header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Home Gym Equipment Market wordt gedreven door de groeiende vraag naar handige en toegankelijke fitnessopties met een gezonde CAGR van 4,80% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

May 11, 2023 10:00 AM ET

Home Gym Apparatuur Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor home gym-apparatuur naar verwachting een CAGR van 4,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 8,62 miljard hebben in 2030.

De markt voor thuisfitnessapparatuur verwijst naar de industrie die fitnessapparatuur produceert en verkoopt die is ontworpen voor thuisgebruik. Deze apparatuur omvat loopbanden, hometrainers, crosstrainers, gewichtstrainingsapparatuur en andere fitnessaccessoires.

 

Home Gym Equipment Market

 

De markt voor thuisfitnessapparatuur wordt gedreven door de groeiende vraag naar handige en toegankelijke fitnessopties, vooral in de nasleep van de COVID-19-pandemie, waardoor veel mensen prioriteit geven aan thuistrainingen boven naar een sportschool gaan. Bovendien heeft de toenemende prevalentie van leefstijlgerelateerde ziekten zoals obesitas en diabetes ook bijgedragen aan de groei van de markt voor thuisfitnessapparatuur.

Download een voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8482

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor home gym-apparatuur, met een aanzienlijke vraag in landen als de Verenigde Staten en Canada. De markt in de regio wordt gedreven door de toenemende belangstelling voor fitness en de groeiende trend van thuistrainingen, vooral in de nasleep van de COVID-19-pandemie.

Europa is ook een belangrijke markt voor thuisfitnessapparatuur, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die een aanzienlijke vraag naar deze producten zien. De markt van de regio wordt gedreven door de toenemende interesse in fitness en de groeiende trend van thuistrainingen.

De regio Azië-Pacific is ook een belangrijke markt voor thuisfitnessapparatuur, met landen als China, Japan en Australië die een aanzienlijke groei van de vraag zien. De markt van de regio wordt gedreven door het groeiende bewustzijn van het belang van regelmatige lichaamsbeweging voor gezondheid en welzijn, de toenemende interesse in fitness en wellness en de groeiende beschikbaarheid van betaalbare fitnessapparatuur voor thuis.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8482

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor thuisfitnessapparatuur is gesegmenteerd in apparatuurtype en distributiekanaal.

Op basis van het type apparatuur is de markt gesegmenteerd in cardiovasculaire trainingsapparatuur, krachttrainingsapparatuur.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based, Non-Store-Based

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/home-gym-equipment-market-8482

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Cybex International Inc., Impulse, Health Tech Co. Ltd, Kettle, Limited, Fitness EM LLC., Tunturi New Fitness B.V., DHZ Fitness Group GmbH, Hammer Sport AG, HOIST Fitness Systems Inc., Vectra Fitness Parts LLC., True Fitness Technology Inc., Amer Sports OYJ, Johnson Health Tech. Co. Ltd, Technogym SPA, Nautilus, Inc., Icon Gezondheid & Fitness Inc

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Rapport d’étude de marché sur les tapis de yoga informations par type (tapis de yoga en PVC, tapis de yoga en caoutchouc, tapis de yoga en TPE, tapis de yoga en coton et autres), utilisateur final (adultes et enfants), canal de distribution (en magasin [supermarchés et hypermarchés, magasins spécialisés et autres] et hors magasin) et région (Amérique du Nord, Europa, Asie-Pacifique et reste du monde) – Prévisions jusqu’en 2030

Marktforschungsbericht für Teppiche und Teppiche Materialtyp (Nylon, Polyester, Polypropylen, Baumwolle, Wolle, Seide, Jute und andere), Produkttyp (gewebt, getuftet, geknotet, genadelt und andere), Endverbrauch (Wohnen und Gewerbe) und Region – Prognose bis2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Home Gym Equipment,Home Gym Equipment Market,Global Home Gym Equipment Market,Home Gym Equipment Industry,Home Gym Equipment Market Size,Home Gym Equipment Market Share,Home Gym Equipment Market Trends,Home Gym Equipment Market Report,Home Gym Equipment Market Growth,Home Gym Equipment Industry Demand