header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Feed Premixes Market wordt gedreven door de toenemende vraag naar hoogwaardige dierlijke producten, zoals vlees, melk en eieren, en de groeiende zorg voor diergezondheid en dierenwelzijn met een gezonde CAGR van 15,06% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030

May 10, 2023 11:00 AM ET

Feed Premixen Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor feedpremixen naar verwachting een CAGR van 15,06% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 19,222199 miljard in 2030.

De markt voor voederpremixen is een snelgroeiende industrie die een mengsel van vitamines, mineralen en andere voedingsadditieven voor diervoeder levert. Voerpremixen worden toegevoegd aan diervoeder om de voedingskwaliteit en gezondheid van dieren te verbeteren, wat leidt tot betere prestaties, groei en algehele gezondheid.

 

Feed Premixes Market

 

De vraag naar voederpremixen wordt gedreven door de toenemende vraag naar hoogwaardige dierlijke producten, zoals vlees, melk en eieren, en de groeiende zorg voor diergezondheid en dierenwelzijn. Het gebruik van voerpremixen zorgt ervoor dat de dieren de nodige voedingsstoffen krijgen voor hun groei en welzijn, wat leidt tot verbeterde productiviteit en prestaties.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5167

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific is de grootste markt voor voederpremixen, gedreven door de groeiende vraag naar hoogwaardige vlees- en zuivelproducten, de toenemende bevolking en verstedelijking en de toename van het bezit van huisdieren. Landen als China, India en Japan leveren een belangrijke bijdrage aan de marktgroei in de regio.

Europa en Noord-Amerika zijn ook belangrijke markten voor voedervoormengsels, gedreven door het toenemende bewustzijn over diergezondheid en dierenwelzijn en de groeiende trend van biologische en natuurlijke diervoederproducten. De regio wordt gekenmerkt door een grote vraag naar innovatieve en duurzame diervoederoplossingen en de aanwezigheid van grote voerpremixbedrijven zoals DSM, Nutreco en BASF.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5167

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor voerpremixen is gesegmenteerd in type en vee

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in vitaminen, mineralen, aminozuren, lipiden en anderen.

Op basis van het vee is de markt gesegmenteerd in pluimvee, herkauwers, varkens, aquacultuur en anderen.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/feed-premix-market-5167

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Fossil Group Inc., Titan Ltd., LVMH Group en Apple Inc., Financière Richemont SA, Ralph Lauren Europe Sàrl, Rolex SA, Casio America Inc., The SFeed Premixes Group Ltd., Patek Philippe Sa. , Citizen Feed Premixes Co. Ltd., Bucherer AG., Samsung Electronics Co., Seiko Feed Premixes Corporation, Fortis Feed Premixes AG.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw, door Market Research Future:

Pluimveevoedermarkt Onderzoeksrapport: Informatie per pluimveetype (slachtkuikens, lagen, kalkoen en anderen), vorm (puree, pellets, crumbles en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Feed Enzymen Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (protease, fytase en anderen), per vee (varkens, pluimvee, herkauwers, waterdieren en anderen), per vorm (droog, vloeibaar, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Researchen Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Feed Premixes Market,Global Feed Premixes Market,Feed Premixes Market Trends,Feed Premixes Market Segments,Feed Premixes Market Growth,Feed Premixes Market Size,Feed Premixes Market Share,Feed Premixes Business,Feed Premixes Industry