header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IGBT-marktanalyse, trends en brancheomvang zullen tegen 2030 usd 12,24 miljard groeien

May 11, 2023 3:51 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

De wereldwijde IGBT-markt zal naar verwachting groeien van USD 5,12 miljard in 2021 tot USD 12,24 miljard in 2030, bij een CAGR van 5% tijdens de prognoseperiode (2022-2030). De toenemende vraag naar energie-efficiënte apparaten en de groeiende acceptatie van elektrische voertuigen zullen naar verwachting de groei van de IGBT-markt stimuleren.

De markt is zeer competitief en gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende regionale en mondiale spelers.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die op de markt actief zijn, zijn onder meer:

  • Infineon Technologies AG
  • Mitsubishi Electric Corporation
  • Fuji Electric Co Ltd
  • Semikron International GmbH

Ontvang een gratis sample Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2854

Marktsegmentatie:

De wereldwijde IGBT-markt is gesegmenteerd op basis van type, vermogen, spanning, toepassing en regio.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in discrete IGBT- en IGBT-modules. Het segment IGBT-modules zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, omdat het een hogere vermogensdichtheid en efficiëntere warmteafvoer biedt.

Op basis van het vermogen is de markt gesegmenteerd in laag, gemiddeld en hoog vermogen. Het segment van het middelgrote vermogen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, omdat het een balans biedt tussen kosten en prestaties.

Op basis van spanning is de markt gesegmenteerd in laagspanning en hoogspanning. Het hoogspanningssegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, omdat het veel wordt gebruikt in elektrische voertuigen en hernieuwbare energiesystemen.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in industrie, consumentenelektronica, automotive, hernieuwbare energie en andere. Het autosegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, vanwege de groeiende acceptatie van elektrische voertuigen en de toenemende vraag naar energie-efficiënte apparaten in de auto-industrie.

Koop nu Premium Research Report: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2854

Regionale analyse:

De wereldwijde IGBT-markt is geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, vanwege de groeiende acceptatie van elektrische voertuigen en de toenemende vraag naar energie-efficiënte apparaten in de regio.

Europa zal naar verwachting de hoogste CAGR zien tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van hernieuwbare energiebronnen en de groeiende vraag naar energie-efficiënte apparaten in de regio.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2854

Trends in de branche:

De wereldwijde IGBT-markt is getuige van verschillende trends, zoals de toenemende vraag naar energie-efficiënte apparaten, de groeiende acceptatie van elektrische voertuigen en de toenemende acceptatie van hernieuwbare energiebronnen.

De toenemende vraag naar energie-efficiënte apparaten zal naar verwachting de groei van de IGBT-markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. IGBT’s worden veel gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals industriële, consumentenelektronica en hernieuwbare energiesystemen, vanwege hun hoge efficiëntie en lage stroomverbruik.

De groeiende acceptatie van elektrische voertuigen zal naar verwachting de groei van de IGBT-markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. IGBT’s worden gebruikt in aandrijflijnen van elektrische voertuigen om de gelijkspanning van de batterij om te zetten in wisselspanning voor de elektromotor.

De toenemende acceptatie van hernieuwbare energiebronnen zal naar verwachting de groei van de IGBT-markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. IGBT’s worden gebruikt in hernieuwbare energiesystemen, zoals zonne- en windenergie, om de gelijkspanning van de panelen of turbines om te zetten in wisselspanning voor het net.

Gerelateerde rapporten:

Oortelefoon en hoofdtelefoon markt Onderzoeksrapport: per type per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Markt voor toegangscontrole Onderzoek, per technologie, per toepassing – Prognose tot 2030

SpraakHerkenningsmarkt, per type, technologie, verticals – prognose tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operaties, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  IGBT Market,IGBT Market Size,IGBT Market Trends,IGBT Market Growth,IGBT Market Analysis,IGBT Market Share