header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Glasmarkt groeit met 5,10% CAGR tegen 2032 De vraag van gebruikers stimuleert de groei

May 11, 2023 4:00 PM ET

De MRFR-analyserapporten voorspellen dat de glasmarkt naar verwachting usd 419,48 miljard zal groeien in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Stijgende uitgaven aan residentiële en commerciële gebouwen, evenals het toenemende gebruik van recyclebare materialen in de verpakkingsindustrie, zijn de belangrijkste marktfactoren die de marktuitbreiding stimuleren.

De Verenigde Staten zijn van cruciaal belang voor de wereldmarkt vanwege de groeiende bouwactiviteit in het land en de stijgende vraag naar vlakglasproducten in de auto-aftermarket. De primaire eindgebruikerssector is de bouw- en constructiesector. Verschillende architectonische ontwikkelingen hebben de vraag naar producten de afgelopen jaren doen toenemen.

Greystar’s debuut in de bloeiende Braziliaanse huurwoningindustrie wordt gekenmerkt door deze investering. De wereldwijde markt werd in 2020 echter belemmerd als gevolg van de pandemie, die resulteerde in verplichte stilleggingen van productieactiviteiten, gevolgd door ernstige beperkingen die bedrijven verplichtten om op minimale capaciteit te functioneren, waardoor de vraag-aanbodcyclus werd onderbroken. De pandemie had een negatieve impact op de verkoop van veel glasmakers. Fuyao Glass Industry Group Co. rapporteerde bijvoorbeeld een nettoverlies van 92,1 miljoen yuan (USD 13,4 miljoen) in de eerste helft van 2020.

De groeiende consumptie van dranken stimuleert de marktuitbreiding aanzienlijk. Frisdranken, flessenwater, melk en alcoholgebruik nemen allemaal toe. Bovendien verhoogt de voedingsmiddelen- en drankenindustrie de productie om aan de groeiende vraag naar verpakte maaltijden te voldoen. Dit zal naar verwachting de marktgroei in de VS gedurende de prognoseperiode bevorderen. Pepsico. kocht 152 hectare grond in Denver, Colorado, in juli 2022, met plannen om een productiecomplex van 1,2 miljoen vierkante voet te bouwen. Naar verwachting is de fabriek in 2023 operationeel. Bovendien luiden energiebesparende maatregelen zoals het voorverwarmen van nieuwe hoeveelheden met ovenrestwarmte en vuurvaste materialen bij hogere temperaturen een nieuw tijdperk in de glasindustrie in. Het toenemende wereldwijde bewustzijn van de opwarming van de aarde, evenals overheidsmaatregelen die het gebruik van hernieuwbare energiebronnen aanmoedigen, hebben geleid tot de invoering van energie-efficiënte productie. Als gevolg hiervan stuwen dergelijke factoren de omzet van de glasmarkt.

De wereldwijde markt voor glazen containers zal worden aangedreven door de proliferatie van verschillende verpakkingsgroottes, de lancering van nieuwe goederen en een toename van de consumptie van gezonde dranken zoals gebotteld water, kant-en-klare (RTD) thee en niet-zuivelmelkalternatieven tijdens de prognoseperiode. Bovendien, naarmate de consumptie van wijn en bruisende dranken toeneemt, neemt ook het gebruik van glazen verpakkingen toe. Deze factoren zullen de vraag naar glazen verpakkingen bevorderen, wat de marktuitbreiding gedurende de prognoseperiode zal stimuleren.

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11515

Grote bedrijven in de glasindustrie willen hun marktpositie versterken door technologisch verbeterde oplossingen te implementeren. Bovendien zijn belangrijke marktontwikkelingsmethoden die door spelers worden gevolgd, nieuwe productreleases, fusies en overnames en samenwerking met andere organisaties. Om uit te breiden en te overleven in een meer concurrerend en stijgend marktklimaat, moet de glasindustrie kosteneffectieve producten leveren.

