header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor batterijopslagomvormers groeit tegen 2030 met een CAGR van 11,5%, als gevolg van de groeiende focus op elektrificatie op het platteland wereldwijd

May 11, 2023 2:38 PM ET

Inzichten in de batterijopslagomvormerindustrie:

De wereldwijde markt voor batterijopslagomvormers wordt geschat op USD 56.230 miljoen in 2030, met een CAGR van 11,5% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

De batterijopslagomvormerindustrie speelt een cruciale rol op het gebied van hernieuwbare energie en energieopslag. Batterijopslagomvormers zijn apparaten die de gelijkstroom (DC) die door batterijen wordt geproduceerd, omzetten in wisselstroom (AC) die kan worden gebruikt om elektrische apparaten van stroom te voorzien en terug te voeren naar het net.

De industrie heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van de toenemende vraag naar oplossingen voor energieopslag, de integratie van hernieuwbare energiebronnen in het net en de behoefte aan back-upstroomsystemen.

Vraag gratis voorbeeldrapport aan voor Business Insights @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8728

Belangrijkste spelers:

De prominente spelers op de wereldwijde markt voor batterijopslagomvormers zijn Dynapower (VS), Robert Bosch GmbH (Duitsland), SMA (Duitsland), KACO (Duitsland), Parker-Hannifin Corporation (VS), ABB (Zwitserland), Princeton (VS), Eaton (Ierland), SUNGROW (China), CLOU (China), TRIED (VS) en Zhicheng Champion (China).

Industrie drivers:

De proliferatie van industriële, commerciële en utiliteitssectoren is de belangrijkste aanjager van de markt voor batterijopslagomvormers. De eeuwigdurende stroomvoorziening is van vitaal belang voor machines in het industriële proces, wat de vraag naar opslagenergiesystemen voedt, waardoor de wereldwijde marktgroei wordt versneld. Batterijopslagomvormers kunnen energie met een hoge dichtheid leveren, wat helpt bij het soepel functioneren van het productieproces in andere sectoren. Snelle verstedelijking en een boost in residentiële activiteiten stimuleren de vraag naar omvormers voor batterijopslag. Ook zijn batterijopslagomvormers veilig en ondersteunen ze overheidsvoorschriften om te werken in residentiële en industriële gebieden. Batterijopslagomvormer heeft echter een korte levensduur en vereist hogere kosten om batterijen te vervangen of op te laden, die fungeren als nette beperkingen van de wereldwijde markt voor batterijopslagomvormers.

De omzet van de batterijopslagomvormer zal in de prognoseperiode toenemen, omdat de markt in de periode een onthullende overgang zal meemaken. Er zijn tal van factoren, zoals de groei van de vraag naar duurzame stroomvoorziening, gevolgd door de samengestelde vraag naar DC / AC-omvormers die zijn geclusterd rond onderstations of opslagbatterijen die de wereldwijde groei van de batterijopslagomvormermarkt gedurende de periode onderbouwen.

COVID-19 Impact op de markt voor batterijopslagomvormers:

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor batterijopslagomvormers. Aan de ene kant heeft de pandemie verstoringen veroorzaakt in de wereldwijde toeleveringsketen, wat heeft geleid tot vertragingen in de productie en verzending van componenten en eindproducten. Aan de andere kant heeft de pandemie ook nieuwe kansen gecreëerd voor de markt voor batterijopslagomvormers.

Een van de belangrijkste gevolgen van de pandemie op de markt voor batterijopslagomvormers is de verstoring van de toeleveringsketen. Veel fabrikanten van batterijopslagomvormers en hun componenten bevinden zich in Azië, dat hard werd getroffen door de pandemie. Als gevolg hiervan werden fabrieken gedwongen om te sluiten of op verminderde capaciteit te werken, waardoor vertragingen in de productie en verzending ontstonden. Dit leidde tot tekorten aan bepaalde componenten en hogere prijzen voor andere.

Verzoek om een aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8728

Regionale analyse:

 • Noord-Amerika
 • Azië-Pacific
 • Europa
 • Midden-Oosten
 • Afrika
 • Zuid-Amerika

De wereldwijde markt voor batterijopslagomvormers is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor batterijopslagomvormers. Factoren zoals het versnellen van overheidsinitiatieven om hernieuwbare energie te bevorderenEnergie en de aanwezigheid van verschillende batterijfabrikanten in deze regio zijn belangrijke trends op het gebied van batterijopslagomvormers. Ook de focus van de opfok op het aanpakken van de stijgende vervuilingsniveaus door milieuvriendelijke oplossingen voor energieopwekking in deze landen te verhogen, verhoogt de marktomvang van batterijopslagomvormers in de regio. De APAC-regio komt op als de hub voor fabrikanten van batterijopslagomvormers, omdat de vraag naar omvormers in regionale landen zoals India, Japan en China op grote schaal groeit.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor batterijopslagomvormers is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

 • Eenfasige elektrische stroom
 • Driefasig elektrisch vermogen

Per toepassing

 • Commercieel gebruik
 • Residentieel gebruik

Per regio

 • Noord-Amerika
 • Azië-Pacific
 • Europa
 • Midden-Oosten
 • Afrika
 • Zuid-Amerika

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8728

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

 1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
 2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
 3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
 4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u volgen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
 5. Wat zal de toekomstige groei van de markt zijn?
 6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Battery Storage Inverter Market,Battery Storage Inverter Market Trends,Battery Storage Inverter Market Demand,Battery Storage Inverter Market Growth