header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van de tandheelkundige industrie zal naar verwachting usd 60,37 miljard bereiken in 2030 bij 6,9% CAGR | 3M, Kust Dental, Allergan plc

May 11, 2023 12:00 PM ET

Dental Industry Market Research Report Informatie per discipline (endodontie, restauratieve tandheelkunde, prosthodontie, parodontologie, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en kaakchirurgie), per verbruiksartikelen (harscomposieten, tandheelkundig biomateriaal, tandheelkundige esthetiek, endodontische benodigdheden, gingivaal retractiemateriaal en bleekmateriaal), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken gespecialiseerde tandheelkundige centra en tandheelkundige academische en onderzoeksinstituten) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de wereld) — Voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De marktomvang van de tandheelkundige industrie zal naar verwachting in 2030 ongeveer USD 60,37 miljard bereiken, bij een CAGR van 6,9% van 2022 tot 2030.

De Global Dental Industry Market verwijst naar de wereldwijde markt voor tandheelkundige producten en diensten, waaronder tandheelkundige apparatuur, verbruiksartikelen en diensten die worden geleverd door tandheelkundige professionals. Deze industrie bestaat uit een breed scala aan producten en diensten die worden gebruikt om tandheelkundige aandoeningen en ziekten te diagnosticeren, behandelen en voorkomen. De markt wordt gedreven door factoren zoals het toenemende bewustzijn van tandheelkundige gezondheid, stijgende besteedbare inkomens en de groeiende vraag naar cosmetische tandheelkunde.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor de tandheelkundige industrie. De sector werd geconfronteerd met ongekende uitdagingen als gevolg van de sluiting van tandartspraktijken en beperkingen op niet-essentiële medische procedures tijdens de vroege stadia van de pandemie. Als gevolg hiervan ondervond de tandheelkundige industrie een daling van de omzet en de vraag naar tandheelkundige producten en diensten.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7637

Marktsegmentatie

De wereldwijde tandheelkundige industriemarkt is gesegmenteerd in technologie, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in digitale tandheelkunde, lasertandheelkunde en 3D-printen in de tandheelkunde.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in algemene tandheelkunde, orthodontie, parodontologie en endodontie.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in tandheelkundige klinieken, ziekenhuizen en tandheelkundige laboratoria.

Belangrijkste spelers

Abano Healthcare Group Limited
3m
Allergan nv
Coltene Groep
Dentsply Sirona
Kust Dental
Tandheelkundige Service Groep
Axis Dentaland Henry Schein Inc

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde tandheelkundige industriemarkt is Noord-Amerika. De Noord-Amerikaanse markt voor de tandheelkundige industrie wordt gedreven door factoren zoals het toenemende bewustzijn van tandheelkundige gezondheid, de groeiende vraag naar cosmetische tandheelkunde en een hoge prevalentie van tandheelkundige aandoeningen zoals parodontitis en tandcariës.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (490 pagina’s) over de tandheelkundige industriehttps://www.marketresearchfuture.com/reports/dental-industry-market-7637

De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor tandheelkundige producten en diensten in Noord-Amerika, goed voor het grootste deel van de omzet die in de regio wordt gegenereerd. De Amerikaanse tandheelkundige industrie wordt gedreven door factoren zoals een hoog niveau van tandheelkundige verzekeringsdekking, een grote bevolking en een hoog niveau van besteedbaar inkomen. Daarnaast is het land de thuisbasis van verschillende toonaangevende tandheelkundige scholen en onderzoeksinstellingen, die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten in de tandheelkundige industrie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Aesthetics Market Research Report Information By Procedure (Invasive Procedures {Breast Augmentation, Liposuction, Nose Reshaping, Eyelid Surgery, Tummy Tuck, and Others} and Non-invasive Procedures {Botox Injections, Soft Tissue Fillers, Chemical Peel, Laser Hair Removal, Microdermabrasion, and Others}), By Gender (Man, and Female), By End-User (Clinics, Hospitals, and Medical Spas, Beauty Centers, and Home Care), and Region (North America, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) — Voorspelling tot 2030

CBCT Dental Imaging Market Research Report Informatie per type detector (flatpaneldetector en beeldversterker), toepassing (tandheelkundige implantaten, orthodontie, endodontie en andere), eindeGebruiker (ziekenhuizen en tandheelkundige klinieken, academici en onderzoeksinstituten en anderen) – Prognose tot 2027

Marktonderzoeksrapport chirurgische robots: informatie per producttype (instrument en accessoires, robotsystemen en services), per toepassing (gynaecologische chirurgie, algemene chirurgie, hartchirurgie, urologische chirurgie, colorectale chirurgie en hoofd- en nekchirurgie), per controlemechanisme (directe telemanipulator en computerbesturing) per eindgebruiker (ziekenhuizen en ambulante chirurgische centra) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Dental Industry Market,Dental Industry Market trends,Dental Industry Market Size,Dental Industry Market Share,Dental Industry Market Growth,Dental Industry Market Demand,Dental Industry Market forecast,Dental Industry Market Analysis,Dental Industry Market Insights