header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Roof Racks Marktverkoop, omzet, toekomstige ontwikkelingsstatus en trends door prognose 2030

May 11, 2023 5:45 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor dakdragers voor auto’s zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, volgens een nieuw rapport van Market Research Future. Het rapport voorspelt dat de markt zal groeien met een CAGR van 5,9% van 2023 tot 2030, waarbij de toenemende vraag naar voertuigen met extra opslagruimte de groei stimuleert.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor dakdragers voor auto’s is gesegmenteerd op basis van type, materiaal, toepassing en regio. Per type is de markt gesegmenteerd in dakrails, dakkoffers, fietsendragers, skidragers en andere. Op basis van materiaal is de markt gesegmenteerd in aluminium, staal en andere. Per toepassing is de markt gesegmenteerd in bedrijfsvoertuigen en personenauto’s.

Vraag de gratis voorbeeld-PDF van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3821

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Omvang van de markt

   2030: USD 2215,4 miljoen

  CAGR

   ~5,9%

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 & 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

   Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, materiaal en voertuigtype

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor dakdragers voor auto’s is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren aan de groei. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar voertuigen met extra opslagruimte in opkomende economieën zoals China en India.

Trends in de branche

Een van de belangrijkste trends in de wereldwijde markt voor dakdragers voor auto’s is de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en lichtgewicht dakdragers. Het toenemende bewustzijn over milieuoverwegingen en de behoefte aan brandstofefficiënte voertuigen drijft de vraag naar lichtgewicht dakdragers gemaakt van materialen zoals aluminium en koolstofvezel.

Een andere trend in de markt is de groeiende populariteit van geïntegreerde dakdragers, die zijn ingebouwd in het ontwerp van het voertuig in plaats van te worden toegevoegd als een aftermarket-accessoire. Deze geïntegreerde dakdragers zijn esthetisch aantrekkelijk en bieden een betere functionaliteit dan traditionele dakdragers.

Lees rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-roof-racks-market-3821

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor dakdragers voor auto’s zijn Thule Group, Yakima Products Inc., Cruzber SA, Rhino-Rack USA LLC, Malone Auto Racks, Mont Blanc Group AB, Atera GmbH, BOSAL, Hapro International BV en Perrycraft Inc.

Thule Group is een van de toonaangevende spelers op de markt en biedt een breed scala aan dakdragers voor verschillende soorten voertuigen. De producten van het bedrijf staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en het bedrijf is sterk aanwezig op de wereldmarkt.

Yakima Products Inc. is een andere belangrijke speler op de markt en biedt een reeks dakdragers en accessoires voor outdoorliefhebbers. De producten van het bedrijf zijn ontworpen om het gemakkelijker te maken om fietsen, ski’s en andere uitrusting op het dak van een voertuig te vervoeren.

Cruzber SA is een toonaangevende fabrikant van dakdragers voor bedrijfsvoertuigen en biedt producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven die extra opslagruimte op hun voertuigen nodig hebben.

Rhino-Rack USA LLC is een toonaangevende fabrikant van dakdragers voor personenauto’s en bedrijfsvoertuigen en biedt producten die zijn ontworpen om maximale duurzaamheid en functionaliteit te bieden.

Malone Auto Racks is een toonaangevende fabrikant van dakdragers en accessoires voor outdoorliefhebbers en biedt producten die zijn ontworpen om het gemakkelijk te maken om fietsen te vervoeren,kajaks en andere uitrusting op het dak van een voertuig.

Mont Blanc Group AB is een toonaangevende fabrikant van dakdragers en accessoires voor personenauto’s en bedrijfsvoertuigen en biedt producten die zijn ontworpen om maximale functionaliteit en duurzaamheid te bieden.

Atera GmbH is een toonaangevende fabrikant van dakdragers en accessoires voor personenauto’s en biedt producten die zijn ontworpen om eenvoudig te installeren en een hoog niveau van functionaliteit bieden.

BOSAL is een toonaangevende fabrikant van uitlaatsystemen en dakdragers voor personenauto’s en bedrijfsvoertuigen en biedt producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de auto-industrie, per Market Research Future:

Automotive Microcontrollers Marktgrootte 

Aviation MRO Logistics marktaandeel

Automotive OEM-marktgrootte

Marktaandeel koelwagenverhuur

Omvang van de logistieke markt van de vijfde partij (5PL)

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Roof Racks Market,Automotive Roof Racks Market Share,Automotive Roof Racks Market Research Report,Automotive Roof Racks Market Size,Automotive Roof Racks Market Trends,Automotive Roof Racks Market Growth