header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektromotoren zal tegen 2030 USD 169,36 miljard bereiken met een CAGR van 20,50% | Continental AG (Duitsland), Hitachi Automotive Systems Ltd. (Japan), Tesla Inc. (VS)

May 11, 2023 5:11 PM ET

Marktoverzicht:

Bovendien wordt verwacht dat de wereldwijde markt  voor elektrische voertuigmotoren zal stijgen met een CAGR van 20,50% met een aanzienlijke waarde gedurende het verwachte jaar 2023-2030.

De markt voor EV-motoren is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, gedreven door verschillende factoren. Toenemende bezorgdheid over het milieu, strenge emissievoorschriften en een groeiende focus op het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen hebben de acceptatie van elektrische voertuigen gestimuleerd. Als gevolg hiervan is de vraag naar efficiënte en krachtige EV-motoren enorm gestegen.

Get Free Sample PDF Brochure @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5385 

De uitbreiding van de sector van elektrische voertuigen en de aanscherping van de vervuilingsbeperkingen van de overheid zijn de belangrijkste aanjagers van de markt voor motoren voor elektrische voertuigen. De marktuitbreiding wordt belemmerd door de hoge initiële kosten van elektromotoren en hun hoge onderhoudskosten. Bovendien wordt verwacht dat, ondanks deze moeilijkheden, technologische ontwikkeling, zoals de productie van energie-efficiënte motoren, de marktexpansie binnenkort zal versnellen. Daarnaast wordt verwacht dat een toename van overheidsactiviteiten rond elektrische auto’s verschillende kansen zou bieden voor de uitbreiding van de markt.

Elektromagnetische inductie is de basis voor het bedienen van elektromotoren, die elektromechanische apparaten zijn. Ze zijn sterk en uiterst efficiënt, hebben weinig onderhoud nodig, verbruiken minder energie en hebben een hoge tolerantie voor het veranderen van spanningen. Elektromotoren zijn veel goedkoper in vergelijking met een motor die wordt aangedreven door fossiele brandstoffen. Elektromotoren worden gebruikt in industriële ventilatoren, werktuigmachines, compressoren, elektrische auto’s, huishoudelijke apparaten, harde schijven en andere apparaten in verschillende sectoren, van auto’s tot olie en gas.

Marktsegmentatie:

De wereldmarkt is gesegmenteerd in drie secties. Het nominaal vermogen is onderverdeeld in >80 kW, 40 kW-80 kW en <40 kW. De sectie motortype is ingedeeld in D.C. borstelloze motoren, DC borstelmotoren, inductiemotoren, geschakelde reluctantiemotoren en synchrone motoren. De regionale basis is verder verdeeld in vijf secties Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Regionale analyse:

Door de toegenomen E.V.-verkoop, voornamelijk uit China, heeft Azië-Pacific wereldwijd het meeste marktaandeel gewonnen voor elektromotoren voor elektrische voertuigen. ‘s Werelds grootste producent en koper van elektrische auto’s is China. De binnenlandse vraag wordt ondersteund door overheidsnormen voor luchtkwaliteit, gunstige regelgeving en nationale verkoopdoelstellingen. Zo heeft China verplicht gesteld dat producenten van elektrische of hybride auto’s moeten voldoen aan een quotum van ten minste 10% van alle nieuwe verkopen. Peking geeft slechts 10.000 vergunningen voor het registreren van voertuigen met verbrandingsmotor per maand om zijn burgers aan te moedigen over te stappen op elektrische voertuigen.

De autosector kan nu niet bestaan zonder elektrische voertuigen. Het biedt een middel om vervuiling en andere broeikasgasemissies te minimaliseren en tegelijkertijd energie-efficiëntie te bereiken. De belangrijkste oorzaken van deze stijging zijn de toenemende bezorgdheid over het milieu en gunstige overheidsmaatregelen.

Industrieel Nieuws:

De vraag naar elektrische motorvoertuigen neemt toe op verschillende geografische locaties, waardoor de ontwikkeling van de elektrische voertuigmotorenindustrie wordt bevorderd en extra kansen worden gecreëerd voor fabrikanten en belangrijke spelers op de markt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-motor-market-5385 

Meer trending rapporten hier

Marktonderzoek naar elektrische bedrijfsvoertuigen

Intelligent Traffic Management System Marktonderzoek

Automotive regensensoren marktgroei

Automotive Charge Air Cooler Marktonderzoek

Over Market Research Future –

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteitsmarkt te biedenonderzoeks- en inlichtingendiensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Motors Market,Electric Motors Market size,Electric Motors Market share,Electric Motors Market growth,Electric Motors Market trends,Electric Motors Market report,Electric Motors Market insights,Electric Motors Market outlook