header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De organische peroxidemarkt zal naar verwachting usd 2,46 miljard bereiken in 2032 | MRFR

May 11, 2023 5:00 PM ET

Een organisch peroxide ontstaat wanneer er twee zuurstofatomen aanwezig zijn in een organisch molecuul. Het is een stof die in kleur varieert van wit tot geel en vast, vloeibaar of pasta-achtig kan zijn. Het ontleedt snel, wat ernstige verbranding en explosieve ontbinding veroorzaakt. In tegenstelling tot onverdund organisch peroxide, dat onstabiel is bij blootstelling aan hitte of fysieke schokken, reageren sommige stoffen, zoals water, minerale spiritus en ftalaatesters, niet met organische peroxiden. In plaats daarvan worden ze gebruikt om organisch peroxide te verdunnen. Vanwege hun onderscheidende kenmerken zijn deze organische peroxideverbindingen perfect voor gebruik in verschillende eindgebruiksindustrieën, waaronder persoonlijke verzorging, coatings en kleefstoffen, papier en textiel, detergenten, polymeren en rubber en andere.

De omvang van de organische peroxidemarkt werd geschat op USD 1,7 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 1,77 miljard bereiken in 2023 tot USD 2,46 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Marktdynamiek

Stuurprogramma ‘s

De groeiende vraag naar PVC en andere kunststoffen uit verschillende eindgebruiksindustrieën is de belangrijkste drijvende factor achter de groei van de organische peroxidemarkt. De toename van de chemische industrie in opkomende landen zoals China, Indonesië en India zal naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren stimuleren. De groeiende vraag naar hoogwaardige kunststoffen en rubbers, snelle industrialisatie, toenemende expansie van de papier- en textielindustrie zijn de factoren die de marktgroei stimuleren. Groeiende toeristische activiteiten in de opkomende landen, samen met de toenemende wasindustrie, voedt het verbruik van wasmiddel, waardoor de groei van de organische peroxidemarkt toeneemt.

De toenemende acceptatie van organisch peroxide in coatings in combinatie met de groeiende productie en verkoop van auto’s zal naar verwachting de marktgroei in de beoordelingsperiode bevorderen. Stijgende bouw- en bouwactiviteiten in combinatie met een groeiend gebruik van lijm geproduceerd uit organisch peroxide zullen naar verwachting de marktgroei in de schattingsperiode stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking in ontwikkelingslanden in combinatie met het toenemende gebruik van persoonlijke verzorgingsproducten de groei van de markt zal stimuleren.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5501

Zelfbeheersing

Toenemende regelgeving voor het gebruik van producten in voedseltoepassingen beperkt de marktgroei. Veiligheid, handling en transport zijn de belangrijkste zorgen die de marktgroei afremmen. Om echter elke vorm van gevaar te voorkomen, richten bedrijven zich op de verschillende verpakkingsopties voor het omgaan met organisch peroxide.

Kansen

Toenemend onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot de multifunctionaliteit creëert een kans om de groei van de markt te stimuleren. De groeiende vraag naar hernieuwbare grondstoffen als gevolg van de vraag naar een schone en veilige omgeving en de ontwikkelingen in het product stuwen de marktgroei. Organische peroxiden worden op multifunctionele manieren gebruikt die een lucratieve kans bieden voor de marktspelers om de marktgroei in de komende jaren te vergroten.

Uitdagingen

De toenemende regelgeving in de import en export van organisch peroxide zal naar verwachting de marktgroei belemmeren.

Marktsegmentatie:

De markt voor organische peroxide is verdeeld in segmenten op basis van type, toepassing en geografie. De markt is verdeeld in ketonperoxide, diacetylperoxide, percarbonaten, peroxy ketalen en andere, afhankelijk van het type. Peroxyesters, dialkylperoxiden en hydroperoxiden zijn voorbeelden van het andere type. De organische peroxidemarkt is gesegmenteerd op basis van toepassing in coatings en lijmen, persoonlijke verzorging, wasmiddelen, kunststoffen en rubber, papier en textiel en andere. De markt is verdeeld in Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika op basis van regio.

Regionale analyse:

Europa, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn de vijf geografische segmenten die de wereldmarkt voor organisch peroxide vormen. Azië-Pacific, dat in 2016 goed was voor 34,8% van de wereldmarkt, zal naar verwachting aanzienlijk groeien met een gezonde CAGR tijdens de beoordelingsperiode van 2017-2023. Dit is te wijten aan de stijgende vraag vanuit verschillende eindgebruiksindustrieën, waaronder de bouw- en constructie-, elektronica-, automobiel- en gezondheidszorgsector. Thailand, Singapore, Zuid-Korea, Japan, India, Vietnam, China, Maleisië, Taiwan en de rest van Azië-Pacific vormen de organische peroxidemarkt in deze regio. Vanwegegroeiende industriële complexen en een stijgende vraag naar plastic artikelen op de wereldmarkten, die wordt gedreven door de eenvoud waarin plastic producten kunnen worden vervaardigd, zullen China en India waarschijnlijk hun dominante posities in de Regio Azië-Pacific behouden.

Rapportvoorbeeld downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5501

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers die actief zijn op de markt voor organische peroxide zijn onder andere United Initiators (VS), Pergan GmbH (Duitsland), Arkema S.A. (Frankrijk), Akzonobel N.V. (Nederland), NOF Corporation (Japan), Chinasun Speciality Chemicals Co., Ltd. (China), MPI Chemie B.V. (Nederland), Akpa (Turkije), Vanderbilt Chemicals, LLC (VS), ACE Chemical Corp (Taiwan), Plasti Pigments Pvt. Ltd. (India).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Organic Peroxide,Organic Peroxide Market,Organic Peroxide Market Size