header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groene ammoniakmarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 73,50% in de prognoseperiode 2023-2032

May 11, 2023 5:00 PM ET

De MRFR-analyserapporten voorspellen dat de groene ammoniakmarkt naar verwachting zal toenemen van USD 0,5 miljard in 2023 tot USD 39,9 miljard in 2032, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 73,50% tussen 2023 en 2032. Veel belangrijke marktfactoren hebben bijgedragen aan de groei van de markt gedurende de prognoseperiode, waaronder een toename van groene waterstofprojecten, verhoogde investeringen in de op waterstof gebaseerde economie en een stijgende vraag naar groene ammoniak in de landbouw- en energieopwekkingssectoren.

De stijgende landbouwproductiviteit, met name in Azië en Afrika, drijft de wereldwijde consumptie van meststoffen op. Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie steeg het wereldwijde gebruik van meststoffen van 2021 tot 2022 met 5,4% op jaarbasis, met meer verwachte stijgingen in de toekomst. Het toegenomen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen heeft echter geleid tot een afnemende bodemkwaliteit, waardoor duurzame landbouwoplossingen zijn ontwikkeld. Om aan deze behoefte te voldoen, schakelen chemische fabrikanten over op milieuvriendelijkere en duurzamere producten, zoals groene ammoniak. Als gevolg van deze trend zal de verkoop van groene ammoniak naar verwachting omhoogschieten.

Vanwege de druk op de scheepvaartindustrie om de koolstofemissies te minimaliseren, is groene ammoniak de ideale oplossing omdat het een lagere volumetrische energiedichtheid heeft dan andere brandstoffen, waardoor opslag levensvatbaar is. Bovendien stimuleren gunstige regels en voorschriften voor koolstofarme emissies, evenals de stijgende vraag naar brandstof van de maritieme industrie, de marktexpansie.

Tegen 2040 zal hernieuwbare ammoniak naar verwachting een basisstof zijn. Dit komt omdat verschillende regeringen hun inspanningen intensiveren om koolstofemissies te verminderen of te elimineren. Tijdens de projectieperiode zal het product naar verwachting een waardevolle grondstof worden voor het verplaatsen van hernieuwbare energie over de grenzen heen. Bovendien zal de toenemende vraag naar groene ammoniak in verschillende eindgebruiksindustrieën zoals kunstmest, energieproductie, koeltransport en andere waarschijnlijk de groei van de industrie stimuleren. Bovendien zal de stijgende vraag naar groene ammoniak in industriële grondstoffen, zoals farmaceutische producten, waarschijnlijk de marktuitbreiding stimuleren.

Omdat meststoffen, zoals ammoniak, nodig zijn in het productieproces van groene ammoniak, wordt bovendien voorspeld dat een toename van de vraag naar kunstmest zal leiden tot een aanzienlijke toename van het ammoniakgebruik. In eerste instantie kan slechts een klein aantal klanten zich de verhoogde prijs van groene ammoniak veroorloven. Wanneer deze duurzame keuze echter markttractie krijgt, kunnen meer klanten het gaan gebruiken. Op de lange termijn zou dit resulteren in een wijdverbreid gebruik van groene ammoniak in de industriële en kunstmestmarkten, waardoor de wereldwijde groene ammoniakmarkt CAGR zou worden aangewakkerd.

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11519

Toonaangevende marktspelers besteden veel aan R&D om hun productassortiment te vergroten, waardoor de markt voor groene ammoniak nog meer zal groeien. Belangrijke marktontwikkelingen zijn onder meer nieuwe productreleases, contractuele afspraken, fusies en overnames, hogere investeringen en samenwerking met andere organisaties. Om te groeien en te gedijen in een meer concurrerende en toenemende marktomgeving, moet de groene ammoniakbusiness kosteneffectieve producten leveren.

