header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor virtual reality-headsets zal naar verwachting usd 57,2 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 28,50% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

May 11, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

De wereldwijde markt voor virtual reality-headsets zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, volgens het laatste rapport van Market Research Future (MRFR). Het rapport biedt inzicht in de huidige staat van de markt, trends en groeipotentieel, inclusief marktsegmentatie, regionale analyse, trends in de sector en belangrijke spelers.

Virtual Reality Headsets Markt Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor virtual reality-headsets zijn onder meer.

  • Sony Corporation
  • Samsung Electronics Co Ltd
  • HTC Corporation
  • Facebook Technologies,LLC
  • Google LLC
  • Microsoft Corporation
  • Lenovo Groep Limited
  • Huawei Technologies Co Ltd
  • Xiaomi Corporation
  • Carl Zeiss AG, onder anderen.

Deze spelers zijn gericht op het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve virtual reality-headsets om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar meeslepende ervaringen.

Download een PDF-voorbeeld van de markt voor virtual reality-headsets @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1714

Virtual Reality Headsets Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor virtual reality-headsets is gesegmenteerd op basis van type, technologie, toepassing en regio.

Per type is de markt gesegmenteerd in mobiele VR-headsets, standalone VR-headsets en tethered VR-headsets. Hiervan zal het segment van de standalone VR-headsets naar verwachting de hoogste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, vanwege hun gebruiksgemak en mobiliteit.

Door technologie is de markt gesegmenteerd in niet-meeslepende, semi-meeslepende en volledig meeslepende VR-headsets. Het segment van de volledig meeslepende VR-headsets zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, vanwege hun vermogen om een bijna echte ervaring te bieden.

Door toepassing is de markt gesegmenteerd in gaming & entertainment, gezondheidszorg, onderwijs, ruimtevaart &defensie, en anderen. Hiervan wordt verwacht dat het gaming- en entertainmentsegment het grootste marktaandeel zal hebben, vanwege de grote vraag naar meeslepende ervaringen in gaming en entertainment.

Nu kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1714

Virtual Reality Headsets Markt Regionale Analyse:

De wereldwijde markt voor virtual reality-headsets is geanalyseerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, vanwege de aanwezigheid van belangrijke spelers en de hoge acceptatie van virtual reality-technologie in de regio. Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar meeslepende ervaringen in de gaming- en entertainmentindustrie.

Trends in de branche:

De wereldwijde markt voor virtual reality-headsets zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar meeslepende ervaringen in de gaming- en entertainmentindustrie. De COVID-19-pandemie heeft ook geleid tot een sterke toename van de vraag naar virtual reality-headsets, omdat mensen op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve manieren om vermaakt te blijven terwijl ze thuis blijven. Daarnaast wordt verwacht dat de toenemende adoptie van virtual reality-technologie in de gezondheidszorg en het onderwijs de groei van de markt in de komende jaren zal stimuleren.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-1714

Conclusie:

De wereldwijde markt voor virtual reality-headsets zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, als gevolg van de toenemende vraag naar meeslepende ervaringen in de gaming- en entertainmentindustrie, evenals de acceptatie van virtual reality-technologie in de gezondheidszorg en het onderwijs. Het segment standalone VR-headsets zal naar verwachting de grootste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, vanwege hun gebruiksgemak en mobiliteit. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, gevolgd door Azië-Pacific. Belangrijke spelers in de markt zijn gericht op het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve virtual reality-headsets om tegemoet te komen aan de toenemende vraag.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparatuur Onderzoeksrapport -Wereldwijde prognose tot 2030     

Slimme kantorenmarkt Onderzoeksrapport-Global Forecast tot 2030   

Robotica markt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030           

Gaming accessoires markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99
5e verdieping,
New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Virtual Reality Headsets Market,Virtual Reality Headsets Market Analysis,Virtual Reality Headsets Market Trends