header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Super Capacitor Market Analysis, Size, Demand zal groeien met een CAGR van 23,90% tegen 2030

May 10, 2023 5:06 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De supercondensatormarkt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar oplossingen voor energieopslag, de groeiende acceptatie van elektrische voertuigen en de toenemende installaties voor hernieuwbare energie. De markt zal naar verwachting ook profiteren van de toenemende investeringen in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om de prestaties van supercondensatoren te verbeteren.

Het rapport benadrukt dat het toenemende gebruik van supercondensatoren in transporttoepassingen, zoals hybride en elektrische voertuigen, een van de belangrijkste factoren is die de groei van de supercondensatormarkt stimuleren. Supercondensatoren worden gebruikt als een energieopslagoplossing in deze voertuigen vanwege hun hoge vermogensdichtheid en snellaad- en ontlaadmogelijkheden.

Het rapport merkt ook op dat de toenemende vraag naar installaties voor hernieuwbare energie, zoals wind- en zonne-energiecentrales, naar verwachting de vraag naar supercondensatoren zal stimuleren. Deze installaties vereisen energieopslagoplossingen om de intermitterende aard van hernieuwbare energiebronnen aan te pakken.

Super Condensator Markt Belangrijkste spelers

Het rapport biedt een gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers die actief zijn op de markt voor supercondensatoren. Enkele van de belangrijkste spelers zijn

  • Maxwell Technologies Inc
  • Nesscap Energy Inc
  • Panasonic Corporation
  • Skelettechnologieën
  • Nippon Chemi-Con Corporatio

Deze spelers passen verschillende strategieën toe, zoals fusies en overnames, partnerschappen en samenwerkingen, om hun positie in de markt te versterken. In augustus 2020 kondigde Tesla bijvoorbeeld de overname aan van Maxwell Technologies, een toonaangevende speler op de markt voor supercondensatoren, om zijn oplossingen voor energieopslag te versterken.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2548

Super Condensator Marktsegmentatie

De markt voor supercondensatoren is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en regio. Per type is de markt gesegmenteerd in dubbellaagse condensatoren, pseudocondensatoren en hybride condensatoren. Door toepassing is de markt gesegmenteerd in automotive, energie, industrie, consumentenelektronica en andere. Het autosegment zal naar verwachting het grootste deel van de markt voor zijn rekening nemen tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse van de supercondensatormarkt

Het rapport biedt een regionale analyse van de markt voor supercondensatoren, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende acceptatie van elektrische voertuigen en installaties voor hernieuwbare energie in de regio. De regio is ook de thuisbasis van enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de markt.

Koop nu Premium Research Report: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2548

Trends in de branche

Het rapport belicht enkele van de belangrijkste trends in de markt voor supercondensatoren. Een van de belangrijkste trends is het toenemende gebruik van supercondensatoren in installaties voor hernieuwbare energie. Supercondensatoren worden gebruikt om overtollige energie op te slaan die wordt gegenereerd door hernieuwbare energiebronnen, die vervolgens kunnen worden gebruikt tijdens piekperiodes.

Een andere trend in de markt is het toenemende gebruik van supercondensatoren in datacenters. Supercondensatoren worden gebruikt als back-up stroombron voor datacenters, die een ononderbroken stroomvoorziening nodig hebben.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2548

Conclusie

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor supercondensatoren een sterke groei zal doormaken tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028. De toenemende vraag naar oplossingen voor energieopslag, de groeiende acceptatie van elektrische voertuigen en de toenemende installaties voor hernieuwbare energie zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. De markt zal naar verwachting ook profiteren van de toenemende investeringen in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om de prestaties van supercondensatoren te verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

Digital Mobile Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: per laag, per branche en regio – prognose tot 2030

USB-apparaten Markt: Informatie per type,Product, connectortype, toepassing en regio — prognose tot 2030

Draadloze oortelefoonmarkt, door, per technologie, per verkooppunt, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per technologie – Prognose 2030

Agriculture Robots Marktonderzoeksrapport Informatie per type, per toepassing en per regio – Marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Super Capacitor Market,Super Capacitor Market Trends,Super Capacitor industry,Super Capacitor Market Size,Super Capacitor Market Share