header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor slimme luidsprekers zal naar verwachting groeien met USD 36,4 miljard in 2030, met een CAGR van 16,30% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

May 10, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Het rapport van Market Research Future biedt waardevolle inzichten in de wereldwijde markt voor slimme luidsprekers. Het identificeert de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, waaronder de toenemende populariteit van spraakgestuurd zoeken en slimme domotica, de groeiende vraag naar gemak en personalisatie en de toenemende acceptatie van kunstmatige intelligentie en natuurlijke taalverwerkingstechnologieën.

Bovendien benadrukt het rapport de belangrijkste uitdagingen waarmee de industrie wordt geconfronteerd, zoals zorgen over gegevensprivacy en -beveiliging, het gebrek aan interoperabiliteit tussen verschillende merken slimme luidsprekers en de groeiende concurrentie van andere spraakgestuurde apparaten zoals smartphones en wearables. Het rapport analyseert ook de huidige markttrends en biedt een gedetailleerde prognose voor de toekomst van de markt voor slimme luidsprekers.

Smart Speaker Market Key Players:

De wereldwijde markt voor slimme luidsprekers is zeer concurrerend met verschillende spelers die op de markt actief zijn. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • com, Inc
  • Apple Inc
  • Alphabet Inc (Google)
  • Sonos, Inc
  • Bose Corporation
  • Harman International Industries, Inc
  • Baidu, Inc
  • Alibaba Groep Holding Limited,
  • Xiaomi Corporation
  • Samsung Electronics Co, Ltd

Download een PDF-voorbeeld van de markt voor slimme luidsprekers @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2286

Marktsegmentatie van slimme luidsprekers:

De markt voor slimme luidsprekers is gesegmenteerd op basis van intelligente virtuele assistent, toepassing en regio. Op basis van intelligente virtuele assistenten is de markt gesegmenteerd in Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri, Microsoft Cortana en anderen. Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in smart home, smart office, consument en anderen.

Regionale analyse van de markt voor slimme luidsprekers:

Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor slimme luidsprekers gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de hoge acceptatiegraad van slimme luidsprekers in de regio. De regio is ook de thuisbasis van enkele van ‘s werelds grootste technologiebedrijven die de groei van de markt voor slimme luidsprekers stimuleren.

Nu kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2286

Trends in de branche:

De slimme luidsprekerindustrie is getuige van verschillende trends die de groei vormgeven. Een van de belangrijkste trends is de toenemende populariteit van spraakgestuurd zoeken en slimme domotica. Naarmate meer consumenten smart home-technologie omarmen, is er een groeiende vraag naar apparaten die kunnen worden bediend met spraakopdrachten.

Een andere trend is de groeiende vraag naar gemak en personalisatie. Slimme luidsprekers kunnen gepersonaliseerde aanbevelingen en herinneringen geven, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukke consumenten die hun dagelijkse routines willen stroomlijnen.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-2286

Conclusie:

De wereldwijde markt voor slimme luidsprekers zal de komende jaren in een snel tempo groeien, gedreven door de toenemende populariteit van spraakgestuurd zoeken en slimme domotica, de groeiende vraag naar gemak en personalisatie en de toenemende acceptatie van kunstmatige intelligentie en natuurlijke taalverwerkingstechnologieën. De industrie wordt echter ook geconfronteerd met verschillende uitdagingen, zoals zorgen over gegevensprivacy en -beveiliging, het gebrek aan interoperabiliteit tussen verschillende merken slimme luidsprekers en de groeiende concurrentie van andere spraakgestuurde apparaten zoals smartphones en wearables. Ondanks deze uitdagingen is de industrie klaar voor groei en investeren belangrijke spelers in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te creëren die voldoen aan de veranderende behoeften van consumenten.

Gerelateerde rapporten:

Virtual Reality Headsets Markt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030           

Markt voor mobiele accessoires Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Virtual Reality inGaming Market Research Report- Prognose 2030              

Smart TV-markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030      

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99
5e verdieping,
New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Smart Speaker Market,Smart Speaker Market Analysis,Smart Speaker Market Trends