header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van kruidengeneesmiddelen, aandeel topspelers, vraag, groei, industriesegment en prognose tegen 2030

May 10, 2023 12:00 PM ET

Herbal Medicine Marktgrootte en trends analyse per categorie (Herbal Pharmaceuticals, Herbal Functional Foods, Herbal Beauty Products en Herbal Dietary Supplements), Per type medicinale planten (Marrubium Vulgare, Vaccinium Macrocarpon, Echinacea, Curcuma Longa, Camellia Sinensis, Actaea Racemose, Aloë Vera, Zingiber Officinale, Cocos Nucifera, Cinnamomum spp en Allium Sativum), Per vorm (extracten, poeders, capsules & Tabletten en siropen), per bron (bladeren, wortel en wortel Schors, hele planten en vruchten), per distributiekanaal (ziekenhuis en Retail Apotheken en E-Commerce) – Prognose tot 2030

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor kruidengeneesmiddelen naar verwachting een CAGR van ~ 10,9% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD  356 miljard hebben in 2030. De wereldwijde markt voor kruidengeneesmiddelen zal naar verwachting de komende jaren in een aanzienlijk tempo groeien. Kruidengeneeskunde verwijst naar het gebruik van plantenextracten en natuurlijke kruiden voor medicinale doeleinden. Het is een eeuwenoude praktijk die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen door de toenemende vraag naar natuurlijke en biologische producten.

De markt wordt gedreven door factoren zoals de groeiende vraag naar alternatieve geneeskunde, het toenemende bewustzijn over de voordelen van kruidengeneeskunde en de toenemende prevalentie van chronische ziekten. Bovendien voedt de groeiende trend van zelfmedicatie en de gemakkelijke beschikbaarheid van kruidengeneesmiddelen over de toonbank de marktgroei verder.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3250

De markt is gesegmenteerd op basis van producttype, distributiekanaal en geografie. Het producttypesegment omvat tabletten en capsules, poeders, extracten, siropen en andere. Het distributiekanaalsegment omvat apotheken, speciaalzaken, online winkels en andere.

 

Segmentatie

De markt voor kruidengeneesmiddelen is gesegmenteerd in categorie, type , medicinale planten, vorm, bron en distributiekanaal

Per categorie: Herbal Pharmaceuticals , Herbal Functional Foods , Herbal Beauty  Products , Herbal Dietary Supplements

Op type geneeskrachtige planten :  Marrubium vulgare, Vaccinium macrocarpon , Echinacea , Curcuma Longa , Camellia sinensis , Actaea Racemose , Aloë Vera , Zingiber Officinale , Cocos Nucifera , Cinnamomum spp,     Allium Sativum

Op vorm: Extracten, Poeders, Capsules, Tabletten, Siropen

Op bron : Bladeren , wortelschors, hele planten, vruchten

Per distributiekanaal : Ziekenhuis & Retail Apotheken, E-Commerce

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

Arkopharma, Bayer AG, BEOVITA, Hishimo Pharmaceuticals, Schaper & Brümmer, ZeinPharma Germany GmbH, Venus Pharma GmbH, Dasherb Corp., Arizona Natural Products, Blackmores, Himalaya Global Holdings Ltd, Dr. Willmar Schwabe India Pvt. Ltd.,

Regionale analyse

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt voor kruidengeneesmiddelen is een van de grootste ter wereld, gedreven door de toenemende vraag naar natuurlijke remedies, de toename van chronische ziekten en de groeiende acceptatie van kruidensupplementen. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in deze regio, gevolgd door Canada.

Europa: De Europese markt voor kruidengeneesmiddelen is ook belangrijk en zal naar verwachting gestaag groeien als gevolg van het toenemende bewustzijn van de voordelen van kruidengeneeskunde, de aanwezigheid van gevestigde spelers en gunstige overheidsinitiatieven. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn enkele van de prominente markten in deze regio.

Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische markt voor kruidengeneesmiddelen is de snelst groeiende regio, gedreven door de toenemende bevolking, veranderende levensstijl en groeiende vraag naar natuurlijke en kruidenremedies. China is de grootste markt in deze regio, gevolgd door India, Japan en Australië.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (163 pagina’s) over kruidengeneeskunde: https://www.marketresearchfuture.com/reports/herbal-medicine-market-3250

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor kruidengeneesmiddelen zal naar verwachting in een gematigd tempo groeien, gedreven door de toenemende populariteit van de traditionele geneeskunde, de groeiende trend naar natuurlijke en biologische producten en de aanwezigheid van lokale spelers. Brazilië, Mexico en Argentinië zijn de prominente markten in deze regio.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor kruidengeneesmiddelen in het Midden-Oosten en Afrika is relatief klein, maar zal naar verwachting groeien als gevolg van de toenemende vraag naar natuurlijke remedies en het groeiende bewustzijn van devoordelen van kruidengeneeskunde. Zuid-Afrika en Egypte zijn de belangrijkste markten in deze regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Ayurveda Markt Onderzoeksrapportinformatie per vorm (kruiden, herbomineraal en mineraal), per toepassing (medicinale en persoonlijke verzorging), per ziektepatroon (ademhalingssysteem, zenuwstelsel, maagdarmkanaal, cardiovasculair systeem, infectieziekten en skeletstelsel), per eindgebruiker (academische wereld en onderzoek en ziekenhuizen en klinieken), per bron (plantaardig en dierlijk en mineraal) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Markt voor kruidengeneesmiddelen Onderzoeksrapportinformatie per type (traditionele Chinese geneesmiddelen, homeopathische geneesmiddelen, aromatherapiegeneesmiddelen en ayurvedische geneesmiddelen), per functie (algemeen welzijn, cardiovasculaire gezondheid, darm- en spijsverteringsgezondheid en cognitieve gezondheid), per vorm (poeder, siropen, zalven, oliën en capsules en tabletten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Telegeneeskunde Markt Onderzoeksrapportinformatie per component (product {software en hardware} en diensten {teleconsulting, telemonitoring, tele-onderwijs en andere}), per type (televerpleging, teleapotheek, teleradiologie, teledermatologie, tele-oncologie en andere), per implementatie (on-premise en cloudgebaseerd), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, thuiszorg en andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Herbal Medicine Market,Herbal Medicine Market Size,Herbal Medicine Market Share,Herbal Medicine Market Trend