header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor haarverlenging wordt gedreven door een toenemend gebruik van kunsthaar als vervanging van haarkleuring, groeiende haaruitvalproblemen om de groei van de industrie te stimuleren met een gezonde CAGR van 6,0% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

May 11, 2023 10:00 AM ET

Haarverlenging Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde haarverlengingsmarkt naar verwachting een CAGR van 6,0% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 10,2 miljard hebben in 2030.

Hairextensions worden gebruikt om lengte, volume en volheid toe te voegen aan natuurlijk haar en zijn er in verschillende stijlen, kleuren en texturen. Ze zijn populair bij vrouwen die hun uiterlijk snel en gemakkelijk willen veranderen zonder te hoeven wachten tot hun haar groeit.

 

Hair Extension

 

De markt voor hairextensions wordt gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar hairextensions onder beroemdheden en de modebewuste bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en veranderende modetrends. De beschikbaarheid van hairextensions in verschillende stijlen en kleuren heeft ook bijgedragen aan de groei van de markt.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6544

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor haarverlenging is de grootste ter wereld, gedreven door factoren zoals het hoge besteedbare inkomen van consumenten, de aanwezigheid van een groot aantal salons en de populariteit van hairextensions onder beroemdheden. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in de regio.

De Europese markt voor haarverlenging is ook belangrijk, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland als belangrijke markten. De markt wordt gedreven door de toenemende populariteit van hairextensions onder jongeren en de aanwezigheid van een groot aantal professionele kappers.

De Aziatisch-Pacifische markt voor haarverlenging groeit snel, gedreven door factoren zoals het toenemende besteedbare inkomen van consumenten, de populariteit van hairextensions onder jongeren en de opkomst van e-commerceplatforms. Landen als China, Japan en Zuid-Korea zijn belangrijke markten in de regio.

Verzoek om aanpassingsrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6544

Marktsegmentatie

De wereldwijde haaruitbreidingsmarkt is gesegmenteerd in producttype, eindgebruiker en distributiekanaal.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in synthetische hairextensions, human hair extensions en animal hair extensions.

Op basis van de Eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in vrouwen en mannen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hair-extension-market-6544

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn GREAT LENGTHS UNIVERSAL HAIR EXTENSIONS SRL, BALMAIN HAIR GROUP B.V. en Easihair pro-USA, CAP. ORIGINAL USA, Donna Bella Hair, Cinderella Hair Extensions, Racoon International Viva Femina Inc., Femme Hair Extensions, Evergreen Products Group Limited.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Rapport d’étude de marché mondial des produits de soins de la peau au CBD par type de produit (hydratants et crèmes, huiles, sérums, nettoyants, autres), par catégorie (biologique, conventionnel) et par canal de distribution (en magasin, hors magasin) – Prévisions jusqu’en 2030

Marché des cadeaux personnalisés informations par type de produit (vêtements personnalisés, chocolats personnalisés ; plateaux de chocolat, accessoires personnalisés, cadeaux personnalisés pour enfants, accessoires de bureau, cadres photo personnalisés  ; décoration murale et autres), utilisateur final (femmes, unisexes, enfants, hommes), canal de distribution ( EN MAGASIN (hors magasin) et région (Amérique du Nord, Europe, Asie-Pacifique et reste du monde) – Prévisions jusqu’en 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers studeertCovid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Hair Extension Market,Global Hair Extension Market,Hair Extension Market Overview,Hair Extension Industry,Hair Extension Market Research,Hair Extension Market Growth,Hair Extension Industry Analysis,Hair Extension Market Size,Hair Extension Market Share,Hair Extension Market Trends,Hair Extension Market Scope,Hair Extension Market Statistics,Hair Extension Market Research Report,Hair Extension Market Forecast