header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde entertainment- en mediamarkt zal naar verwachting tegen 2032 een waarde van US $ 6.056,3 miljard accumuleren met een CAGR van 9,1% in 2023-2032: MRFR-studie

May 11, 2023 5:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse werd de omvang van de “wereldwijde entertainment- en mediamarkt” in 2022 gewaardeerd op USD 2.580,0 miljard. De entertainment- en mediamarktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 2.763,4 miljard in 2023 tot USD 6.056,3 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,1% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Entertainment en Media Marktonderzoek Rapport Informatie per type (boeken en tijdschriften, films, sociale media, muziek en theater, animatie, gaming en gokken, buitenreclame, radio-uitzendingen, pretpark / faciliteiten, sport, speelgoed en kunst), toepassing (bedraad en draadloos), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2032

Marktsegmentatie

De wereldwijde entertainment- en mediamarkt is gesegmenteerd op basis van type en toepassing.

Op basis van type: Boeken & Tijdschriften, Films, Social Media, Muziek & Theater, Animatie, Gaming & Gokken, Buitenreclame, Radio-uitzendingen, Pretpark/faciliteiten, Sport, Speelgoed en Kunst

Op basis van toepassing: Bedraad en draadloos

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7773

De verschuiving naar werken op afstand en de toegenomen tijd thuis leidden ook tot veranderingen in het consumentengedrag, met een toename van de vraag naar streamingdiensten en online inhoud. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke boost voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in digitale media, zoals Netflix en Amazon Prime Video.

Regionale analyse

Regionaal is de impact van COVID-19 op de entertainment- en mediamarkt gevarieerd. De Noord-Amerikaanse markt, qua omzet de grootste markt, werd hard geraakt door de pandemie door de sluiting van theaters en pretparken. De toename van de vraag naar streamingdiensten heeft echter geholpen om de verliezen te beperken.

Daarentegen heeft de Aziatisch-Pacifische markt ondanks de pandemie groei doorgemaakt, gedreven door de toegenomen acceptatie van digitale media en de groei van de game-industrie. De markt in het Midden-Oosten en Afrika heeft ook veerkracht getoond, met de uitbreiding van mobiele netwerken en de toegenomen toegang tot online inhoud die de groei in de regio stimuleren.

De entertainment- en mediamarkt verwijst naar de industrie die inhoud maakt, produceert en distribueert voor verschillende vormen van entertainment en mediaconsumptie, waaronder televisie, film, muziek, uitgeverijen, videogames en digitale media.

COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de entertainment- en mediamarkt, met verstoringen in de productie en distributie van inhoud en veranderingen in het consumentengedrag veroorzaakt. Veel theaters, pretparken en andere uitgaansgelegenheden werden gedwongen om te sluiten of de capaciteit te beperken als gevolg van de pandemie, wat resulteerde in inkomstenverlies voor bedrijven in de industrie.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (240 pagina’s) over de wereldwijde entertainment- en mediamarkt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/entertainment-and-media-market-7773

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • News Corporation (US)
  • Advance (US)
  • iHeartMedia Inc. (VS)
  • Discovery Inc. (VS)
  • Warner Media LLC. (VS)
  • Verizon Communications Inc. (VS)
  • Alphabet Inc. (VS)
  • The Walt Disney Company (VS)
  • Baidu Inc. (China)

 

Hier zijn enkele recente updates en trends in de entertainment- en media-industrie:

Streaming blijft domineren: de opkomst van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime heeft de traditionele entertainmentindustrie verstoord en blijft de manier veranderen waarop inhoud wordt geproduceerd en gedistribueerd. In de toekomst zal streaming video naar verwachting een dominante kracht blijven.

Investering in originele content: Naarmate de vraag naar kwaliteitsinhoud groeit, verhogen bedrijven hun investeringen in het creëren van originele inhoud. Vooral streamingplatforms investeren fors in het maken van eigen originele series en films.

Nu dit rapport kopen –https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7773

Augmented reality en virtual reality: Het gebruik van augmented reality (AR) en virtual reality (VR) technologieën wordt ook steeds meerkomt vaker voor in de entertainmentindustrie. Dit zorgt voor meer meeslepende ervaringen voor kijkers en opent nieuwe mogelijkheden voor het vertellen van verhalen.

** Bekijk ook trending rapport van MRFR **

Software Quality Assurance Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-quality-assurance-market-8386

Online geclassificeerd marktonderzoeksrapport en wereldwijde prognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-classified-market-7555

Global Big Data Market Research Report- Prognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/big-data-market-7846

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Volg ons: LinkedIn | Sjilpen


Keywords:  Global Entertainment & Media Market,Entertainment & Media Market Size,Entertainment & Media Market Share,Entertainment & Media Market Growth,Entertainment & Media Market Trends