header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Methaanmarkt registreert aanzienlijke groeitrends naarmate de vraag naar aardgas toeneemt

May 10, 2023 4:00 PM ET

De methaanmarkt blijft een enorme groei registreren als gevolg van de verschillende toepassingen van het gas, vooral in de elektrische en lucht- en ruimtevaart- en defensie-, automobiel- en chemische industrie. Methaan wordt gebruikt bij de productie van aardgas en vloeibaar aardgas, waarvan de vraag toeneemt, niet alleen als gevolg van de toegenomen behoefte aan elektriciteitsopwekking, maar ook als gevolg van de uitbreiding van de verwarmingsindustrie. Aardgas is vriendelijker dan steenkool in termen van uitstoot, flexibeler dan kernenergie en als gevolg van de bloeiende schalierevolutie in de VS en de ontwikkeling van LNG-handel over de hele wereld, natuurlijk zoals ook direct beschikbaar. De vraag naar aardgas is de afgelopen tien jaar met 28% gestegen en technologische innovaties zullen naar verwachting het gas concurrerend houden.

Methane markt is goed voor $ 88,55 miljard in 2020 en zal naar verwachting $ 151,27 miljard bereiken in 2026

Hoewel de methaanmarkt enige hinder kan ondervinden als gevolg van het broeikaseffect van het gas, waren er recente stappen geweest door het Environmental Protection Agency van de VS om enkele van de federale beperkingen die eerder op methaan werden geheven, te verminderen. Blijkbaar is de EPA van plan om olie- en gasexploitanten zichzelf te laten reguleren als het gaat om het voorkomen van methaanlekkage uit pijpleidingen, putten en andere infrastructuur.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7373

Segmentatie:

De verschillende segmenten voor de evaluatie van methaanmarktvooruitzichten omvatten de bron-, toepassings- en eindgebruiksindustrie.

Op basis van de bron wordt de methaanmarkt ingedeeld in natuurlijk en synthetisch. Natuurlijk gewonnen methaangas heeft in 2017 het dominante aandeel in de methaangasmarkt gehad, een trend die naar verwachting de komende jaren zal aanhouden. Natuurlijk methaangas is in trek bij verschillende eindgebruikersindustrieën, waaronder de automobiel-, chemische en elektrische industrie, die ook een krachtige groeiruimte hebben gecreëerd voor de synthetische methaanmarkt.

Qua toepassing is de methaangasmarkt verdeeld in aardgas, brandstof, vloeibaar aardgas, chemische grondstoffen, vloeibare methaanraketbrandstof en andere. De toepassing van aardgas had in 2017 het grootste aandeel vanwege het uitgebreide gebruik ervan bij de productie van elektriciteit. In de periode 2017-2023 zal aardgas naar verwachting zijn dominante positie op de methaanmarkt behouden.

Methaangas heeft een brede vraag onder zijn eindgebruikers en op basis van eindgebruikerssegmentatie wordt de methaanmarkt geclassificeerd als elektrisch, automotive, ruimtevaart en defensie, chemisch enz. Als gevolg van het toenemende gebruik van aardgas voor de productie van elektriciteit in verschillende regio’s van de wereld, is geregistreerd dat het segment van de elektrische eindgebruikers de methaanmarkt in 2017 heeft gedomineerd, een trend die naar verwachting zal worden voortgezet in 2021-2027.

Praat met analist – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7373

Regionale analyse:

Op basis van regio is de methaanmarkt onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

De methaanmarkt in Azië-Pacific zal naar verwachting een CAGR van 7,7% bedragen in de periode 2017-2023 als gevolg van de expansieve vraag naar gas uit de groeiende elektrische en chemische industrie. De regio had in 2017 een aandeel van 43% in het wereldwijde marktaandeel van methaangas en had daarmee een dominante positie in de industrie.

Noord-Amerika en Europa hebben methaangastoepassing geregistreerd in de ontluikende brandstof- en chemische grondstoffenindustrieën in de regio’s en hebben daarom respectievelijk het tweede en derde grootste aandeel in de industrie bezet. Beperkingen op de methaanuitstoot die in de regio’s worden geheven, hebben ervoor gezorgd dat de methaanmarkt de afgelopen jaren een lichte vertraging heeft opgelopen.

Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting getuige zijn van een gestage groei van het marktaandeel van methaan als gevolg van het bestaan van ruwe oliereserves in de regio en activiteiten van de petrochemische industrie.

De Latijns-Amerikaanse regio zal naar verwachting een gematigde groei van het marktaandeel van methaan zien. De vraag naar brandstof en raketbrandstof zijn factoren die zullen bijdragen aan de groei van de methaanmarkt in de regio.

Competitief landschap:

Enkele van de spelers op de methaanmarkt zijn Royal Dutch, BP PLC, Shell PLC G3 Exploration, China National Offshore Oil Company, China National Petroleum Corporation, Oil and Natural Gas Corporation, Dart Energy Corporation, Black Diamond Energy Inc., American Gas Products, Halliburton Co., Senex Energy Limited, IGas Energy, TLOU Energy Ltd, Metgasco Ltd., Bow Energy etc.

Snel kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7373

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Ammoniak markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/ammonia-market-2405

Acrylonitril Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/acrylonitrile-market-2914

Calciumcarbonaat markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/calcium-carbonate-market-5383

Cellulose Esters Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/cellulose-esters-market-6981

Polyethyleen met lage dichtheid https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-density-polyethylene-market-7374

Fatty Alcohol Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/fatty-alcohol-market-7722

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Methane,Methane Market,Methane Industry