header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HoReCa Markt | CAGR van 3,15% | Groei in de eetgelegenheden en restaurants is een van de prominente redenen om te drijven

May 11, 2023 8:00 PM ET

HoReCa Marktinzichten:

Volgens de MRFR-analyse zal de HoReCa-markt naar verwachting een CAGR van ~ 3,15% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde van meer dan USD 2,38 biljoen hebben in 2028.

HoReCa is een acroniem dat staat voor ‘Hotel, Restaurant en Catering’. De HoReCa-markt verwijst naar een brede sector van de foodservice-industrie die bedrijven omvat die voedsel- en drankdiensten aanbieden in verschillende omgevingen, zoals hotels, restaurants, cafés, bars, cateringbedrijven en andere horecagelegenheden. De HoReCa-markt is een belangrijk segment van de horeca en is een essentieel onderdeel van de algehele economie, biedt werkgelegenheid en genereert inkomsten. De markt is zeer concurrerend en bedrijven moeten voortdurend innoveren en zich aanpassen aan veranderende consumentenvoorkeuren en trends om succesvol te blijven.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de HoReCa-markt. Overheidsbeperkingen op reizen, sociale afstand en lockdownmaatregelen hebben de vraag naar hotel- en restaurantdiensten aanzienlijk verminderd. De pandemie heeft ook geleid tot een afname van zakenreizen en toerisme, wat de hotel- en restaurantindustrie verder heeft beïnvloed.

Veel HoReCa-bedrijven hebben hun deuren tijdelijk of permanent moeten sluiten vanwege de impact van de pandemie. Degenen die open blijven, hebben zich moeten aanpassen aan nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocollen, waaronder verhoogde schoonmaak- en sanitaire maatregelen.

Vraag een gratis voorbeeldexemplaar van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10535

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn: Yum! Brands Inc. (VS), Hyatt hotels corporation (VS), Wyndham Hotels Group LLC (VS), Inspire brands Inc. (VS), The coca-cola company (VS), Hilton worldwide Holding Inc. (VS), Mcdonald’s corporation (VS)

Marktsegmentatie:

De HoReCa-markt is gesegmenteerd in type en categorie.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in hotels, restaurants, cafés en pubs.

Op basis van de categorie is de markt gesegmenteerd in single outlet en horecaketen.

Vraag een aangepaste kopie van HoReCa Market Report aan @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/horeca-market-10535

Regionale analyse:

Azië-Pacific regio is de grootste markt voor de HoReCa industrie, met een aandeel van meer dan 40% van de wereldmarkt. Dit komt door de grote bevolking en economische groei in landen als China, India en Japan.

De regio Azië-Pacific is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds dichtstbevolkte landen, zoals China en India, die bijdragen aan de grote omvang van de foodservice-industrie in de regio. Er is een groeiende middenklasse in veel landen in de regio, wat de vraag naar uit eten gaan en andere foodservice-ervaringen stimuleert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandel, per Market Research Future:

Snelle service Restaurants Markt Onderzoeksrapportinformatie per servicetype (self-serviced, assisted self-serviced, volledig onderhouden), per categorie (single outlet, QSR-keten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Gebruikte frituurolie markt Onderzoeksrapport: Informatie per bron (voedselfabrikanten, HORECA, huishouden en anderen), per toepassing (biodiesel, oleo chemische producten, diervoeder en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analysesin termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  HoReCa Market,HoReCa Market Size,HoReCa Market Share,HoReCa Market Trends,HoReCa Market Overview,HoReCa Market Insights