteerd in energiecentrales, suiker, raffinaderijen, olie en gas, pulp en papier, voedingsmiddelen en dranken en metaal en mijnbouw.

Op basis van type kan de wereldwijde markt voor gasbehandeling worden gesegmenteerd in amines en niet-amines.

Op basis van regio kan de wereldmarkt voor gasbehandeling worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor gasbehandeling zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de beoordelingsperiode. Regionaal zijn Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika grondig geëvalueerd. Volgens de studie zal Noord-Amerika naar schatting het grootste aandeel verwerven tijdens de prognoseperiode. De regio hanteert strenge regels en voorschriften, wat de regionale markt drijft. Verder heeft de ontdekking van schaliegas in de VS ook een cruciale rol gespeeld bij de uitbreiding van de markt tijdens de beoordelingsperiode. Europa zal naar verwachting een belangrijke rol spelen bij de uitbreiding van de wereldmarkt als gevolg van de toenemende industrialisatie en de toepassing van industriële luchtverontreinigingsregulering.

Aan de andere kant wordt de APAC-regio geschat als de snelst groeiende regio vanwege de groeiende basis van de industrie in de regio. Bovendien bestaat de regio uit goedkope arbeidskrachten, goedkope grondstofkosten en de nieuwe gasvelden. Bovendien ervaart de regio een toename van de vraag naar gasbehandeling vanuit de olie- en gasindustrie, waardoor de markt wordt gestimuleerd. De MEA-regio wordt geschat als een potentiële markt vanwege de toegenomen exploratie van gas- en olievelden in de regio. Verder is de regio ook getuige van een toename van de vraag naar gasbehandeling, die de regionale markt voedt.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor gasbehandeling zijn Ecolab (VS), DowDuPont (VS), Huntsman International LLC (VS), Clariant (Zwitserland), Hexion (VS), BASF SE (Duitsland), Exxon Mobil Corporation (VS).

Snel kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6690

Nieuws uit de industrie

augustus 2020

CSV Midstream Solutions Corp, een in Calgary gevestigd bedrijf, heeft aangekondigd dat het de uitbreiding van zijn Karr 6-18 Sour Natural Gas Processing Plant in Alberta, Canada, die in 2019 werd overgenomen van Paramount Resources Ltd. heeft voltooid.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Gas Treatment,Gas Treatment Market,Gas Treatment Industry