header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De 4D-printmarkt zal naar verwachting snel groeien met een CAGR van 43,1% en een marktwaarde van USD 510 miljoen bereiken in de periode 2022-2030

May 11, 2023 5:02 PM ET

De wereldwijde 4D-printmarkt zal naar verwachting groeien met USD 510 miljoen in de prognoseperiode (2022-2030)

 Marktinzichten in 4D-printen:

 De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar slimme en zelfaanpassende materialen, vooruitgang in de materiaalwetenschap en de groeiende toepassingen van de 4D-printmarkt in verschillende industrieën.

Covid-19 Impact op 4D-printmarkt

De Covid-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de 4D-printmarkt. De uitbraak van de pandemie heeft geleid tot de verstoring van de wereldwijde toeleveringsketens, wat heeft geleid tot een tekort aan grondstoffen en componenten, wat de productie en distributie van 4D-printapparatuur heeft beïnvloed. De pandemie heeft ook geleid tot de toenemende acceptatie van 4D-printen in de gezondheidszorg voor de productie van medische hulpmiddelen en implantaten. De verschuiving naar slimme en zelfaanpassende materialen zal naar verwachting doorgaan in het post-pandemische tijdperk, waardoor de marktgroei wordt gestimuleerd.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2692

Concurrentieanalyse

De wereldwijde 4D-printmarkt is zeer concurrerend, met verschillende belangrijke spelers die op de markt actief zijn. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Stratasys Ltd,
  • Hewlett-Packard Development Company,
  • P., Autodesk, Inc.,
  • 3D Systems Corporation
  • ExOne Bedrijf,
  • Materialize NV,
  • Organovo Holdings, Inc.,
  • Dassault Systèmes
  • EOS GmbH
  • Mcor Technologies Ltd

Trends in de branche

De 4D-printmarkt is getuige van verschillende trends die de marktgroei stimuleren. De toenemende vraag naar slimme en zelfaanpassende materialen is een van de belangrijkste trends in de markt. Slimme en zelfaanpassende materialen zijn in staat om hun eigenschappen aan te passen aan veranderende omgevingsomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën, zoals de gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart en de automobielindustrie.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/4d-printing-market-2692

Een andere belangrijke trend in de markt is de vooruitgang in de materiaalwetenschap. De ontwikkeling van nieuwe materialen, zoals vormgeheugenlegeringen, vormgeheugenpolymeren en elektroactieve polymeren, heeft de mogelijkheden van 4D-printen uitgebreid, waardoor de productie van complexe en functionele structuren mogelijk wordt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde 4D-printmarkt is gesegmenteerd op basis van materiaal, eindgebruiksindustrie en regio.

Per materiaal is de markt gesegmenteerd in vormgeheugenlegeringen, vormgeheugenpolymeren, elektroactieve polymeren en andere. Het segment vormgeheugenlegeringen zal naar verwachting de markt domineren gedurende de prognoseperiode vanwege de hoge sterkte en vormgeheugeneigenschappen.

Door de eindgebruiksindustrie is de markt gesegmenteerd in lucht- en ruimtevaart, automotive, gezondheidszorg en andere. Verwacht wordt dat het gezondheidszorgsegment de markt in de prognoseperiode zal domineren vanwege de toenemende acceptatie van 4D-printen bij de productie van medische hulpmiddelen en implantaten.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2692

Regionale analyse

De wereldwijde 4D-printmarkt is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren gedurende de prognoseperiode vanwege de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers en de groeiende toepassingen van 4D-printen in de gezondheidszorg en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Europa zal naar verwachting de op een na grootste markt zijn vanwege de toenemende acceptatie van 4D-printen in de auto- en ruimtevaartindustrie. De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR gedurende de prognoseperiode als gevolg van de toenemende investeringen in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem (, High-Integrity Pressure Protection Systems, Distributed Control Systems – Forecast until 2030

Markt voor fabrieksautomatisering Rapport: Per type, per technologie en per eindgebruiker –Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport: Informatie per product, per industrie en per gevaar – Prognose tot 2030

CNC Controller Markt Rapport: Informatie per product, per component, per astype, per toepassing, per eindgebruiker, per regio – prognose tot 2030

Markt voor trillingsmonitoring Onderzoeksrapport: Per onderdeel, per systeemtype, per implementatie, per eindgebruiker – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  4D printing market,4D printing market Size,4D printing market Share,4D printing market Growth,4D printing market Demand,4D printing market Analysis,4D printing Industry,4D printing market Trends