Belangrijke bedrijven in de glasmarkt zijn onder meer

Fuyao Glass Industry Group Co. Ltd., Guardian Industries, Saint-Gobain, O-I Glass Inc., AGI glaspac, Nihon Yamaura Glass Co., Ltd., Vitro en 3B- het glasvezelbedrijf

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (Pagina 128 pagina’s) Glas : https://www.marketresearchfuture.com/reports/glass-market-11515

Hoogtepunten van de markt

Glas is een cruciaal onderdeel van zonnepanelen en is naar voren gekomen als een essentieel product voor groene structuren, wat waarschijnlijk de marktuitbreiding stimuleert. Snelle groei in de transport-, energie-, defensie- en elektronica-industrie zal de marktuitbreiding stimuleren.

Het product heeft meerdere toepassingen in de bouwsector, waaronder gevels, ramen, deuren en leuningen. Fabrikanten worden gedwongen om de productie te verhogen om te voldoen aan de groeiende vraag die wordt veroorzaakt door het toenemende gebruik van dit product in de industrie. Daarnaast stimuleert de stijgende vraag naar glazen verpakkingen, zoals flessen en ampullen, in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de medische industrie de productie van goederen.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11515

Segmentatie

DeDe wereldwijde glasmarkt is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en regio.

Per type is de glasmarkt gesegmenteerd in containerglas, vlakglas, glasvezel en andere. Hiervan had het containerglassegment een dominant aandeel van 30-35% van de marktomzet en zal het waarschijnlijk zijn dominantie gedurende de prognoseperiode voortzetten.

Door toepassing is de glasmarkt gesegmenteerd in verpakking, constructie, transport, elektriciteit en elektronica, telecommunicatie en andere. Van deze verpakkingscategorieën had het segment het grootste aandeel in de totale marktomzet en zal naar verwachting dominant zijn gedurende de prognoseperiode.

Per regio is de glasmarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Hiervan had Noord-Amerika een dominant aandeel in de omzet en zal waarschijnlijk dominant zijn gedurende de prognoseperiode. Er wordt echter verwacht dat Azië-Pacific in de prognoseperiode met een snelste CAGR zal groeien.

Door de toegenomen investeringen in de bouw-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de farmaceutische industrie zal de Noord-Amerikaanse glasindustrie deze markt domineren. Ondanks de grote behoefte in de verpakkingsbranche, is de vraag naar jumbo-gecoat architectonisch vlakglas de afgelopen jaren sterk gestegen.

Vraag om maatwerk:https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11515

De Europese glasmarkt heeft het op één na grootste marktaandeel. In de energiesector is veel vraag naar glas voor toepassingen van zonne-energie. Meer investeringen in infrastructuur, overheidsstimulansen en steun bij de toepassing van technologieën met een hoge energie-efficiëntie zouden de Europese markt ten goede komen.  Bovendien had de Duitse glasmarkt het hoogste marktaandeel, terwijl de Britse glasmarkt de snelst groeiende in de Europese regio was.

Van 2023 tot 2032 zal de Aziatisch-Pacifische glasmarkt zich naar verwachting het snelst ontwikkelen. De stijgende vraag vanuit de eindgebruikssectoren stimuleert fabrikanten om hun productie uit te breiden. Bovendien is China ‘s werelds grootste producent van vlakglas, met een aanzienlijk marktaandeel in de regio. Veel Chinese bedrijven hebben zich aangepast aan de westerse industriële en milieunormen. Bovendien had de Chinese glasmarkt het grootste marktaandeel, terwijl de Indiase glasmarkt de snelstgroeiende markt in de regio Azië-Pacific was.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de bouwsector, door Market Research Future:

Autoclaaf cellenbetonmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/autoclaved-aerated-concrete-market-8648


Spaanplaat markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/particle-board-market-8650


Green Concrete Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-concrete-market-8699


Buitenisolatie & Finish System Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/exterior-insulation-finish-system-market-8810


Medium Density Fiberboard (MDF) Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/medium-density-fiberboards-market-10126


Lader markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/loader-market-10859

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Glass,Glass Market,Glass Industry