header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flying Car Market Technologische vooruitgang en innovatietrends

May 11, 2023 5:04 PM ET

Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor vliegende auto’s zal naar verwachting groeien met een CAGR van 43,70% tijdens de prognoseperiode. Volgens de markt voor vliegende auto’s zal de wereldwijde markt voor vliegende auto’s  naar verwachting snel groeien tegen 2030. Volgens analisten zal de toenemende stedelijke bevolking en de focus op vliegende auto’s voor transport de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Technologische vooruitgang, waaronder elektrische voortstuwing, autonome systemen en lichtgewicht materialen, hebben de weg vrijgemaakt voor de ontwikkeling van vliegende auto’s. Deze voertuigen, ook bekend als eVTOLs (elektrisch verticaal opstijgen en landen), combineren de kenmerken van zowel traditionele auto’s als vliegtuigen, waardoor verticale start- en landingsmogelijkheden mogelijk zijn terwijl ze ook op wegen kunnen rijden.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7359 

Belangrijke bedrijven in de markt voor vliegende auto’s zijn onder meer:

  • Volocopter GmbH (Duitsland)
  • A³ van Airbus (US)
  • AeroMobil (Slowakije)
  • Boeing (VS)
  • Cartivator (Japan)
  • EHANG (China)
  • TERRAFUGIA (US)
  • Joby Aviation (US)
  • Lilium (Duitsland)
  • Uber Technologies Inc. (VS)


Competitief landschap

De beschikbaarheid van mankracht, ontwikkelde technologieën en toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling worden verondersteld de groei van de vliegende automarkt wereldwijd te stimuleren. De wereldwijde markt voor vliegende auto’s kan worden uitgedaagd door een gebrek aan steun van lokale autoriteiten op bepaalde plaatsen, maar organisaties in de markt  voor vliegende auto’s zullen het groeitempo voortzetten. De markt voor vliegende auto’s presenteert bedrijfsprofielen van grote bedrijven die wereldwijd actief zijn op de markt voor vliegende auto’s.

Bovendien biedt het wereldwijde flying car marktrapport een allesomvattende analyse van de markt verzameld uit de primaire en secundaire bronnen van de vliegende automarkt die zowel besluitvormers als thought leaders omvatten. De markt voor vliegende auto’s belicht dergelijke belangrijke gebieden die bedrijven die actief zijn in de markt  voor vliegende auto’s helpen om betere groeistrategieën te ontwikkelen.


Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor vliegende auto’s is gesegmenteerd op basis van product en capaciteit.

Op basis van product wordt de markt voor vliegende auto’s gesegmenteerd op basis van vliegende auto – en passagiersdrones. Daarnaast is de markt

On de basis van capaciteit, is gesegmenteerd in 3 en 4-persoons oppas, 5-persoons oppas en 2-persoons oppas.

Belangrijke elementen zoals un-ondersteunende infrastructuur kunnen de groei van de markt voor vliegende auto’s belemmeren. Volgens de markt voor vliegende auto’s zal het stijgende besteedbare inkomen samen met grote arbeidskrachten en gevestigde industrieën de groei gedurende de prognoseperiode stimuleren. De markt voor vliegende auto’s zal vanwege deze belangrijke factoren een hoge CAGR laten zien.

De verkenning van product- en capaciteitssegmenten samen met regionale markten is gegeven in de wereldwijde markt voor vliegende auto’s. De onderzoeksanalisten die de markt voor vliegende auto’s bestuderen, hebben marktprognoses in de markt voor vliegende auto’s gepubliceerd om op de markt  gebaseerde bedrijven voor vliegende auto’s te ondersteunen. De vliegende automarkt biedt een uitgebreid inzicht in de vliegende automarkt  op basis van de informatie en voorspellingen tot 2035.

Regionaal overzicht

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereldwijde regionale markt voor vliegende auto’s zijn voornamelijk bedekt met de wereldwijde markt voor vliegende auto’s . Markten voor vliegende auto’s op landniveau verspreid over Noord-Amerika – de Verenigde Staten, Canada en Mexico worden ook behandeld in het rapport. In Zuid-Amerika – Brazilië en andere markten voor vliegende auto’s op landniveau worden in het rapport behandeld.

In de regio Azië-Pacific (APAC) zijn de markten voor vliegende auto’s op landniveau Japan, India, China en andere. De markt voor vliegende auto’s verkent ook de regionale markt voor vliegende auto’s die aanwezig zijn in Europa in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, enz. De markt voor vliegende auto’s omvat ook regionale markten uit de rest van de wereld, naast vliegende automarkten in Afrika en het Midden-Oosten.

Nieuws uit de industrie

Sinds de dagen van de Jetsons dromen mensen van vliegende auto’s die extreem door het vastgelopen verkeer kunnen rijden. De grote media zijn meer dan blij dat ze naamgeving gevendeze uitvindingen “vliegende auto” nu de stedelijke luchtmobiliteit (UAM) markt tractie krijgt met meer vTOL-ontwerpen en luchttaxi’s op tekenplatforms.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flying-cars-market-7359 

Meer trending rapporten hier

Elektrisch stuurbekrachtigingssysteem Marktgrootte

Wereldwijde marktgroei voor botsingsvermijdingssystemen voor auto’s

Automotive Smart Key marktgroei

Automotive Ultrasone Sensoren Marktonderzoek

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant en voert MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken uit voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Flying Car,Flying Car market,Flying Car market size,Flying Car market share,Flying Car market growth,Flying Car market trends,Flying Car market research