header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vacuümisolatiepanelen zal groeien met 4,70% CAGR en tegen 2032 USD 8,9 miljard bereiken

May 11, 2023 4:00 PM ET

Vacuümisolatiepanelen (VIP’s) zijn speciaal ontworpen panelen met een vacuüm voor straling. De dunne vorm van het paneel kan leiden tot integratie in verschillende apparaten zonder afbreuk te doen aan de vorm. Op deze manier kunnen dakramen, balkons en moeilijke ruimtes gemakkelijk worden geïsoleerd. Het vertraagt eventuele interne temperatuurschommelingen met een aanzienlijke tijd. Het wereldwijde marktrapport voor vacuümisolatiepanelen van Market Research Future (MRFR) behandelt trends, kansen en uitdagingen waarmee marktleiders worden geconfronteerd voor de periode van 2023 tot 2032 (prognoseperiode). De COVID-19-uitbraak en de gevolgen ervan voor de industrie worden in de markt onderzocht.

Reikwijdte van de markt

De wereldwijde markt voor vacuümisolatiepanelen zal naar verwachting groeien met CAGR van ongeveer 4,70% in 2032, volgens MRFR. Fragiliteit, duurzaamheid en vorm van VIP’s kunnen de vraag gedurende de prognoseperiode stimuleren. Regelgeving van het Internationaal Energieagentschap voor energiebesparing kan een goed voorteken zijn voor de markt. De heropleving van de bouwsector en de behoefte aan energiebesparende maatregelen kunnen gunstig zijn voor de markt. Thermische weerstand van VIP’s is cruciaal voor de stijgende vraag.

Het veilig vervoeren van bederfelijke goederen over grote afstanden kan de vraag naar vacuümisolatiepanelen vanuit de koude logistiek en transportindustrie doen toenemen. Vaccins, medicijnen en andere geneesmiddelen worden op een vergelijkbare manier vervoerd.

Maar schommelingen in grondstoffen kunnen de marktgroei belemmeren.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2438 

Segmentatie

Door materiaal is het gesegmenteerd in glasvezel, silica en anderen. Het silicasegment kan een groot marktaandeel veroveren vanwege het gebruik ervan in de bouwsector. Aan de andere kant kan het glasvezelsegment een geweldige groeisnelheid vertonen vanwege het gebruik ervan in de koelsector. Hoge thermische efficiëntie en lage thermische geleidbaarheid zijn kenmerken van glasvezel VIP’s die klanten aantrekken. Snelle verstedelijking kan de groei van het segment gedurende de prognoseperiode stimuleren.

Per type is het verdeeld in platte en speciale vorm. Het vlakke segment wordt aangeprezen om de wereldwijde markt voor vacuümisolatiepanelen te domineren vanwege het productieproces en de hogere thermische isolatiewaarden in vergelijking met zijn tegenhanger.

Spreek met analist: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2438

Door eindgebruik is het gesegmenteerd in logistiek, bouw, huishoudelijke apparaten en andere. De bouwsector zal naar verwachting de grootste eindgebruiker van de markt zijn als gevolg van de opkomst van infrastructurele projecten. De behoefte aan energie-efficiënte infrastructuur te midden van de uitputtende reserves van fossiele brandstoffen kan de groei van het segment gedurende de prognoseperiode ondersteunen. De COVID-19-pandemie heeft echter de rem op nieuwe projecten gestopt vanwege bewegingsbeperkingen en beperking van de infectiecijfers. Dit kan leiden tot een dip in de verkoop op de wereldwijde VIP-markt.

Regionale analyse

Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor vacuümisolatiepanelen, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. De snelle groei van de bouwsector in de regio stimuleert de vraag naar vacuümisolatiepanelen. Deze regio zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode. Het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen kan vruchtbaar zijn voor de markt in de regio, omdat landen hun duurzaamheidsratio willen verhogen. Consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en vervangbare inkomensniveaus van klanten kunnen de behoefte aan vacuümisolatiepanelen stimuleren.

Toegang tot rapportdetails https://www.marketresearchfuture.com/reports/vacuum-insulation-panels-market-2438 

Concurrentievooruitzichten

ThermoCor (VS), Porextherm Dämmstoffe GmbH (Duitsland), Vacutherm Ltd. (VK), Hanita Coatings RCA Ltd. (Isreal), Cargill Incorporated en anderen proberen de marktvraag te vergroten door te investeren in R&D-activiteiten.

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws: 

Maart 1, 2023 —  Lauda Dr. R. Wobser GmbH & Co. KG (Duitsland), een toonaangevende wereldwijde leverancier van individuele temperatuurregelingsoplossingen, heeft nieuwe ultravriezers gelanceerd voor de veilige opslag van vaccins en waardevolle monsters. Versafreeze ultravriezers bieden state-of-the-art koeltechnologie, uitstekende isolerende eigenschappen en betrouwbare bescherming.

Gemaakt met eenVersafreeze ultravriezers zijn speciaal ontworpen voor de extreme diepvriesopslagvereisten voor vaccinproducenten, farmaceutische dienstverleners en onderzoekslaboratoria, waardoor de veilige opslag van temperatuurgevoelige vaccins, chemische stoffen / biologische monsters en waardevolle geneesmiddelen wordt gegarandeerd.  

Gerelateerd rapport

Verreikers Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/telehandlers-market-8169

GRP Pipes Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/grp-pipes-market-8262

Luxe vinyltegels markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/luxury-vinyl-tiles-market-8263

Bovenloopkranen Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/overhead-cranes-market-8265

Motor Graders Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/motor-graders-market-8266

Siding Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/siding-market-8355

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected] 

Website: https://www.marketresearchfuture.com 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Vacuum Insulation Panels,Vacuum Insulation Panels Market,Vacuum Insulation Panels Market Size