Belangrijke bedrijven die zijn geïdentificeerd in de groene ammoniakmarkt zijn onder meer:

Siemens AG, NEL ASA, ThyssenKrupp, ITM Power, CF Industries Holdings, Inc., Ballard Power Systems, AMMPower Corp, FUELPOSITIVE Corporation, Haldor Topsoe, Uniper, Hyport Duqm, Enapter, Starfire Energy, Engie, BASF SE, Yara International, Hiringa Energy, Queensland Nitrates Pty Ltd.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport Green Ammonia Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-ammonia-market-11519

Hoogtepunten van de markt

Groene ammoniak wordt gemaakt van waterstof geproduceerd door waterelektrolyse met behulp van alternatieve energie, en het ontwikkelt zich als een mogelijke energiedrager voor een reeks toepassingen omdat de kosten van het creëren van hernieuwbare energie dramatisch dalen. Ammoniak wordt vooral gebruikt als meststof in de landbouw, een veld waarvan de milieu-impact onder de loep wordt genomen. De productie van groene ammoniak wordt steeds populairder naarmate de behoefte aan volledig hernieuwbare en koolstofvrije processen groeit.

Het aantal groene waterstofprojecten groeit naarmate meer landen hun investeringen richten op de ontwikkeling van een op waterstof gebaseerde economie. Het potentieel voor hergebruik van koolstofvrije waterstof op langere termijn bij de productie van groene ammoniak zal naar verwachting toenemen als gevolg van investeringen in waterstofinfrastructuur. Daarnaast is deDe overgang naar koolstofvrije stoffen door decarbonisatie zal naar verwachting het gebruik van groene ammoniak stimuleren, wat naar verwachting de groei van de wereldwijde groene ammoniakmarkt zal bevorderen.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11519

Segmentatie

De wereldwijde markt voor groene ammoniak is gesegmenteerd op basis van technologie, toepassing en regio.

Door technologie is de groene ammoniakmarkt gesegmenteerd in alkalische waterelektrolyse, protonuitwisselingsmembraanelektrolyse en vaste oxide-elektrolyse. Hiervan had het protonuitwisselingsmembraanelektrolysesegment een dominant aandeel in de marktomzet en zal naar verwachting dominant zijn gedurende de prognoseperiode.

Door toepassingen is de groene ammoniakmarkt gesegmenteerd in energieopwekking, transport en industriële grondstoffen. Hiervan had het transportsegment het grootste aandeel in de marktomzet en zal naar verwachting in de prognoseperiode aanhouden.

Per regio is de markt voor groene ammoniak gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Deze markt zal gedomineerd worden door de Noord-Amerikaanse groene ammoniakmarkt. Deze groei wordt toegeschreven aan de adoptie van elektrische voertuigen in het gebied en de toegenomen R&D voor waterstofopwekking. Bovendien wordt de marktgroei ondersteund door hulp van de overheid, verhoogde participatie van investeerders en de bruikbaarheid van de technologie in het gebied.

Van 2023 tot 2032 zal de Europese groene ammoniakmarkt zich naar verwachting het snelst ontwikkelen. Er is veel vraag naar het product in Spanje en Duitsland vanwege het toenemende gebruik van technologische vooruitgang. Nu de industrie steeds meer geconcentreerd wordt, herbergt Europa een overvloed aan ammoniakproductiefaciliteiten en biedt het een grote kans voor fabrikanten.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11519

Bovendien had de Duitse groene ammoniakmarkt het hoogste marktaandeel, terwijl de Spaanse markt voor groene ammoniak de snelst groeiende in de Europese regio was.

De aziatisch-pacifische markt voor groene ammoniak is de op een na grootste ter wereld. Dit komt door overheidsbeleid en -activiteiten gericht op het verminderen van koolstofemissies en het bevorderen van hernieuwbare energie. Zo heeft de Indiase overheid subsidies toegekend om het gebruik van elektrische voertuigen in het hele land aan te moedigen. Bovendien had de Chinese markt voor groene ammoniak het grootste marktaandeel, terwijl de groene ammoniakmarkt van India het snelst groeide in de regio Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over chemische industrie, door Market Research Future:

Barite Markt  https://www.marketresearchfuture.com/reports/barite-market-2035

Cement markt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/cement-market-2047

Graphene Market        https://www.marketresearchfuture.com/reports/graphene-market-2987

Fumed Silica Market  https://www.marketresearchfuture.com/reports/fumed-silica-market-4542

Nanocellulose Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/nanocellulose-market-4554

Abrasives Market        https://www.marketresearchfuture.com/reports/abrasives-market-5391

Composieten markt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/composites-market-5399

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat u het meest helpt te beantwoordenBelangrijke vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Green Ammonia,Green Ammonia Market,Green Ammonia Industry